Trenger du header hjelp?


Jeg er litt smådårlig og i den anledningen så har jeg tenkt til å holde meg i senga i dag. Så derfor tenkte jeg å tilby meg header (og profilbilde) hjelp! Vet det er veldig mange som bruker gratisdesign som gjerne vil ha sin egene personlige header men ikke klarer lage en egen eller klarer å sette den inn i designet så nå melder jeg meg frivillig til å hjelpe deg som trenger det! 

Lagde veldig kjapt en header bare for å vise sånn ca hva jeg får til. Selvfølgelig kommer jo resulatet på headeren ut i fra bildene dere sender meg...Om du sender meg selfies tatt med mobilkamera blir naturlig vis ikke headeren seende særlig bra ut...

 ♥ Trenger du hjelp med header og profilbilde?


Gratis design - Summer love


Heihei! 

Sååå noen av dere har kanskje vært innom gratis design bloggen min? For å si det sånn var det egentlig ingen store stoltheter som lå der og alt var utrolig gammelt, stygt og kjedelig. Var tilfeldig vis inne på den og tenkte at sånn kan det ikke se ut. Derfor slettet jeg alle mine gamle gratis design og startet å jobbe på ett nytt ett, som nå er ferdig! Det er veldig rosa og jentete, men det er jo mange som liker det sånn! Har ikke lagt ut koder til det enda ettersom jeg først ville høre hva dere syntes om det....

Designet har blandt annet en back to top knapp, samme som jeg har på min egen blogg. "dropdown" menyer på arkiv og kategorier og tre små hjerter over profilbildet der du kan legge til facebook og youtube kontoen din+ en kontakt knapp.

 ♥ Hva syns du om designet?


Ny header


Akkurat nå er jeg med Fredrikke, har akkurat fått laget meg en ny header med litt bedre kvalitet enn den gamle... Fortell meg gjerne hva dere syns!

 Skal også gjøre andre små endringer senere...


Sommer design


Åhh, det er så utrolig deilig å føle at man har fått gjort noe litt produktivt. Hatet det forrige designet mitt...Det var så utrolig kjedelig, ensfarget og veldig lite sommerlig. Derfor var jeg ute i går sammen med Marius og tok noen bilder så jeg endelig fikk byttet ut headeren og og laget ett nytt design, og med nytt design stiger blogglysten også! Tenkte forresten å legge ut noen flere av bildene jeg tok i går senere i dag, men nå skal jeg spise frokost!

♥Hva syns du om det nye designet mitt?


Igjen og igjen..


Føler jeg skifter design oftere enn jeg blogger, men blir aldri fornøyd med noe av det jeg lager. Håper å få beholdt det jeg har nå en stund, liker det hvertfall ganske mye akkurat nå etter som det er så lyst.


♥Hva syns du?


Nytt design...igjen


Jula er så utrolig stressende, absolutt ikke sånn som den var da man var mindre. I dag har jeg satt ut alt som skal settes ut på bordet vårt til jul, pusset sølv og glass. I tillegg har jeg også sittet å gjort alt og ingen ting i photoshop og endte opp med ett nytt design...igjen. Det jeg hadde var så enkelt og kjedelig og...ja jeg vet ikke, bare likte det ikke. Vet dette ikke er ett juledesign, men jula er jo snart over uansett.

Har klart å ødelegge minnekortet til kameraet så om noen familiemedlemmer leser dette og vil spandere på meg ett nytt minnekort (16GB til canon 60D) til jul blir jeg veldig glad! 

Juledesign


Jeg har følt meg helt ræva i dag så har ikke vært ute av senga enda. Snille pappan min kom med frokost på senga til meg, noe som var utrolig deilig etter som jeg ikke klarer reise meg opp uten store smerter. Siden jeg har vært sengeliggende i dag har jeg ikke hatt så mye annet å gjøre enn å se på masse film, sove og nå tilslutt fant jeg ut at bloggen kunne trenge ett nytt design passende til jula. Så lagde noe raskt og enkelt som jeg mest sannsynlig skal fikse litt mer på en annen gang om jeg orker...

Hva syns du?

Gratis design!


Nå har jeg funnet ut at jeg skulle gi dere kodene til noen gratis design jeg har laget siden jeg har fått noen forespørsler om dette! Dere finner gratisdesignene mine ved å klikke i menyen ved siden av haderen der det står gratisdesign. Flere gratis design og koder kommer om folk er positive til dette.

Til nå har jeg to gratis design ute, men har bare lagt ut koden til det ene siden jeg fortsatt gjør litt forandringer på det andre. Dette er designet jeg har lagt ut kodene på:

Nesten det samme designet som jeg har etter som så mange har vist positive tilbakemeldinger på mitt! 

Kom gjerne med forslag g ønsker på design så kommer det noen nye etterhvert...

♥Hva syns du om designet?

♥Skal jeg lage flere gratis design?


Allerede oppe+ nytt design


Følte bare for å si at jeg allerede er oppe! Akkurat nå sitter jeg å spiser en ikke så veldig spennende frokost, nemmlig gråvbrød med ost. Liker egentlig ikke ost en gang. Men nok om det. I går satt jeg og puslet litt med kodene i bloggen og endte opp med ett uplanlagt nytt design! Gikk for rosa denne gangen fordi...hvem liker ikke rosa? Også passet det litt til headeren så da ble det liksom bare sånn... Er nok ikke helt ferdig enda, så skal gjøre siste finish litt senere i dag.

Det er noe med nye design som får deg til å ville blogge mer, så kanskje dette hjelper meg på blogglysten?Hva syns du om designet?


Gratis design til dere?


Hei!

Nå er det 150 år siden jeg har blogget, men nå er jeg ganske sikker på at jeg er tilbake...i hvertfall håper jeg det!

I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å lage ett nytt design til meg selv og til min nye design blogg der jeg kanskje kommer til å poste gratisdesign etterhvert om folk er intresert i det. Foreløbig har jeg bare lagd ett par design og ikke lagt ut kodene til noen av dem, men det kommer som sagt etter hvert om folk er intresert i det! Kom gjerne med tips til hva jeg skal lage om du har ett spesielt ønske så skal jeg se hva jeg får til, bare husk at jeg fortsatt har mye igjen å lære.

Ta gjerne en titt innom den nye bloggen min ved å trykke på DESIGN i menyen under headeren eller trykk på bildet under!

Nytt design, igjen


Blogg humøret og egentlig humøret mitt generelt har gjort at bloggen har stått uten oppdateringer en lang stund. Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å blogge fast som jeg pleide, mest sannsynelig kommer jeg til å blogge når jeg føler for det. 

Som noen av dere kanskje har lagt merke til har jeg fått nytt design (igjen), yeyy. Designet jeg hadde før var på en måte litt for rosa for meg så likte dette mye bedre, selvom jeg irriterer meg litt over at den ikke ser helt midtstilt ut. Men hvem bryr seg? Liker headeren, men måtte bare lage en header raskt.

 


Header


Hei ♥

Orker ikke blogge om dagen, siden jeg holder på å fikse designet litt. Tenker på å lage ett helt nytt ett, men det får bli etter eksamen er ferdig!

Har i hertfall lagd en header til nå, så hva syns du?
Nytt design!


Hei!<3

Nå er jeg vel ganske ferdig med designet mitt, mangler noen småting som jeg fikser en annen dag, men er ganske fornøyd nå! Koder er lagd av meg, unntatt dropdown menyen som er hentet på denne bloggen HER.

Dette er nytt:

Sidemenyen har jeg flyttet nedover, i tillegg har jeg fått nytt bilde og laget "knapper" eller hva jeg nå skal kalle det. Skal fjerne navnet til bloggen og alder og hvor jeg er fra og heller skrive det i profilteksten etterhvert.


Har fått ny header også som du kanskje ser er det litt dårlig farge kvalitet på bildene, men av en aller annen grund ble det sånn....Men i hvertfall så bytter den bilder!

I tillegg har jeg fikset litt med skrift og sånt, men det syns ikke så godt. Skal lage en kommentar knapp en gang også eller i hvertfall fikse komentar feltet og knappene man skal trykke på for å kommentere.

Hva syns du?

Nå legger jeg meg straks for å bli frisk til i morgen :)

Natta <3


 

 


Fikser nytt design!


Heihei ! <3

Siden jeg har vært hjemme i dag har jeg hatt god tid til å fikse med bloggen og nå starter jeg endelig å få ett nytt design! Regner med at det er ferdig i dag. 


Har ikke orket å sminke meg i dag...

Til nå har jeg bare lagd en ny header og fikset bittelitt på designet...skal bli flere forandringer. 

Hva syns du så langt? <3
 


Ny header


Heihei <3

Nå har jeg fått meg en header som jeg kan leve med en stund. 


Helt enkel header, men alike vel ikke for kjedlig. Ligner på den gamle, med det er fordi at det er den samme bare at med litt fler detaljer.

Nå ligger jeg i senga og gjør ikke så mye annent enn å kjenne at det dunker i benet...tror jeg skal en tur til legen i morgen. I tillegg ligger jeg og fikser noen små ting på designet.


Nederst i høyre hjørnet ser du en pil lik denne over. Om du blar nedover siden og vil raskt til toppen kan du bare trykke på pila så havner du øverst i bloggen min.

Ny header


HEI <3

Vet at jeg skulle gjøre lekser men lagde heller en kjapp header siden jeg var lei den andre....ikke non store greier, skal lage en annen litt senere i dag eller senere i uka.

Litt kjedlig syns jeg...Jobber med nytt design!


Heii<3

Skulle bare si at jeg jobber med ett nytt design, men rakk ikke å gjøre det ferdig i dag, ny header kommer også en gang!

Sånn ser det ut til nå:Har ikke gjort så mye unntatt at jeg har byttet meny, så isteden for den stygge svarte har jeg fått en søt en over headeren. Skal prøve å få fjernet det meste av de greiene på siden siden jeg syns det ser utrolig rotete ut! 

Jeg har også lagd ett mellomrom mellom bloggen og sidemenyen, og skal prøve å lage en annen bakgrund om jeg orker. Ny blogg here I come!

Ps, headeren er ikke noe fin nå...mangler skrifta men orket ikke lage en ny med skriften...

Natta<3

Ny header på meg!


Hei!<3

Dere som har lest bloggen min før ser vel at jeg har fått nye header og dere som aldri har lest bloggen min, jeg har fått ny header! 


Hva syns du?

Nytt design!


Hva syns du?

Si ifra om du trenger hjelp med design eller header, jeg hjelper gjerne til!

Starter dagen med å lage header


God morgen!<3

Da tror jeg at jeg har fått snudd døgnrytmen etter som jeg våknet klokka 08.30 uten å være trøtt. Vanlig vis når jeg har våknet så tidlig har jeg bare lagt meg til å sove uten problemer men i dag var jeg lys våken så da fant jeg ut at jeg skulle lage en haeder til noen som jeg sa jeg skulle lage header til i går.

Ikke at jeg er så flink menne øvelse gjør mester...:)

nr. 1

nr.2

nr.3

hva syns dere?Header ferdig tror jeg?


Ja da er jeg ferdig med header til susi så nå tror jeg at jeg skal gå inn på bloggen hennes å se hvordan det blir...<3hva syns du om headerene?

si ifra om du vil ha hjelp til å lage header eller design da så kan jeg se om jeg kan hjelpe
 

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits