Late dager


I dag har vært en utrolig lat dag, men merker jeg har trengt det. Endelig er jeg på bedringens vei og det er så deilig å kjenne på etter alt for mange dager i senga! Jeg var ute en kort tur i ste og tok ett par bilder, og akkurat nå sitter jeg å slapper av med en bok, varm te og bolle og venter egentlig bare på at Marius skal komme på besøk. 

Merker jeg virkelig er ute av blogg trening. Klarer så vidt skrive en linje, men forhåpentlig vis tar det seg opp igjen etterhvert. 

 
 


Pink roses


Våknet i dag til den herlige duften av roser. Vanlig vis er rommet mitt bare pyntet opp av plastikk blomster siden mine grønne fingre ikke er noe å skryte av. I tillegg har jeg rom i kjelleren som gjør at eventuelle planter ikke får nok med lys til å overleve lengre enn noen dager. Like vel kjøpte jeg inn en bukett lyse rosa og hvite roser i går og håper nå bare på at de holder seg en liten stund. Ekte blomster er helt klart mye finere og koseligere enn plastikk blomster! I tillegg lukter de så utrolig godt!

I dag har jeg vært til behandlig for spenninger i kroppen, og har egentlig ingen konkrete planer for resten av dagen. Mest sannsynlig kommer jeg til å jobbe litt med skolearbeid, og kanskje jeg får laget en tutorial på hvordan jeg redigerer bildene mine siden jeg har fått en del forespørsler på det. Vurderer å lage en liten video fordi jeg selv syns det er lettere og morsomere å se på og lære fra videoer, men er ikke akkurat kjent med videolaging så om jeg skal det må jeg nok bruke litt tid på å finne ut av hvordan jeg skal gjøre det..

 
♥ Vil du se hvordan jeg redigerer bildene mine? Og vil du se det i video eller i ett bilde inlegg?

♥ Hva er dine planer for resten av dagen?


Prøver igjen..


Jeg har vært veldig fra om tilbake på om jeg har skullet gå tilbake til bloggingen. Sist gang jeg startet måtte jeg slutte da macen plutselig ikke ville samarbeide lenger og etter jeg fikk den tilbake reparert har jeg vurdert å blogge flere ganger men ikke fått meg til å gjøre det. Føler meg så dum når jeg går frem og tilbake. I tillegg er det ett stort spørsmål for meg om hvordan jeg skal blogge og hva jeg skal blogge om. Mens noen av mine nærmeste maser om at jeg skal legge ut ett inlegg er det andre av mine nærmeste som ikke er noen fan av at jeg blogger. Uansett. Jeg har bestemt meg for å starte igjen...

 

De siste ukene har jeg så og si bare ligget i senga med feber og hodepine og slappet av med filmer og øvd meg på å ta på neglelakk. Men heldig vis ser det ut til at jeg er på bedringens vei nå så i dag dro jeg en kjapp tur på skolen for å fylle ut noen søknadspapirer. Dette blir tredje året jeg skal gå 2.klasse videregående. Har litt blandede følelser om det. Ikke så morsomt å stå igjen på ett trinn mens resten av vennene mine fullfører skolen i år. Men men, det viktigste er vel at jeg fullfører tilslutt. Og forhåpentlig vis lar det seg gjøre.

 

Resten av kvelden skal jeg bruke til å se på enda mer film, takk Gud for netflix og popcorntime!


♥ Hva skal du bruke resten av kvelden din til?

 


Hvit jul og sykehus besøk


Er jeg gammeldags om jeg starter å prate om været? Kanskje litt, men det får gå. I dag har det vært så fint ute. Akkurat passe med snø til å gjøre bakken helt hvit, den lille tiden sola var oppe skinte den så skarpt at jeg synes synd på en hver bilfører på den tiden..Jeg absolutt elsker vinteren på dager som denne der det ikke er mørkt og trist. Håper virkelig snøen klarer bli helt til julaften og at sola finner vei gjennom skyene. Men kjenner jeg Norge rett blir det vel ikke sånn så vi får prøve å nyte været så lenge det er på vår side...

 

I forbindelse med oppgaven jeg driver med på skolen var jeg i dag på A-hus for å ta noen bilder. Samtidig gjorde besøket skikkelig inntrykk på meg. Jeg besøkte barneavdelingen de har, og ble veldig glad for å se at de både får skoletilbud og annen underholdning inne på avdelingen. I hadde avdelingen f.eks. besøk av klovner. Det må være deilig for de som er lagt inn å få litt annet på tankene enn bare hvorfor de er lagt inn.

Uansett jeg fikk ihvertfall tatt de bildene jeg trengte så nå er jeg ett skritt nærmere en ferdig oppgave. Åhh, det er så deilig med alt som er gjort!  

 

 

 

♥ Hva har du gjort i dag?


Outfit 02.12.14


 

 

 

 


 

 

Jeg startet dagen i dag med en god treningsøkt. Etter det har resten av dagen vært veldig slapp for min del. Til vanlig har jeg ett par timer skole på tirsdager, men i dag er det gjort om litt så jeg skal ikke på skolen før klokken 6 i kveld. Akkurat nå sitter jeg å prøver å bestemme meg om jeg liker den nye serien jeg har startet å se. Det er så vanskelig å finne nye serier jeg kan se på nå ettersom jeg har sett så og si alt som finnes. Flere som har det sånn at de ikke vet hva de skal gjøre med livet etter de er ferdige med en serie? Wow, hva man tar seg lov til å klage over i Norge...

Uansett, har du noen tips til gode serier så del det gjerne med meg!


Ett møte med den døde


I forbindelse med skolearbeid har jeg i dag hatt besøk av en person jeg ikke har sett på ca 8 år. Personen er ei dame som jobber med pasienter som har fått diagnosen uhelbredelig kreft og deres nærmeste familie. Sist møte jeg kan huske jeg hadde med denne damen var på rommet til mamma dagen etter mamma døde. Sist gang jeg så denne damen sto hun ved siden av meg mens jeg tok mitt siste farvel med den livløse kroppen til moren min før den skulle fjernes fra sykehus rommet og så rommet kunne få inn en ny pasient. Jeg må ærlig si at det var rart å se henne igjen, og naturlig vis ble ikke samtalen vår kun om skolearbeid. 

Jeg har aldri egentlig turt å snakke ordentlig ut om mamma sin død. Jeg har aldri sittet å mimret over hvordan ting var før, eller snakket om hvordan jeg hadde det i tiden etter mamma gikk bort. I dag er vel første gangen jeg har snakket åpent med en person om hva jeg husker og ikke husker. For om jeg har snakket om mammas bortgang tidligere har jeg snakket som om det egentlig ikke skjedde meg. Det har tatt meg 8 år å tørre å føle på ordene jeg sier.  Kjenne at det knyter seg skikkelig i magen, la tårene renne og bare la meg være lei meg for å ha mistet mamma. Da mamma var syk klarte jeg ikke la meg selv føle, ihvertfall ikke innrømme hva jeg følte verken for meg selv eller ovenfor andre. Jeg klarte ikke fortelle noen at jeg var kjempe redd for å miste mammaen min.Jeg prøvde å være tøff. Eller nei, jeg var tøff. Ei jente på 8-9-10år må være tøff for å klare å se på at moren sin sakte men sikkert dør. Tiden etter er en tåke, men i følge pappa tok jeg meg aldri tiden til å sørge ordentlig. Årene gikk og med dem glemte jeg nok litt bort å la meg føle rett og slett fordi jeg ikke lenger husket hvordan jeg hadde det på den tiden mamma var syk. I dag fikk jeg hjelp med å huske fra ei dame som var der med meg. Ei som opplevde mamma fra starten til slutten på sykdommen, og som opplevde hvordan jeg var på den tiden. Jeg ble på en måte tatt med tilbake og fikk kjenne på følelser jeg har gjemt bort så alt for lenge.

I mer enn 8 år har jeg stengt alt ute, distansert meg fra det som var vanskelig. I dag åpnet jeg meg for første gang, lot meg kjenne på alt. Vi snakket mye om hvordan mamma var, og hvordan jeg var og er nå. Vi snakket også litt om hvordan de problemene jeg har i dag kan være knyttet til det at jeg aldri har latt meg kjenne skikkelig på sorgen.

  

Da hun dro ble jeg sittende igjen med mange tanker, og da spesielt en. Hvorfor kunne jeg ikke bare latt meg selv føle på sorgen for 8 år siden?

I dagens samfunn er det nesten ikke lov å lære trist og ha det vanskelig, man skal i hvertfall ikke snakke åpent om det. Dette er så utrolig feil mener jeg. Uansett om det gjelder dødsfall, kjærlighetssorg eller andre vonde ting må ikke gjemme bort problemene eller legge de til side å tro de blir borte av seg selv for i lengden funker som regel ikke dette. Man må la seg selv ha det jævli i blandt. Man må fortelle seg selv at det er helt greit å ikke ha det bra hele tiden. Man må snakke ut om ting. Man må sette ord på det vanskelige og la seg selv føle uansett hvor vanskelig og vondt det er. For bare sånn kan man komme seg videre. Bare sånn kan man lære seg å leve med det som er vanskelig. 

 

 

♥ Er du flink til å snakke ut om ting som er vondt og vanskelig?


Sunday funday?


Nå skal jeg straks sette i gang med skolearbeid...På en søndag. Dagen man egentlig skal bruke til å slappe av og hvile seg ut før en ny uke må dessverre jeg bruke på å jobbe for å få ting levert inn til riktig tid. Har vel egentlig bare meg selv å takke, så skal ikke klage. 

Heldigvis er det kaldt og guffent ute så det gjør meg ingen ting å måtte sitte inne i varmen med en kopp kakao, en skål sjokolade, myke tøfler. Selv om jeg gjerne skulle byttet ut leksene med en god film...Jaja, kvelden er enda ung så forhåpentlig vis klarer jeg jobbe effektivt nok til å rekke å bruke litt tid på noe jeg selv har lyst til.

 


♥ Hva har du brukt din søndag til?


Tilbake!


Det har gått noen måneder siden siste innlegg. Utrolig nok har jeg faktisk alt fra 5 til 30 lesere daglig uten å ha lagt ut noe nytt på så lenge så jeg føler nesten jeg får gi litt lyd fra meg. Har også fått noen forespørsler om jeg ikke snart skal starte å blogge igjen, så nå tenkte jeg det var på tide. Jeg har vært innom bloggen i blandt. Skrevet innlegg jeg aldri har postet av grunner jeg egentlig ikke vet. I bunn og grunn har jeg godt av bloggen. På den får ut det jeg måtte ha på hjertet og jeg må kle på meg og fikse meg opp litt hver dag for å ta bilder. Det er ganske lett å bare ville bli i senga når man ikke har så mye skole eller andre ting å gjøre, så kan være fint å ha en grunn til å måtte fikse seg litt i blandt...

 


 

Uansett..ææ. Er det flere som er gira på jul nå? Det er hvertfall jeg! Har gått å sunget på julesanger siden sommern så nå synes jeg endelig det var på tide at den er rett rundt hjørnet! Har allerede fått juletreet opp på rommet mitt, men skal nok ikke tenne det før litt nærmere julaften. Det finnes ikke mye som er koseligere enn juletiden. Masse lys, kakebaking, varm kakao, kos forran peisen, julefilmer man ser om og om igjen hvert år uten å gå lei, varme pledd å surre seg inn i og det å være med venner og familie er vel det juletiden min går til. Ikke rart jeg er gira, og jeg er kanskje ikke den eneste heller? 

 
Skal forhåpentlig vis få fikset litt på designet i nærmeste tid. Hvertfall få inn noen nye bilder så den passer litt mer til denne årstiden...

 

 


Outfit -Navy&Spikes


Alt sammen er ny innkjøpt fra nelly. Husker jeg gikk utrolig mye i tights før, og det er jo bare så sykt behagelig!  Så da jeg så denne tightsen på nelly til nesten ikke noen penger måtte jeg bare kjøpe den. Perfekt å bruke når jeg skal sitte "lenge" på skolen.

  

♥ Hva syns du?


Dette vil skje når du legger vekk pc og telefon!


1. Du vil plutselig finne ut at det er ett liv utenfor skjermen! Dyrene dine må kanskje mates eller du har kanskje venner å være med. De setter sikkert pris på å få litt oppmerksomhet av deg de også!

2. Du oppdager nye (/gamle) steder. Åjj, er det sånn resturanten du har vært på 10 ganger ser ut? Det har du kanskje ikke fått med deg fordi du satt på telefonen under hele oppholdet!

3. Du får mer arbeid gjort. Hvor mange av oss er det ikke som skjekker telefonen både 10 og 20 ganger mens vi prøver å gjøre lekser. Plutselig har du brukt 3 timer på 1 times arbeid fordi du ble distrahert av ting på nett. 

4. Du kommer til å finne ut at ordet "like" ikke betyr like mye som du kanskje trodde. I den virkelige verden har faktisk ikke likes så mye å si utrolig nok! En med 20 likes på profilbildet sitt på face har like god sjans til å få en jobb som en med 200 likes, er ikke dette fantastisk?

5. Du vil faktisk føle deg bedre med deg selv! Sosiale medier blir brukt til å skryte på, og man kan ofte bli hengt opp i at alle andre gjør ditt og alle andre har datt, selvom dette selvfølgelig ikke er sant. Ingen har alt.

6. Du vil finne ut hvem dine ekte venner er. Joda du har 3000 venner på facebook, men hvor mange av disse vil faktisk stille opp for deg i virkeligheten? Har du levd på face kan livet utenom komme som ett stort sjokk!

7. Du vil få nye venner. Har du noen gang vært i en bursdag eller lignende der alle gjestene er for opptatte av telefonen til å huske at de faktisk er i ett selskap? Legg ned telefonene og prat via munnen, det er ikke så mye vanskligere enn å chatte på facebook o.l så dette bør du klare! Plutselig har du fått nye venner.

8. Du vil sovne lettere. Dette er da snakk om timene før du skal sove. Om du dropper pcn og telefonen en time før du skal sove sovner du lettere!

 

 

 

♥ Hvor mange timer av dagen tror du du bruker på pc eller telefon?

 

 

 

 

 

 


Vintertid


Åhh, jeg er så svak for inspirasjonsbilder så da jeg fant denne boka i bokhyllene her hjemme falt jeg pladask for den med en gang. Selv om vinteren kan være mørk og kald er jeg likevel veldig glad i den, og ikke bare pga jeg har dursdag i den årstiden. Det er så deilig å pakke seg inn i varme klær eller tepper, sitte forran peisen med kakao eller annet godt mens man ser på gamle disney filmer. Jeg går allerede å synger på julesanger vel vitende om at julestemningen kanskje har kommet en smule tidlig i år...

Uansett, denne boka var helt herlig! Full av inspirasjonsbilder, oppskrifter og ideer til hva man kan gjøre på vinteren (som det står forran på boka). Skal absolutt bruke denne mye når det blir litt nærmere vinter.

 

 


Gleder du deg til snø, jul og vinter?

Produktiv dag!


I dag har vært en utrolig produktiv dag hvor jeg faktisk føler jeg har fått gjort mye nyttig. Startet dagen i senga med Marius som kom til meg i går kveld etter jentekvelden. Snille han kom på døra til hu som hadde jentekvelden og møtte meg så jeg slapp gå alene hjem i mørket. Uansett, da han dro hjem i dag satte jeg i gang med å rydde rommet som ikke så ut. Jeg vet ikke hvordan det er med dere men jeg har det sånn at om jeg først lar ett klesplagg ender resten av brukte klesplagg også på gulvet fordi jeg tenker: jaja, nå er det jo rot på gulvet uansett. Med den tankegangen ble det altså ganske mye rot, men nå er det endelig mulig å se gulvet igjen! 

Da jeg hadde ryddet ferdig spiste jeg middag før jeg gikk ut å møtte Jonas for å løpe trapper med han. Uff, merker at jeg ikke har løpt på noen uker...Men skal ta opp igjen løpinga nå så blir vel bra igjen håper jeg. Trappe intervaller er jo så bra for kroppen!  

 


 

 

Akkurat nå sitter jeg i senga og slapper av med TVn samtidig som jeg vurderer å lage en video der jeg redigerer bildene mine etter som noen har spurt om jeg kunne gjøre dette.
 

 Hva har du gjort i dag?


Bursdags outfit


Nå står jeg på vei ut av døra. Haha, føler jeg har gjort det i nesten hvert inlegg nå i det siste...Endelig er det ting som skjer for meg også etter en alt for lat og kjedelig sommer! I dag skal jeg i bursdag/jentekveld til ei venninne av meg som fylte 18 tidligere i uka. Merker jeg gleder meg veldig mye, har ikke vært på jentekveld på veldig lenge..

Her er det jeg skal ha på meg+gaveinpakningen min som jeg lagde selv..heh:

Alt jeg har på meg er nyinnshoppa fra nelly!Elsker virkelig denne genseren, den har 3D blomstermønster og er utrolig myk! 

 

 

♥ Hva syns du om antrekket?

 


Gårsdagens outfit og festligheter


 

Dette er det jeg hadde på meg i går:

 

Hatt - BikBok//Jakke - Cubus//Smykke - Marked i spania//Solbriller - BikBok//Jumpsuit - H&M// Sko - Husker ikkeMarius ville også bli tatt bilde av..Haha

 

 


 

I går hadde som sagt jeg og Marius vært sammen i ett halvt år så dro ut å spiste på Egon for å feire. Satt der i ett par timer og koste oss før vi gikk hjem til Marius og slappet av resten av kvelden. Han skal på jobb i dag og jeg skal på ett skolemøte nå straks så derfor tok vi kvelden ganske tidlig, men uansett fikk vi en veldig koselig kveld! 

♥  Hva syns du om antrekket mitt?


Dagen så langt


Dagen i dag startet ganske tidlig for min del noe som ikke er så vanelig om dagen. Vanlig vis pleier jeg å ha på vekkeklokke til rundt 9 selvom jeg ikke skal på skole eller noe bare for å opprettholde en grei døgnrytme...Merker det er veldig vanskelig å opprettholde døgnrytmen når man liksom ikke har noe spesielt å våkne opp til. Uansett...Var hos behandling for rygg og egentlig resten av kroppen klokka 08.30, så sto opp en time før for å rekke alt som skulle gjøres så ja...En tidlig morgen, men det gikk uten problemer!

Da jeg først gikk ut av døra på morgenen var det ganske overskyet og jeg som hadde lagt fram klær i går jeg skulle bruke senere i dag ble nesten bekymret for at jeg måtte finne meg noe nytt når jeg kom hjem, men heldig vis tittet sola fram og nå er det jo bare helt nydelig ute! Derfor bestemte jeg meg for å lage meg omelett til lunsj og sette meg ut å spise. Hvor ble høstværet av? Haha, jeg klager ikke...


 

 


I dag har jeg og kjærsten min faktisk vært sammen i ett halvt år så nå skal jeg straks en tur til han også skal vi kanskje ut å spise om vi (/jeg) orker...Noe koselig skal vi hvertfall få funnet på for å få feiret litt så det kommer sikkert bilder fra det senere, pluss outfit bilder!

Hva har du gjort i dag?


Første skoledag - outfit


Heihei! Ja, nå tror jeg faktisk at jeg er tilbake! 

Akkurat nå står jeg på farta ut døra for skolen kaller. I dag er dagen skolen starter ordentlig for meg, og siden jeg starter ganske sent så fant jeg ut at jeg hadde tid til å lage ett lite inlegg. Forhåpentlig vis kommer jeg til å ha litt å skrive om videre på bloggen. Jeg trives jo egentlig veldig godt med å blogge. Desverre er ikke livet mitt akkurat det mest spennende man kan finne så det er grunnen til at jeg tok meg en såpass lang pause. Nå er det tilbake til hverdagen og jeg håper virkelig på at den blir litt mere spennende enn det sommeren min har vært.

Men nå hører jeg taxien utenfor døra så da er det vel på tide å dra. 

 Hva syns du om antrekket?


Blåbær frokost


Jeg skal snart ut å ta meg en liten løpetur, men før jeg skal gjøre det måtte jeg få i meg en liten og lett frokost. Det endte med blåbær yoghurt, havregryn og nyplukkede blåbær fra hagen. Merker jeg er evig taknemmelig for bærbuskene i hagen nå. Ikke bare sparer vi masse penger på å ha de, men det er er så sykt lettvint å hente bær rett utenfor døra som får maten til å se mye mere fristende ut! 

 

Bursdags outfit


Vært dårlig på bloggfronten etter som mye har skjedd i det siste...Nå står jeg på vei ut døra sammen med Marius, pappa og broren min på vei til Onkelen min siden dama hans skal feire 50 års dagen sin i dag!

 

♥ Hva syns du?


Norge burde skamme seg


Jeg merker at jeg starter å bli små irritert og skuffet over hvordan samfunnet i dag er. Og nå snakker jeg ikke bare om "the real life" men også nett verdenen. Det er tabu å skrive om problemer på nett og dette kan du få store konsekvenser for, men like vel hører jeg støtt og stadig klaging over folk som legger ut alt det fine de har gjort på nettet. Folk skal visst alltid ha noe å pirke på...

Nå er det ikke først og fremst dette med skryte bilder som postes på nettet jeg skal klage over etter som jeg absolutt ikke har noe i mot det. Jeg mener at man skal få lov å skryte seg opp i sky om det er dette som gjør deg lykkelig. Det jeg vil ta opp er det motsatte av skryt som legges ut på nett, og da kanskje særlig av bloggere. Bloggere som skriver om problemene sine på nett lever ett "farlig" liv. Jeg som selv har skrevet litt om mine problemer får stadig høre av både nære og fjærne at jeg må passe meg. At jeg skriver om problemene mine og viser at jeg ikke er perfekt får jeg høre kan gå ut over arbeidslivet mitt senere, eller jeg kan f.eks. gjøre de rundt meg flaue. Jeg får ofte spørsmål om jeg ikke heller kan blogge om noe annet. Og ja jeg prøver jo å holde det litt variert her på bloggen, men jeg føler ikke jeg skal måtte gjemme meg bare fordi jeg sliter litt med noe. Er det virkelig sånn det skal være i dag? At om man ikke er perfekt er man ikke bra nok? At om man ikke er perfekt så skal man ikke kunne fortelle om seg selv å vise andre som også sliter at de ikke er alene. Jeg syns virkelig folk burde lukke opp øynene å skjønne at ingen er perfekte, og at så og si alle kommer til å slite med ting opp gjennom livet så hvorfor skal man da dytte problemene ned og gjemme de bort? Late som de ikke eksiterer? Ting blir ikke ordnet opp i selvom man gjemmer de bort. Problemer blir større av sånt.Jeg har gjennom bloggen, og gjennom å skrive om mine problemer fått mange takker fra folk som endelig følte at de ikke var alene lenger med å slite med noe. Og det er jo det jeg vil med sånne typer inlegg som dette. Jeg håper på å kunne hjelpe andre å innse at de ikke er alene om å ha problemer, for jeg vet at når man er inne i en tung periode føler man seg ofte litt alene.

Jeg er helt overbevist om at hvis vi alle slutter å se på problemer som tabu hadde flere turt å stå fram og skaffe seg hjelp. Flere hadde følt seg bedre når de så at de ikke var alene. Desverre er det ikke sånn i dag. For i dag er det galt å ha problemer. Og om man har det skal man holde dem for seg selv, sette på seg en maske og late som at alt er greit.Vel, jeg vill bare si unnskyld for at jeg ikke er perfekt, men dette er noe jeg vet veldig godt selv og ikke skammes over. Dette er min blogg og jeg blir mere glad over å hjelpe en person via bloggen min enn å ligge på Norges topplister. Og jeg vil ikke måtte gjemme meg. Derfor kommer jeg fra nå av til å starte å ta opp igjen ting som kanskje ikke alle godtar, men som andre har godt av å lese. Jeg er så lei av å skulle leke at alt er bra når det ikke er det....

 

♥ Hva er din mening om dette?


Bursdag og kjærste kos


Som jeg skrev i går så hadde kjærsten min bursdag i går og han fylte hele 18 år! For å feire dagen hans dro jeg og familien hans til Big Horn for å spise middag der noe som var veldig koselig. Jeg hadde aldri møtt faren hans før så følte det var på tide å få gjort det nå. Etter at vi var ferdige med å spise middag dro jeg og Marius ut i Lillestrøm for å gå rundt på byfesten og så litt, men det var ikke stort å gjøre så vi endte tilslutt opp med å være med noen kompiser av han. 

Gleder meg masse til å bruke bursdaggaven jeg ga til han og blogger nok om det litt senere en gang!

 

 

 


 

Jeg og Marius startet dagen i dag hjemme hos han, men dro kjempe tidlig til meg siden jeg skulle ha en time til behandling for ryggen min. Da vi kom hjem til meg igjen varmet vi runstykker og satte fram jordbær og nutella mens vi så på en film. Vi spiste og koste oss i ett par timer før vi sovnet begge to...tror kanskje begge var litt utslitte etter i går...

 ♥Hva har du gjort i dag?


Summer looks


I dag har kjærsten min bursdag så har viet så og si hele dagen til han! Derfor kommer det ikke noen flere inlegg i dag, men har tatt litt bilder som kommer i morgen. Nå skal jeg og Marius straks tilbake på byfesten som er i Lillestrøm men måtte innom han en liten tur siden han skulle fikse noe så da fikk jeg tid til å skrive ett kort inlegg!

Her om dagen satt jeg å så på litt ting på topshop sin hjemmeside og valgte meg ut noen favoritter og prøvde å sette sammen litt forskjellige antrekk, vet ikke helt hvor vellykket det ble eller om noen av dere liker det jeg har satt sammen eller valgt ut. Jeg er i hvertfall helt in love med det øverste anrekket!

 

 

 

 

 

 

♥Hva syns du?


Koder til gratis design og popcorn


Gratis designet ble tatt godt i mot (puster lettet ut) så derfor bestemte jeg meg for å legge ut kodene til det så de ligger HER. Har allerede startet på ett nytt design som faktisk snart er ferdig, hehe ble veldig motivet og i tilegg så syns jeg det er utrolig gøy å se de ferdige resultatene så komer sikkert til å komme flere også! Sneak peak av det nye designet kommer under, det er veldig enkelt og består bare av hvit og grå farger.

 

 

 

 


 

I tilegg til å ha jobbet med ett nytt design har jeg også vært å levert inn telefonen min til reperasjon for tredje gang på ett år...Merker jeg starter å bli passe lei av å ikke kunne ha telefonen min i mere enn ett par måneder før den må inn på reperasjon igjen. Vurderer sterkt å gi opp iPhone nå, det er jo bare trøbbel med den hele tiden! Da jeg kom hjem fra elkjøp der jeg hadde levert inn telefonen fant jeg ut at de folka som jobber der hadde glemt å ta ut simkortet mitt så da var det tilbake igjen, og på veien hjem igjen dro jeg innom dyrebutikken og tok med meg ett lite nurk hjem. 

Sååå hils på lille popcorn! Min søte, lille, feite dverghamster.

♥ Hva syns du om det nye designet jeg jobber med? 

♥ Har du noen design ønsker?


KONKURRANSE: Vinn kinobiletter


Heihei! 

Jeg har lenge tenkt på å ha en liten konkurranse her på bloggen, men aldri helt funnet ut hva jeg ville premien skulle være. Men så kom jeg på en lur ide. Jeg har nemmlig to kinobiletter jeg aldri kommer til å få brukt (hvertfall ikke i næreste fremmtid) som jeg har lyst til å gi til en av mine herlige lesere. Kommer til å trekke vinneren i helga! Kinobilettene kan brukes til å bestille kinobiletter på nett eller brukes som en kinobilett i luken på de fleste kinoer i Norge og er holdbar helt frem til desember!  Håper premien kan falle i smak hos noen og at mange vil være med på dette!

For å melde deg på må du:


♥ Like Facebook siden min HER eller dele dette inlegget (skriv hva du har gjort i kommentaren)

♥ Legge igjen mailen din så jeg kan kontakte deg om du har vunnet
Det kommer til å være random trekning og du må ikke ha blogg for å være med!


Outfit og "spesial" skole


 

 

 


 

Som noen vet og andre ikke vet så går jeg ikke på en vanlig videregående skole ettersom jeg har vært syk noe som har hindret meg i å gjøre det. Går på en bitteliten skole der det kun går noe sånt som 10 elever. De som er elever her går her pga forskjellige årsaker som gjør at de ikke klarer å gå på vanlig skole. Jeg har gått her i ca ett halvt år nå og trives ganske bra selvom jeg helt klart savner å gå på en vanlig skole å treffe masse nye folk. Denne skolen kan ikke sammenlignes med en vanlig skole, her blir ting veldig tilrettelagt for hver enkelt person og man blir oppfulgt av masse forskjellige folk fra helsevesenet. 

I dag har det i hvertfall skjedd utrolig lite her. Har ikke noe å gjøre på skolen annet enn å vente å se om jeg kommer opp i eksamen...Så skoledagen har gått ut på å ta outfitbilder til bloggen og spille forskjellige spill ute i sola. Pluss ta litt bilder så tenkte å legge ut det for dere som er intereserte i å se hvordan skolen jeg går på ser ut.

 Klasserommet mitt. På stolen nærmest sitter jeg to ganger i uka og jobber ræva av meg. Nesten hvertfall...

 


Inngangspartiet som minner meg litt om noe man kunne funnet i en barnehage, men jeg liker det fordeom.


Bygget over er hele skolen så som dere kanskje ser så er den ikke veldig stor...

Flehe bilder tatt i dag på skolen:


Nå skal jeg straks ut i sola og trene litt tenker jeg...Eller kanskje jeg bare skal ligge å slappe av, har ikke helt bestemt meg. Men hvertfall skal jeg ut en tur!

♥ Hva skal du i dag?


Photoshoot


Etter at jeg og Marius hadde spist middag bestemte vi oss for å gå en tur og få tatt noen bilder...Eller det var vel egentlig jeg som ville ta bilder og han var pent nødt til å bli med. Etter at vi hadde kommet oss til stedet vi skulle ta bilder tok det ca to sekunder før myggen hadde spist oss opp så det ble ikke mange bildene som ble tatt før vi bestemte oss for å ture hjem. Siden jeg fortsatt har besøk av Marius kommer jeg til å legge ut bildene i morgen sånn at Marius skal få slippe å vente på at jeg skal fikse alt...Men kommer ett sneak peak av shooten under sånn at dere kan tenke dere hva slags shoot det var....

 


♥Hva har du gjort i dag?


Trening i sola


I dag er vi her jeg bor veldig heldige med været! Sola skinner og varmer veldig så derfor bestemte jeg meg for å spise frokost ute i dag. Lagde meg litt havregrøt med banan og kanel og ett stort glass med saft før jeg satte meg ut og tok meg god tid til å nye varmen. Etter jeg hadde spist frokost tok jeg meg en liten treningsøkt ute på terassen.

 

 

 

 


For noen dager siden fikk jeg spørsmål av en om jeg hadde laget noe inlegg om hva slags trening jeg driver med og det hadde jeg ikke, men tenkte jeg kunne legge ut ett par øvelser jeg gjør. Haha, tror ikke jeg kommer til å gjøre dette igjen noen gang men jaja... Here you go:

 


Starter som regel med rokkering eller hoppetau i 10-15 min bare for å få litt varme i kroppen. Om rokkering skal være til noe som helst hjelp for kroppen må man minst holde på i 10 minutter.

 Sitte sånn og ta vekten fra side til side. Om du ikke har vekter kan du bruke noe annet som ett leksikon eller no...Heh vet ikke...Jeg gjør denne øvelsen i steden for situps siden jeg ikke kan ta det pga jeg har problemer med ryggen.


Alle kjenner til planken sant? Pleier å ta repetisjoner av den. Står 1 min pause 30 min og dette gjør jeg kanskje 5 ganger. Kommer litt ann på hva slags andre øvelser jeg gjør i tilegg..

Stå litt spredt med bena sånn at du har god balanse. Ha vekter med litt tyngde og still deg som på bildet over. Først senker du kroppen, så hever du den og tar med deg den ene vekten opp. Så senker du vekten og repeterer dette med bytter på å løfte annen hver arm. Hahaha, så vanskelig det var å forklare.

Håper dette var interessant for noen og at dere skjønte noe...Haha, uff...Om alt var helt håpløst får dere spørre om det var noe dere ikke skjønte. Nå skal jeg ut i sola å kose meg med kjærsten min.

♥Hva skal du i dag?

♥Hva syns du om de små "trenings" tipsene mine?Sunny sunday


Startet dagen i dag ganske sent. Tror klokken nærmet seg ett før jeg faktisk klarte å dra meg selv opp fra senga, men det får være lov en gang i blandt...ikke sant? Da jeg først kom meg ut av senga la jeg merke til hvor fint været var så da var det rett ut i sola og spise frokost og kose seg. Desverre har det skyet over litt nå så vurderer å ta med meg tingene mine inn og trene litt isteden for å ligge ute med gåsehud og bli syk. Kanskje det ikke er så ille, men tror jeg brygger på noe så får prøve å ikke gjøre ting værre enn det er.

 Legg merke til hvor lite kjærlighet pus gir tilbake... 

♥ Hva er planene dine for dagen?

♥ Er det fint vær der du er?


Skater girl


Det ble litt sent før jeg kom meg hjem til Marius i går og fikk lagt over bildene på macen, derfor bestemte jeg meg for å heller poste gårsdagens outfit og hva som skjedde i går kveld i dag. Hadde ikke på meg noe veldig spesielt i går, men valgte heller å gå for noe litt mere behagelig. Elsker virkelig den nye skjorten min! Kommer garantert til å bli brukt mye..

Solbriller Bikbok // Skjorte Bikbok // T-skjorte Nelly // Shorts Carlings // Sko Husker ikke navnet på butikken...

 

 


 

Etter å ha tatt outfit bilder gikk jeg å skiftet til litt mere behagelige sko før jeg og Marius dro ut å skatet i ett par timer. Liker å tro jeg er veldig god, noe jeg desverre ikke er...Gøy er det uansett så gleder meg virkelig til å lære meg masse mer! Heldig vis har jeg en flink lærer så satser på å bli god fort...Heh..

Fine kjærsten min ♥

 


♥Hva er planene dine for dagen?

♥Hva syns du om outfiten?


Friday fitness


Startet dagen med en liten treningsøkt. Utrolig hvor mye litt trening kan gjøre for kroppen! For ca 2 måneder siden orker jeg så og si ingen ting, følte meg sliten og helt nede i kjelleren. Så fikk jeg ræva i gir og startet med små treningsøkter hver dag på ca 30 minutter til en time. I starten følte jeg så og si ingen forskjell, men nå som tida har gått føler jeg meg mere opplagt enn på lenge samtidig som jeg er mere fornøyd med hvordan jeg ser ut. I tillegg til trening har jeg prøvd å passe litt mere på kostholdet mitt og være mere ute i sola. Føler virkelig at alt har hjulpet meg til å få mye mere energi så skal garantert fortsette med det!  

Akkurat nå sitter jeg å drikker grønn te og ser på TV. Har kanskje tenkt til å prøve å lage noen sunne lunsj cupcakes snart og om jeg gjør så blir det vel en oppdatering av det med oppskrift om de blir vellykket! 

 

♥Får du også mere energi av å trene?

♥Hva skal du gjøre i dag?


Hverdags kos


Heihå nå er jeg tilbake etter en uplanlagt pause. Ble rett og slett litt mye å gjøre så jeg måtte nedprioritere bloggingen, men etter å ha blitt mast på av forskjellige personer om å oppdatere bloggen tenkte jeg at det var på tide!

Akkurat nå sitter jeg å nyter jordbær og epler. Utrolig godt å blande det sånn at det både blir surt og søtt. Herlig med litt hverdagskos nå som jeg endelig er ferdig med det som må gjøres på skolen og kan senke skuldrene. 
I går klarte jeg å lure Marius med meg en tur på senteret der jeg kjøpte litt små ting før vi feiret 3 månders "jubileet" vårt med softis. Tenkte å vise dere innkjøpene mine.Alt er kjøpt på salg ettersom jeg er en salg freak...Heh.

 

Topp fra bikbok

Jakke bikbok

Shorts bikbok

Skjorte bikbok // T-skjorte arvet fra Marius.

"Nagler" fra glitter. Man vet aldri når man trenger det for å gjøre om på klær eller lignende....

 

Nå skal jeg trene litt før Marius mest sannsynlig kommer en tur.

 

Hva syns du om innkjøpene mine?

Hva skal du i dag?
Kjærste kos


I dag har det vært så utrolig varmt. Jeg, Marius og familien hans startet dagen med frokost ute på terrassen dems mens sola steka. Etter en utrolig god frokost tok jeg meg en rask dusj før jeg og Marius tok med kamera og skateboard og gikk ut. Vært på litt forksjellige steder i Lillestrøm, og endte opp på en barneskole der vi var i ca en time før det ble så varmt at vi måtte hjem å hente oss noe å drikke. Nå tror jeg vi skal ut på tivoli om det fortsatt er oppe...håper på det. Er så herlig vært så skal hvertfall gjøre noe ute. Er små irritert på meg selv siden jeg bare har pakket med unødventig tykke klær hit. Tok faktisk med meg boblejakke av en eller annen grunn...så blir til at jeg går i gårsdagens antrekk. Men men, ikke verdens undergang.


Marius skjønner ikke helt hvordan man skal fokusere med kameraet, men han gjorde sitt beste..Haha.


Ser dere skateboard skaden min? Sånt skjer når jeg prøver meg på triks...Heh, tror jeg er bedre enn jeg egentlig er.

Hva har du gjort i dag?

♥Er det fint vær hos deg også?


 


17. mai outfit


Håper alle sammen har hatt en fin feiring i dag. Min 17. mai har bare vært full av endringer i planene og alt endte hjemme hos Marius. Akkurat nå sitter jeg å blogger mens snille kjærsten min maserer meg. Har jeg fått låne skolepcn til Marius så jeg kunne skrive ett rask blogg innlegg siden flinke meg bare husket laderen til macen mens macen selv ble stående igjen hjemme.

Var ute å gjorde ett forsøk på outfit bilder, men ikke sikker på hvordan fargene ble siden jeg har redigert de på en utrolig dårlig pc skjerm som garantert ikke viser riktige farger...Luksus problemer. Fikser på det hjemme om det er for ille. Hadde egentlig på meg en lengre kjole, men byttet før jeg dro til Marius...


I glad humør etter mye god mat og drikke...heh.

 


Marius måtte selvfølgelig ta noen outfit bilder han også så her kommer noen av de:

 

Videre i kveld er planene å slappe av med Marius, spise familien hans ut av huset og kanskje spille no spill. Tenker på å bli svettgamer.

Hvordan var din 17. mai?

♥Hva syns du om outfiten vår? Heh..


17. mai


Gratulerer med dagen Norge! Håper alle får en kjempe fin dag uansett hva planene deres er. Jeg for min del skal først være hjemme og spise sammen med venner og familie før jeg drar ut i kveld. Ikke så mye annet å skrive om siden dagen nettopp ar begynt...Hipp, hipp, hurra og alt det der!♥Hva skal du i dag?


Outfit 16.mai


Unnskyld mitt tragiske hår...desverre var jeg for lat til å dusje siden jeg skal ut å sole meg straks. Hele outfiten med unntak fra skoene og veska er verdt under 200kr, kan vel si jeg elsker salg...Heh..kan vel trygt si at jeg ikke er noe moteikon så blir nok ikke så mye outfit bilder fremover.

♥Hva syns du?


Lykke


Jeg blir ofte spurt hva som gjør meg glad, og hver gang sitter jeg igjen uten noe svar. I det siste har jeg tenkt litt på hverdagslykken min. Altså små ting som er med på å gjøre dagen overkommelig. Ting som får meg i bedre humør. Små, men likevel ikke ubetydelige gledesspredere. Jeg har vært veldig langt nede en god stund nå og tenkt at jeg bare har vært rammet av uhell, så nå føler jeg det er på tide å faktisk starte å sette pris på alt smått. For når jeg tenker på det er det så mye å sette pris på hver dag, som jeg alltid før har tatt litt for gitt...

Lykke i hverdagen for meg er å...

...våkne opp med en man er glad i.

...se alle fargene det er i såpebobler.

...få små meldinger fra folk som viser de bryr seg om meg.

...høre katter male.

...legge seg under dyna etter en lang dag.

...ta bildet av smått og stort.

...kjenne sola varme mot huden.

...se venner og familie smile.♥Hva gjør deg glad i hverdagen?

♥Er du flink til å sette pris på småting?

 

 

 


Dagen i dag


I dag har vært en flott dag! Sola har skint fra tidlig på morgenen og jeg var så heldig å få våkne opp sammen med kjærsten min. Dro hjem tidlig tidlig siden Marius skulle på jobb og jeg orket ikke vente hjemme hos han til han kom tilbake. Da jeg kom hjem var ikke klokka mer enn litt over 7 så jeg bestemte meg for å legge meg litt igjen før jeg sto opp og lagde meg frokost. Så kom Christine en tur for å få hjelp med en eksamensoppgave så vi har filmet i ett par timer nå og tatt en del bilder. Snart kommer Marius hit som også skal være med i eksamensoppgaven til Christine. 

Håper alle sammen har hatt en fin dag!

♥Hva har du gjort i dag?


Tusen takk


Okei nå må jeg seriøst ta meg sammen. Jeg er lei av å juge for meg selv. Jeg setter meg ett mål. Det kan f.eks. være å bli flinkere med bloggen bare for å ha ett mål for dagen liksom. Men neida. Føler meg rett og slett ubrukelig for tiden. Føler jeg bare plager alt og alle rundt meg. Føler jeg skuffer folk siden jeg ikke klarer alt jeg kanskje burde klart. Og ikke nok med at jeg er inne i en dårlig periode...Men midt oppi alt som er så skal hamsteren min sette seg fast i buret sitt og miste beinet. Så nå har jeg ikke han mer. Føler virkelig jeg trenger litt flaks nå for den har jeg ikke sett på veeeeldig lenge. 

Nok med klaging for en dag. Ikke alt er fælt. Egentlig har jeg det ganske bra, kroppen min klarer bare ikke sette pris på det. Får liksom ikke noen gledesfølelse, og om jeg gjør så forsvinner den fort. Føler at folk syns jeg er utakknemlig når jeg ikke klarer vise så mye glede man kanskje forventer, men jeg er ikke det. Virkelig ikke...jeg setter pris på alt alle gjør for meg og med meg. Så tusen takk til dere alle sammen som gjør ting bedre selvom jeg er inne i en tung periode.

Akkurat nå sitter jeg og ser på den nye tvn min jeg har fått på rommet. Trengte noe til å fylle tomrommet etter buret til hamsteren min, men uansett hvor fint det er med tv merker jeg virkelig at jeg savner små føtter som piler rundt i buret tidlig på morgenen...

Unskyld for depprisivt innlegg, er ikke meningen men sånn blir det bare.
 


Fredag fridag


Har vært utrolig slapp i hele dag, og er forsåvidt det enda. Det eneste produktive jeg har fått ut av dagen er å rydde rommet, og det trengtes...Skjønner ikke hvordan rommet kan bli rotete så fort.

Akkurat nå sitter jeg i kosetøy og ser på the walking dead mens jeg spiser alt godteriet det er å finne i huset, men det er jo lov nå som det nesten er helg. Skulle egentlig fått besøk i dag, men orket det rett og slett ikke. I blandt er det deilig å bare være alene...
Har forresten også laget en enkel header for en blogg ettersom hun etterlyste hjelp og jeg ikke hadde så mye annet å gjøre, kan vel like gjerne legge ut den også:

Dårlig start på dagen..


Våknet opp i dag og følte meg ikke bra. Nei, ikke influensa dårlig. Bare dårlig. Vondt for å puste og ville egentlig bare bli i senga, og der endte jeg opp. Tenker å hvile en liten stund før jeg kanskje får dratt en tur på skolen. Hater å føle meg som nå så håper det går over fort!

Gøy med skole


I dag har jeg vært på skolen og klart å bli ferdig med dagens gjøremål. Utrolig deilig! På tirsdag hadde en på skolen min bursdag så i dag hadde vi bestemt oss for å lage muffins for å feire han. Jeg, en gutt på skolen min og læreren min hadde derfor litt skolekjøkken midt på dagen og lagde lyse og mørke muffins. Heldig vis spiste vi ikke opp alle i dag, så regner med å få en i morgen også...hehe..

Planer for dagen i dag er ikke lagt enda, kanskje det bare blir å slappe av uten å gjøre stort. 

Samfunnsfag oppgave, girlpower...♥Hva skal du i dag?


Dagen i går


I går gikk alt i ett fra morgen til sent på kveld. Dagen startet med at jeg forsov meg så jeg nesten ikke rakk taxien som skulle kjøre meg til skolen, og da jeg endelig var framme på skolen var jeg så utrolig utslitt at jeg klarte å sovne på en sofa en god stund. Da jeg våknet var det snart pause, men jeg valgte å jobbe i pausen så fikk gjort en god del selvom jeg sov bort halve skole dagen... Etter skolen dro jeg for å snakke med psykologen min, før jeg dro innom posten og plukket opp en pakke fra nelly. Så dro jeg en tur innom hjem skolen min for å fylle ut papirer om søknad til neste skoleår.

Da jeg kom hjem fikk jeg besøk av Marius. Vi lagde litt middag før vi bare slappet av resten av kvelden.

Akkurat nå har jeg bare slappet av med snop også kommer Marius en tur om ikke så alt for lenge tror jeg, så derfor orker jeg ikke ta bilde av hva jeg har kjøpt enda så det kommer senere i dag eller i morgen.

Mac design


Joda så...måtte gjøre skrivebordet og docken (aner ikke hvordan det skrives) på macen litt mere...ja, rosa. Var passe lei sånn det så ut før så ja, tycks? (Hvorfor skrev jeg nettopp svensk?)Mat, mat og mat


Våknet opp klokken seks og var ute av døra ca syv. Rett før klokken åtte gikk jeg inn gjennom døra til farmor og ble med ett spurt om jeg ville ha egg og bacon til frokost. Jeg kunne selvfølgelig ikke si nei til ett sånt spørsmål...

Etter frokosten satte vi oss i stua og drakk litt te og pratet før det var tilbake på kjøkkenet for å bake muffins. Etter at muffinsene var ferdig tok det ca 30 minutter før vi startet på middagen. Uff, kommer garantert til å være mett helt til neste uke. Og til dere som kjenner meg og vet hvor dårlig jeg egentlig er med mat så blir dere nok overasket over å høre at alt jeg lagde faktisk var spiselig, og mer enn spiselig!♥Har dere hatt en fin dag?


Det er sykt


Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har og har i alle år hatt en dagbok. Ett sted til å skrive ned mine aller dypeste tanker. Ett sted jeg kan gjemme små mørke hemmligheter. Jeg tok den fram her om dagen, bladde gjennom sidene. 2010 var året jeg skrev meg ut av den gamle boka og inn i den nye. For fire år siden skrev jeg det samme som jeg skriver nå. Det kan ikke vare for alltid, en dag kommer alt til å bli bra. Eller hvertfall bedre. Selvom det er vansklig å tro på til tider vet jeg at ting ikke kan være som de har vært for alltid.

Det er sykt egentlig. Sykt å tenke på at fire år har gått. Ekkelt. Jeg har brukt fire år på å grave meg nedover. Kan ikke si det er det smarteste jeg har gjort, men så var det heller ikke meningen. Det bare ble sånn. Heldig vis vokser jeg. Jeg lærer nye ting hele tiden. Om meg selv, om andre og om livet. 

Før så jeg tilbake og tenkte: Jeg savner sånn det var da...Men i dag ser jeg at jeg har så mye mer nå enn hva jeg hadde den gangen, og jeg kan ikke annet enn å sette pris på alt som har skjedd sånn at jeg har fått sjansen til å lære. Det er tungt til tider ja. Det går opp og ned ja, men alt i alt trives jeg bedre med meg selv nå enn hva jeg gjorde før. 

I dagboken kan jeg lese om ei usikker jente, ei som trengte andres meninger om alt for å vite hva hu skulle gjøre og som følte seg dårligere enn alle andre. Men i dag, akkurat nå føler jeg meg sterk og likeverdig selvom jeg til tider kan slite med å gå ut døra. Jeg kommer ikke til å la depresjon og angst ta knekken på meg. Jeg skal knekke dem, for hver dag vokser jeg meg meg sterkere og lærer hva som virkelig betyr noe her i livet.
 

 


Småtips angående blogg


I 2010 var det ca 500.000 blogger på Blogg.no. Av de 500.000 var det ca 150.000 aktive bloggere. Nå er det garantert fler. Mange bruker bloggen sin som en jobb de legger mye arbeid inn i, noe kanskje ikke alle skjønner. Nei. Ingen tvinger oss til å blogge, men vi gjør det alike vel av forskjellige grunner. 

Når man skal starte å blogge er det lurt å tenke på hva bloggen skal handle om. Mote? Foto? Mat? Intreør? Trening? Hverdag? Det er så uendelig mye man kan blogge om så hvordan vite hva man skal velge? Enkelt, blogg om noe du intreserer deg for, noe du kan noe om. Jeg f.eks. kunne aldri blogget om mote fordi jeg rett og slett ikke har peiling på det og derfor ville sikkert ingen lest om det heller. Jeg ville hvertfall ikke lest en blogg som prøver litt for hardt å sette sammen klær som rett og slett ikke passer sammen.

I det sekundet bloggen din er laget har du ett ansvar.

♥Først og fremst er det en aldersgrense på blogg.no som jeg ikke forsto før, men som jeg nå skjønner. Jo yngre man er jo mindre bevist er man ofte på konsekvenser som kan komme av å poste ting på nett, så derfor vent til du er gammel nok med å blogge...

♥For det andre så er det lurt å sette egene grenser og passe på at du ikke legger ut noe du ikke kan stå for senere.

♥Legg ut hva du vil, skriv hva du vil om akkurat hva du vil så lenge du ikke krenker andre.

♥Husk at du mest sannsynlig har yngre lesere som kanskje ser på nettopp deg som ett forbilde. Hva slags forbilde vil du være for andre?

♥Husk at du kan få stygge kommentarer, men hev deg over disse og konsentrer deg på gode tilbakemeldinger. Ingen blogger er dårlige, men alle kan alltid bli bedre. Husk at selv ikke toppbloggeres blogger er helt perfekte.

♥Skaff deg ett greit design, enten lag eller bruk ett gratisdesign. med ett fint design blir bloggen automatisk mere "leselig". Sterke farger/kontraster som rødt og blått er fy fy...

♥Ha gjerne med bilder for å sprite opp bloggen litt! Kan fort bli kjedelig med bare tekst.

♥Kos deg med bloggen og la den være en måte du kan utrykke deg på. Ikke blogg fordi du føler du må, blogg fordi du har lyst. 
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits