Dagen så langt


Dagen i dag startet ganske tidlig for min del noe som ikke er så vanelig om dagen. Vanlig vis pleier jeg å ha på vekkeklokke til rundt 9 selvom jeg ikke skal på skole eller noe bare for å opprettholde en grei døgnrytme...Merker det er veldig vanskelig å opprettholde døgnrytmen når man liksom ikke har noe spesielt å våkne opp til. Uansett...Var hos behandling for rygg og egentlig resten av kroppen klokka 08.30, så sto opp en time før for å rekke alt som skulle gjøres så ja...En tidlig morgen, men det gikk uten problemer!

Da jeg først gikk ut av døra på morgenen var det ganske overskyet og jeg som hadde lagt fram klær i går jeg skulle bruke senere i dag ble nesten bekymret for at jeg måtte finne meg noe nytt når jeg kom hjem, men heldig vis tittet sola fram og nå er det jo bare helt nydelig ute! Derfor bestemte jeg meg for å lage meg omelett til lunsj og sette meg ut å spise. Hvor ble høstværet av? Haha, jeg klager ikke...


 

 


I dag har jeg og kjærsten min faktisk vært sammen i ett halvt år så nå skal jeg straks en tur til han også skal vi kanskje ut å spise om vi (/jeg) orker...Noe koselig skal vi hvertfall få funnet på for å få feiret litt så det kommer sikkert bilder fra det senere, pluss outfit bilder!

Hva har du gjort i dag?

Én kommentar

Gabrielle

04.09.2014 kl.16:39

Så herlig! Ha en fin kveld :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits