Mine siste fotografier+tips


Hei!

Så jeg tenkte å kanskje lage en slags foto og redigerings spalte her på bloggen! Har fått forespørsler om å gjøre dette før, men har liksom ikke tatt tak i det før nå. Da kan dere spørre meg om ting dere vil vite innenfor photoshop og bilderedigering.

 

Tenkte først å vise dere noen av de nyeste bildene jeg har tatt:

 

♥ Vil du ha foto og redigeringstips?


Bilder fra photoshoot


Heihei, akkurat nå sitter jeg på skolen og har ikke alt for mye å gjøre ettersom jeg er ferdig med alt som skal gjøres for i år. Har bare tatt to fag i år siden jeg rett og slett var alt for dårlig til å klare å ta flere og endte opp med karakterene 4 og 5 som jeg er helt greit fornøyd med...Skulle gjerne bare hatt 5 men sånn går det.

Uansett så tenkte jeg å legge ut bildene jeg og Marius tok da vi var i skogen i går. Ble desverre ikke så mange men bilder pga litt forskjellige ting. Mest pga Marius ikke helt skjønner hvordan man skal fokusere ordentlig med kameraet mitt og ikke ville han bruke autofokus heller... Uansett så syns jeg han gjorde en god jobb, men neste gang blir det nok jeg som står bak kameraet der jeg trives best så kan han få være modell etter som han tar seg bedre ut forran kameraet enn jeg gjør.
♥ Hva syns du om bildene?


Fashion photoshoot


I dag har jeg vært hos Fredrikke hele dagen, og siden det var så fint vær midt på dagen tok vi med oss kameraet og gikk ut for å ta litt flere bilder. Vet jeg la ut en liten "photoshoot" tidligere i dag, men dere får nesten bare leve med at det kommer en til. Annet enn å ha hatt photoshoot har vi vært hos bestefaren til Fredrikke og feiret bursdagen hans, og gått hjem i pøse regn.Hva syns du om bildene?


Usmiket photoshoot


For noen dager siden gikk jeg og barndomsvenninnen min ut en tur. Hun lo av meg da jeg tok med meg kameraet, men jeg sa at man aldri vet når man trenger det. Jeg hadde vel nesten ikke rukket å si det før vi fant ut at vi skulle ta noen bilder. Hun hadde ikke fikset seg i det hele tatt, så vi skal tilbake dit en annen gang der hun er fikset opp litt mer. Men hvertfall så kommer det noen bilder fra vår usminkede shoot:♥Hva syns du om bildene?

 Sunset shoot


I dag har jeg brukt dagen til å slappe av og lade opp til skole i morgen så det er ikke akkurat så mye å melde fra i dag, men som sagt tidligere så skal jeg legge ut litt bilder fra den lille "photoshooten" jeg hadde sammen med Marius. Vanlig vis pleier jeg ikke like å ha med meg folk når jeg skal ta bilder av meg selv, men å ha med seg Marius er skikkelig koselig! Smiler og ler under hele shooten noe som gjør at smilet mitt ikke ser så falskt ut som jeg føler det noen ganger gjør. Har egentlig utrolig mange flere bilder, men følte ikke for å legge ut alle. Er koselig å ha noen bilder som bare er mine på en måte...


♥Hva syns du om bildene?Kjærste shoot


Selvom kjærsten min ikke er så veldig glad i å bli tatt bilde av fikk jeg dratt han med ut i finværet for å ta noen bilder. I tillegg ville han ha nytt profilbilde så da kunne vi ta det i samme slengen. Egentlig hater jeg å ta bilder med andre siden jeg får litt prestasjonsangst, men med en så fin modell var det ikke så vanskelig å få fine bilder. Skal helt klart dra han med ut flere ganger!

 ♥Hva syns dere om bildene?
Bilder i solnedgang


Var ute i går med Guro og tok litt bilder så legger ut ett par av de..♥Hva syns du?

 


Randome redigeringer


Noen randome redigeringer jeg har lagd i det siste. Noen bilder er hentet på google, andre bilder er lagd i samarbeid med andre og noen har jeg tatt selv, men alt er redigert av meg...

Sol og varme


Uansett hvor koselig snø kan være er det ikke noe så deilig som litt sol. Merker jeg savner turer i skogen, stillheten og roen man føler når man er der. Jeg elsker skogen og skulle gjerne bodd nærmere en...

Desverre ser det ut som at vinteren skal holde på en stund til etter som snøen daler ned utenfor vinduet mitt.

Litt photoshop


Litt photoshop på kvelden etter som jeg ikke har så mye annet å gjøre. Skal straks sette på en film eller to tror jeg....


Magic


Hvorfor skal det være så lett å miste håpet når man trenger det mest? I tunge stunder blir det borte, mens i gode glemmer vi alt om det. 

Nå sitter jeg hos besteforeldrene mine og venter på lunsj. Skoledagen gikk greit og jeg fikk faktisk gjort en del så nå kan jeg ta helg med god sanvittighet!

 

Hva skal du i dag?♥

 


Test bilder-studiolys


Til jul var jeg så heldig å få studio lys i gave så for noen dager siden prøvde jeg de for første gang og nå tenkte jeg å legge ut ett par av de jeg tok...

 

Foto- Flying High


Ett nytt bilde jeg har jobbet litt med...

Hva syns du?:)

År og dag


Ja nå er det år og dag siden jeg har postet noe her, og kommer nok ikke å starte ordentlig nå heller fordi alt mulig skjer så ja...tenkte bare å dele med dere noen bilder jeg tok i går siden jeg jo i bunn og grunn lagde denne bloggen for å ha ett sted å legge bildene mine så de ikke forsvinner om noe skulle skje....satser på å skaffe meg en ekstern harddisk snart ja...

Bilder


Ja, jeg vet har jeg har vært borte fra bloggen i det siste, men tenkte å titte innom nå å legge ut ett par bilder så dere får sett hva jeg driver med. Det har skjedd ganske mye i det siste som jeg velger å ikke skrive om på bloggen men noe av det jeg driver med er i hvertfall en skoleoppgave så kan legge ut ett par bilder som skal brukes i oppgaven.

Har fikset så det ikke er gjenskinn i vinduet på det bildet jeg skal bruke..

♥Hva syns du?


Stormy night


Satt sammen av to forskjellige bilder jeg har tatt for en stund tilbake...

Nå skal jeg ut i skogen en tur sammen med pappa å se om det er noe sopp der.
♥Hva syns du?

 


Noen dager...


Noen dager ser jeg meg i speilet og tenker: I dag ser jeg faktisk helt grei ut. Andre dager er det helt motsatt...Sånn har vel de fleste det. Rart hvordan mennesker skal rakke ned på seg selv og andre pga utsenet når det er personligheten som teller...
♥Hvordan føler du deg i dag?


Selvportrett- Good nightmares


Så lite inspirasjon til å ta bilder nå...lei av hagen, lei av rommet, lei av stua, lei av meg...skulle ønske jeg bodde på landet eller i skogen så jeg hadde litt flere muligheter til å ta bilder. Skulle ønske jeg hadde tykt hår så jeg kunne farge det, krølle det, gjøre hva som helst med det. Men det har jeg ikke. Alt nå blir så ensformig. 

♥Hva syns du?


PHOTOSHOP - Far away


I går brukte jeg litt av kvelden min til å redigere sammen ett bilde i photoshop. Det er ikke helt ferdig, men tenkte å vise dere hvordan det ser ut så langt...♥Hva syns du?Don't be afraid...


Akkurat nå sitter nok jeg og Guro og spiser frokost på hytta, og siden jeg var litt usikker på om vi hadde nett på hytta akkurat nå så skrev jeg ett lite innlegg som poster seg selv. Så ville bare ønske alle sammen en god dag videre!
Good night!

Gamle selvportretter


Pretty in yarn og say yes er bildene kalt. Lekte meg med litt garn og blonder.♥Hva syns du?


Spider web
♥Hva syns du?


Flying fairy tail


Jeg har nå endelig fått første skoleoppgave hjem til meg som er en foto oppgave der jeg skal ta ti forskjellige selvportretter og har så vidt startet å ta bilder i dag selv om jeg ikke er helt fornøyd, men man finner jo alltid ting å pirke på i eget arbeid. Uansett så har jeg altså brukt litt tid i dag til å ta bilder av meg selv under plommetreet i hagen. Ikke sikker på om jeg skal bruke noen av bildene enda, så får se hvordan de passer med resten av bildene jeg skal ta..♥Hva syns dere?


Just like a fairytalePrøver å lære meg photoshop, så tenkte det kunne være morsomt å gjøre noe litt anderledes enn det jeg pleier. Mye jeg ser jeg kunne forbedret både i farger og fokus, men legger ut dette bildet nå uansett for å høre hva folk syns? Bildet er satt sammen av tre bilder som jeg tok i går, og alt er edigert av meg:)

♥Hva syns du om bildet?

♥Tips til forbedringer?


Flower powerHva syns du?


Nærbilder - Månen


Hjemme igjen i kalde Norge har jeg endelig funnet fram den andre macen og satt i gang med photoshop. Ute i dag var det en utrolig fin måne, så jeg måtte selvfølgelig ut å ta ett par bilder av den! Syns det er gøy når man kan se detaljene på den, de to nederste bildene har best kvalitet og det kan man se de fleste av detelhebe ganske bra.

I tillegg tok jeg også ett par bilder av månen da jeg var i spania, som kommer under her..På de bildene var ikke månen full, og man så den fra en annen side enn man gjør på bildene over tror jeg..

Mine bilder og de er copyrighta...


Hva syns dere?


Close your eyes


 

 
Modellen er Guro, elsker øynene hennes på dette bildet så måtte ha en grunn til å legge det ut...fant ut at jeg like så godt kunne putte på en quote også..

 

Drar hjem fra spania i morgen tidlig og siden nettet her er så tregt orker jeg ikke legge ut masse bilder og sånt før i morgen.

 

♥Hva syns du om bildet?


Love books


Jeg vet ikke helt hva det er med meg og "bok bilder" men tror jeg nesten må ha forelsket meg i det. Har funnet en ganske gammel bok jeg bruker siden den er litt slitt og har en slags merkelig skrift inni seg noe jeg liker ganske godt, blir så kjedlig med helt nye hvite boksider..♥Hva syns du?


Once upon a time...


No music, no life


Hva skulle man gjort uten musikk? Musikk er virkelig noe jeg ikke kunne klart meg uten. Det er så deilig å ha musikk om du kjeder deg, om du skal få klein stemning til å bli bedre, er lei deg eller glad. Musikk kan brukes til å beskrive følelser, enten med eller uten ord. Det er utrolig greit å ha musikk når du ikke egentlig vet hva du skal si eller gjøre.
Black&White


I know, alle gjør det. Men siden jeg ikke har lagt ut noen sånne typer bilder før tenkte jeg at jeg like så godt kan prøve det jeg å. 

♥Hva syns du?


Gamle Bilder


I dag har jeg trent i noen timer og ellers bare slappet av og sett på gamle bilder. Tenkte å legge ut noen av bildene. Alle sammen er tatt av meg og er ikke redigert. Jeg elsker å ta bilder av natur, og da særlig blomster. Bildene er tatt rundt om kring i Norge og i Spania.

 

♥Hva syns du om bildene?

Loner shoot


I går satt jeg alene på rommet og plutselig bestemte jeg meg for å ha enda en av mine flotte loner shooter. Vet ikke hva det er, men jeg liker best å ta bilde av meg selv om jeg først skal bli tatt bilde av. Bilder andre tar av meg føler jeg blir helt forferdelige, ikke noe vondt ment om fotografen. Det er bare det at jeg føler meg stygg når andre tar bilde av meg enkelt og greit.

Jeg er ikke noen profesjonell fotograf, og derfor kan jeg ikke så mye om det å ta portretter. Derfor vil jeg vel kalle det jeg hadde for en amatør shoot, eller egentlig så er det vel ikke verdig å kalles en foto shoot en gang. Jeg tok i hvertfall noen bilder, og tenkte å vise dere ett par av de jeg tok.Aner ikke hva som skjedde med håret mitt på det siste bildet...Og hadde ikke noen smile dag i går så ble ikke så mange bilder der jeg faktisk smilte. 

♥Hva syns du?


I only i could turn back time


Ligger i senga med feber og hele pakka så orker ikke blogge så mye i dag mest sannsynlig, men tenkte å vise dere ett bilde jeg tok og høre hva dere syns? 
"Heart of the ocean"


 Satt og leste på en blogg for en stund siden, og fikk se ett bilde jeg nesten ble litt betatt av. I dag bestemte jeg meg for å lage ett lignende bilde selv.

 La også med orginalbildet sånn at dere kan se hva jeg startet med.

♥Hva syns du om bildet?


En fantastisk start


Ikke tro på alt du leser, og hverfall ikke denne overskriften Jeg starter året 2013 med å være syk, ikke så fantastisk. Trodde jeg var kvitt influensaen for en stund nå, men neida! Den er tilbake. Derfor har jeg blitt i senga i hele dag og her skjer det ikke akkurat stort. Ligger og redigerer ett par bilder som jeg tok her om dagen, hva annent kan man gjøre når man ligger syk i senga? 

Skoene kjøpte jeg på nelly for ikke så lenge siden og er helt in love med dem, selvom de mest sannsynlig bare kommer til å bli brukt når jeg skal ta bilder...Litt for høye til å brukes i lengre enn 30 min, maks. I hvertfal for ei jente som vanlig vis holder seg til converse.

Ett stykk mislykka pose face på bildet over.

♥Haha, hva syns dere om bildene?

 

 


Rådyr


For ett par dager siden fikk vi besøk av ett par med rådyr i hagen, en mamma og en kalv eller hva man nå kaller ungene til ett rådyr. Egentlig så er jeg ikke sikker på om det var ett rådyr heller, alle sånne dyr er jo prikk like! Men i hvertfall måtte jeg selfølgelig ta fram kameraet og en stor linse og knipse ett par bilder!

Den største av dem, altså "moren" tror jeg faktisk har vært på besøk hos oss i fjor fordi at de ofte kommer tilbake til steder der de har funnet mat før. Ikke de beste bildene, men sånn må det bare være når man ikke kan gå så nærme dem!


"Skygge" Bilder


Jeg tok ett par bilder her om dagen siden jeg ville prøve ut om det funka å bruke ting man fant hjemme til å legge skygger og lys i bilder, sånn som man gjør i studio. Tenkte å vise dere ett par bilder, selvom det er litt kleine bilder av meg. I tillegg har jeg også redigert litt på farger og kontraster. Jeg vet selv at jeg ikke er noen modell så ikke konsentrer så mye på hvordan jeg ser ut i bildene, mere på selve helheten i bildene med fargene, skyggene og ja alt i bildene!

 


Du grønne glitrende tre


I dag våknet jeg opp til lukta av juletre, og da jeg kom ut i stua sto det allerede ferdig pyntet med alle lysene tent!

Nå skal jeg rydde og vaske huset. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til det, men må det gjøres så må det gjøres! I tillegg skal jeg pakke inn de siste julegavene og senere i dag blir det pepperkakebaking så da blir det vel jul i år også. Det eneste som mangler er julestemninga som sikkert har rota seg bort i snøværet.


Prøvde noe nytt


Har prøvd noe nytt i photoshop i dag siden jeg ikke hadde så mye annet å gjøre. Har aldri brukt photoshop til å redigere bilder før, men rsultatene kan jo faktisk bli ganske kule! Eller det syns i hvertfall jeg. Selvfølgelig kan jeg ikke kalle meg profesjonell enda, men ble vel helt greit til å være nybegynner. Bildene er selfølgelig også tatt av meg om du lurte, kanskje du har sett de før siden jeg har lagt ut noen av dem tidligere...


♥Hva syns du om bildene?


Hvem vil ha en bit?


Besteforeldrene mine har kom hjem fra spania på Lørdag etter å ha vært der i noen månder, så jeg tok meg en tur opp til dem etter skolen i dag. Der hadde bestemoren min en sjokolade kake som jeg bare ikke kunne si nei til! ♥Kunne du tenkt deg en bit av denne kaloribomben?


Bilder-Solnedgang


Måtte bare ut å ta ett par bilder av solnedgangen i ste siden det var så utrolig fint ute! 

 

 


15 days challenge-dag 2


Haha, sorry men jeg klarte å Stokke om på rekkefølgen av dager så får ta dag to i dag...

Og sorry for at jeg ikke fikk blogget om dagen i går, men det skjedde litt ting som gjorde at jeg ikke orket å blogge. Legger ut ett innlegg senere om dagen i går som var bursdagen min for dere som ikke fikk det med dere!

Men dag 1 som nå er gjort om til dag 2 så står det: legg ut ett bilde av deg selv uten sminke så here it comes

Meg og pusen min, all natural!

Nå er jeg på vei til Oslo sammen med Guro for å møte klassen så derfor ble det mobil blogging.


Let it snow!


Siden bildene i forrige innlegg ikke var all verdens gikk jeg ut og tok ett par 1.Desember bilder:


Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits