Sunn, god og rask omelett


Siden jeg har ganske god tid på morgenen kan jeg unne meg selv noe annet enn bare grovbrød med ost til frokost. Som regel går det mye i eggerøre og laks, omelett, bananpannekaker eller rundstykker, og i dag falt valget på omelett! Ja...dette er nok noe de fleste vet hvordan man lager, men jeg vil likevel dele med dere hvordan jeg gjør det!

Lager omelett på to forskjellige måter, og i dag lagde jeg "brette" omelett. Det tok meg under 10 minutter å lage denne frokosten så dette er jo faktisk noe man har tid til å lage selv før jobb eller skole!

 

Ingredienser:

♥ 2 egg

♥ 1/4 ts salt (dette varierer litt på ingrediensene, om du ikke bruker salte produkter i omeletten kan du bruke litt mer salt)

♥ 1/4 ts pepper (valgfritt)

♥ 2 ss vann

 

Fyll:

♥ Paprika

♥ Gressløk

Du kan putte i så og si hva du vil; skinke og forskjellige grønnsaker er også ting som kan brukes i omelett, men jeg hadde ikke så mye å velge mellom i kjøleskapet og var litt for lat til å gå bort på butikken så da endte jeg opp med fyllet skrevet over.

 

Tilbehør:

♥ Grov brød

Man kan også lage en salat til eller lignende.

 

 

 

 

Slik gjør du:

♥ Bland sammen egg, vann, salt og pepper

♥ Sett stekeplaten på middels-høy varme og ha olje eller melange i panna

♥ Legg blandingen du nettopp lagde i pannen og vent på at den stivner (kan være lurt å sette ned varmen litt for å slippe brent bunn)

♥ Når det har stivnet ganske bra legger du fyllet på den ene halvparten av omeletten og bretter så over

 

 

 Har du lagd omelett før? 

 

2 kommentarer

Ingrid

03.09.2014 kl.16:56

Åh, naam! Jeg elsker omelett, så denne må jeg selvfølgelig prøve ut!! Du lagde den jo fin også, jeg bare moser den sammen haha :D

Ha en super onsdag videre, fine du!

Lilli

03.09.2014 kl.17:00

Så godt ut :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits