Trening i sola


I dag er vi her jeg bor veldig heldige med været! Sola skinner og varmer veldig så derfor bestemte jeg meg for å spise frokost ute i dag. Lagde meg litt havregrøt med banan og kanel og ett stort glass med saft før jeg satte meg ut og tok meg god tid til å nye varmen. Etter jeg hadde spist frokost tok jeg meg en liten treningsøkt ute på terassen.

 

 

 

 


For noen dager siden fikk jeg spørsmål av en om jeg hadde laget noe inlegg om hva slags trening jeg driver med og det hadde jeg ikke, men tenkte jeg kunne legge ut ett par øvelser jeg gjør. Haha, tror ikke jeg kommer til å gjøre dette igjen noen gang men jaja... Here you go:

 


Starter som regel med rokkering eller hoppetau i 10-15 min bare for å få litt varme i kroppen. Om rokkering skal være til noe som helst hjelp for kroppen må man minst holde på i 10 minutter.

 Sitte sånn og ta vekten fra side til side. Om du ikke har vekter kan du bruke noe annet som ett leksikon eller no...Heh vet ikke...Jeg gjør denne øvelsen i steden for situps siden jeg ikke kan ta det pga jeg har problemer med ryggen.


Alle kjenner til planken sant? Pleier å ta repetisjoner av den. Står 1 min pause 30 min og dette gjør jeg kanskje 5 ganger. Kommer litt ann på hva slags andre øvelser jeg gjør i tilegg..

Stå litt spredt med bena sånn at du har god balanse. Ha vekter med litt tyngde og still deg som på bildet over. Først senker du kroppen, så hever du den og tar med deg den ene vekten opp. Så senker du vekten og repeterer dette med bytter på å løfte annen hver arm. Hahaha, så vanskelig det var å forklare.

Håper dette var interessant for noen og at dere skjønte noe...Haha, uff...Om alt var helt håpløst får dere spørre om det var noe dere ikke skjønte. Nå skal jeg ut i sola å kose meg med kjærsten min.

♥Hva skal du i dag?

♥Hva syns du om de små "trenings" tipsene mine?


7 kommentarer

FashionPlanet

09.06.2014 kl.15:24

Så flink du er :-D

Du hadde fin blogg, ha en strålende mandag.

Ta gjerne en titt på min, om du ønsker det.

Ida

09.06.2014 kl.15:27

FashionPlanet: Takk:)

Maria

09.06.2014 kl.15:39

Åhh, misunner kroppen din! Elsker bildene dine :D

Ida

09.06.2014 kl.15:55

Maria: takk:)

Nina Maria

09.06.2014 kl.17:11

Fine tips! Gleder meg til å gå på skolen i morgen å trene :D

ninjatrude

09.06.2014 kl.17:44

skal prøve å begynne med trening igjen, er for slapp til det der.. :)

Ida

09.06.2014 kl.18:17

ninjatrude: Høres lurt ut!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits