Pastell innkjøp


Sommerferien er for fullt i gang, men kan ikke akkurat si jeg nyter noe godt av den. De siste dagene har vært veldig tunge. Egentlig har jeg følt meg forferdelig helt siden jeg kom hjem fra Tyskland turen som tappet meg for så og si alt av krefter i kroppen. I tillegg blir ting litt ekstra tungt nå som jeg vet at alle mine nærmeste er på ferie i varmere strøk mens jeg er stuck hjemme, luksus problemer ja. Bør virkelig ikke klage, men føler meg bare veldig alene når alle er borte. Har liksom ingen å snakke med eller være med og da går dagene litt ekstra tregt...

Nok om det. I dag var jeg ute med pappa en tur og fikk klipt det håpløse håret mitt som aldri vil vokse. Enda flere luksus problemer. Merker jeg lever i ett rikt land når jeg ikke har bedre ting å klage på enn flisete hår tupper. Uansett...Etter at jeg hadde klipt meg dro vi på senteret en tur og kjøpte inn litt nytt som jeg tenkte jeg kunne vise dere. H&M har så utrolig mye nydelige klær i pastell farger nå, og jeg hadde allerede før vi dro ut lagd meg en liten ønskeliste med hva jeg ville ha. Skal helt klart innom butikken flere ganger i løpet av sommeren, ønskelisten min er allerede lang igjen for å si det sånn...

Veske/bag som kostet 199kr. Er helt forelsket i mønsteret!

Skjørt i fargen mint. Det kostet 149kr

Langt skjørt i hvit/veldig veldig lys rosa. Det kostet kun 99kr    //      T-skjorte 79kr

 

Legger med ett bilde av shortsen jeg kjøpte meg da jeg var i Tyskland også. Fant verdens fineste butikk der nede med masse salg! Tror shortsen kostet 100kr. Hvorfor kan ikke Norge få inn butikker som den? (Luksus problem)

Her er den hvertfall:

 

 
Akkurat nå sitter jeg bare på rommet mitt og gjør absolutt ingen ting. Tenkte jeg skulle få laget en header til Madelen sin blogg, men ellers har jeg ikke så mange andre planer for kvelden. Merker jeg er utrolig rastløs så kanskje jeg skal trene selvom jeg egentlig ikke får lov til å trene lenger av fysioterapauten min...

Legger med dette grusomme bildet av meg med sovehår og ett usminket annsikt. I dag er en sånn dag der jeg blir kvalm av å se på meg selv i speilet, så har egentlig ikke lyst til å legge det med men ellers blir liksom bloggen så upersonlig...Vet ikke jeg. Aner ingen ting lenger.
♥ Hvordan har dagen din vært?

 


Innkjøp


I går hadde jeg som sagt besøk av Marius en liten stund før resten av kvelden gikk ut på å kose seg forran TVn med masse godt, uff må virkelig få ræva i gir snart og komme meg tilbake på treningssenteret. Marius er konematereale, lager mat å greier...og ja vi har gult og rødt kjøkken...

Men så sa jeg at jeg skulle legge ut innkjøpene mine så her kommer de, masse forskjellige chille klær egentlig...:

To topper, ikke spørr om prisen for jeg aner ikke...Topp og shorts


Kjole/lang topp ting, utrolog god å ha på seg! // Lett sommerkjole som sikkert blir brukt masse i sommer.

Vår/høst jakke

 

♥Ha en fin dag alle sammen!


Jeg er en typisk nordmann


I forrige inlegg skrev jeg om hvor bortskjemte vi er, hvertfall er mange av oss det...Blandt annet jeg. I dag etter skolen slappet jeg av litt før jeg og pappa lagde middag sammen. Etter middag dro vi en tur på senteret. I dag er første gangen på lenge der jeg faktisk har klart å slappe av litt mens jeg var der, og itillegg klarte jeg å sette meg ned på en cafe. Nå tenker vel folk at det ikke er noen big deal, men for en som sliter med angst er betyr det mye å klare sånne ting. Legger meg nok med ett smil på munnen i dag! Kjøpte litt på senteret i dag også når vi først var der så ja...her er det:

Genser og cardigan i beige fra gina tricot, kjøpte også en i svart. Får alltid bruk for sånne....

T-skjorte, shorts og topp fra bikbok

Singlet fra bikbok // Olajakke bikbok // Topp bikbok // Skjørt gina tricot


Veske fra H&M

Sminke H&M

Godis for mine søte små fra dyrebutikken.

Store kopper åhlens


Og tusen takk pappa for en hyggelig kveld med shopping og cafe


Dverghamster


På mandag var jeg ute å kjøpte meg dverghamster. Han er ca 7 uker gammel og heter Ozo. Nå har jeg hatt han i 3-4 (?) dager og han er verdens søteste! Har ikke hatt noen problemer med at han er våken på natta siden han er veldig forsiktig i bevegelsene sine og han er egentlig veldig lat så han løper ikke så mye rundt foreløbig...Han har fått ett 4 etasjes bur men akkurat nå har han bare en av etasjene siden han ikke brukte noen av de andre, men det bygger jeg nok på etterhvert. Virker som han trives godt i buret sitt og han har startet å vende seg til meg så nå tørr han faktisk sitte i hånda mi å spise.

Høy ISO fordi jeg ikke har så mye lys på rommet ettersom alle lyspærene mine har gått så det forklarer skurrete bilder...Senere i dag kommer Guro og skal være hos meg hele helga mens resten av familien min er i Tyskland.

♥Har du noe dyr?


Spontan kjøp


Som jeg skrev tidligere i ste så skulle jeg å hente iPoden min som har vært på reprasjon. Endte opp med å få en ny en, lurer på hva de gjorde med den gamle...den funket fint å bruke så håper ikke de bare kaster den. I såfall er det utrolig bortkastet. Hvertfall så måtte jeg en tur innom butikken på elkjøp før jeg skulle gå å hente ipoden og endte opp med å kjøpe en printer. Er ikke helt sikker på hvor jeg skal ha den henn siden det starter å bli ganske fullt på rommet mitt, men sikkert greit å ha en printer. Så var det bare det å få satt den opp så den er klar til bruk...Sikkert ikke så lett som jeg liker å tro det er.
Har forresten lagt ut ett nytt gratisdesign så om du er intresert i å se ligger dette HER


Dagens innkjøp!


Hei <3

Nå har jeg kommet hjem fra shopping, dro en tur til Jessheim senteret siden de har mere utvalg i butikker der enn de har på strømmen.

Legger ut noen bilder av det jeg har kjøpt i dag:


Måtte kjøpe litt solkrem og afther sun siden sommeren nærmer seg. Kjøpte alle tre på Cubus og prisen ble til sammen ble 378 kr.


Verdens beste bh! Har flere av den, men måtte ha en til siden de er så gode. 169 kr fra Cubus.Elsker denne toppen fra H&M, skal selfølgelig bruke en tube bh under... Kostet 149 kr.


Mascara fra H&M til 119 kr.Shorts fra H&M til 99 kr. Legg merke til at jeg har "ryddet" kjempe bra! Alt er stappet under pulten eller oppå den...


En slags tube bh ting...skal kjøpe en med paljetter også, men de hadde det ikke der jeg var i dag. Den er fra Gina tricot og kostet 59 kr.


Skjorte eller hva jeg nå skal kalle det fra Gina tricot. Denne kostet 199 kr.


Gul topp med kors på fra Gina tricot, denne kostet 99 kr.


Åjj, dårlig bilde...men en ola vest fra Gina tricot til 399 kr.


Shorts fra Urban som kostet 299 kr.


Marineblå Converse fra Urban som kostet 699 kr.


Sånn beskyttelses spray til å bruke på skoa fra Urban som kostet 89 kr.

Hva syns du om innkjøpene?

My day


Hei! <3

I dag har jeg og Susi vært i Oslo og møtt Ervin og Tobias, utrolig lenge siden jeg har møtt Ervin nå så kos å se han igjen. Vi ble bare sittende inne på McDonalds en stund og le og prate før vi gikk ut en tur. 

Før jeg og Susi møtte Ervin og Tobias var vi en liten tur i noen butikker og så, så jeg kjøpte meg en genser og en ny bikini topp.


Vanlig hvit genser. Kostet 199.- fra CubusBikini topp fra Gina tricot. Pris: 99.-(Dårlig bilde)

Jeg kunne tatt masse bilder i dag, men Ervin tok telefonen min og deaktiverte den en god stund...så det ble ikke noen bilder.


Takk Ervin..

Nå har jeg tenkt til å gå å lete etter det gamle kameraet mitt.

Ball kjolen min


Hei ! <3

I dag har det ikke skjedd så mye, jeg dro på skolen og fikk vite hva jeg kom opp i til skriftlig eksamen. Gruet meg skikkelig fordi at jeg var 100% sikker på at jeg skulle komme opp i matte, noe jeg absolutt ikke ville! Matte er ikke mitt sterkeste fag for å si det sånn...Men heldig vis kom jeg opp i norsk i steden for. 

Etter skolen var ferdig dro jeg til Susi og spiste og så på en film som jeg ikke husker navnet på, før jeg dro hjem.

Akkurat nå har jeg ikke hatt så mye å gjøre, og da jeg gikk inn på rommet til pappa for å finne en ting så jeg ballkjolen min som jeg brukte på juleballet. Da fant jeg ut at jeg kunne blogge litt om den.

Jeg kjøpte kjolen på nettet, så om du vil ta en titt på nettsiden trykker du bare HER . Jeg syns de har utrolig mange fine kjoler der, og de koster utrolig mye mindre om du kjøper dem på nett.

Jeg gikk i en haug av butikker og så på kjoler, men jeg fant ikke "den rette" noe sted. Enten så var den alt for stor så det ikke gikk ann å sy den inn, eller så var det for liten, eller så var fargen feil eller prisen for høy. I butikkene koster en sånn prinsessekjole som jeg kaller det alt i fra 2000 kroner og oppover. Men på nettet finner man like mange, om ikke fler til en mye billigere pris! Derfor bestemte jeg meg for å lete litt på nettet.

Til slutt havnet jeg på cherrykjoler.com og fant en kjole jeg likte! Da gjensto det bare å finne riktig størrelse sånn at jeg kunne bestille den og sende den hjem. 

Etter ca 3 uker fikk jeg kjolen, og ble først skikkelig redd. Pakken jeg fikk i posten var utrolig liten! Den var på størrelse med en liten sko-eske, og jeg var sikker på at jeg hadde blitt lurt. Derfor turte jeg ikke åpne pakken og lot heller pappa gjøre det, siden jeg ikke kunne skjønne at en stor ballkjole skulle få plass i en så liten pakke.Da jeg kom hjem var jeg ganske spent! Og når pappa kom ut fra rommet sitt med kjolen min i hånda kunne jeg puste lettet ut over at den var som jeg hadde håpet og at vi hadde fått riktig kjole.


Hmm...litt dårlig bilde, men dette var i hvertfall i kulda før vi skulle dra til skolen. Helene til venstre, Susi i midten, og jeg til høyre.
 

 


Ny speilrefleks!


Hei <3

Som jeg skrev i går skulle jeg ut å kjøpe ett nytt kamera i dag. Jeg dro først til en butikk på Strømmen, men der hadde de ikke det jeg ville ha...så vi ble sendt videre til Alnabru. Der hadde de heldig vis Canon 600D så nå har jeg endelig speilrefleks igjen. 


Måtte jo selfølgelig kjøpe en ny kamera veske sånn at jeg har en veske til hvert kamera, og ett nytt minnekort.Love<3

Gleder meg til å starte å bruke det senere i dag. 

Nå skal jeg en tur ned til Susi, også skal vi ut å jogge i en time eller no før jeg drar hjem for å fikse meg til konfirmasjonen til fettern min.

Nye kjoler!


Hei <3

Ett raskt innlegg om kjolene bare, kjempe fornøyd med den hvite og berse...litt mindre fornøyd med den svarte, men hva syns dere?


Toppen av kjolen.


Fucka bilde? Jappjapp..

Dress nr.2


Viste ikke at borrelåsen gikk helt ned, burde lære meg å lese på ting før jeg kjøper det.

Hva syns du?

Nelly kjolene er her!


Heii <3

Som jeg skrev tidligere i dag så skulle jeg å hente nelly kjolene i dag siden de endelig er her!Legger ut bilde når jeg har dem på senere kanskje, men har ikke no bra kamera siden speilrefleksen fortsatt er på reperasjon. Derfor legger jeg bare ut bildene som er brukt på nelly så du ser hvilke det er:


Happy face!


Må jeg huske å skru av blitsen og dra å ta sol! 

Der var begge kjolene, de damene på nelly kledde de nok litt bedre enn meg, men jeg er i hvertfall fornøyd:)

Pappa var litt skeftisk på størrelsen og mente at kjolene ikke kom til å passe om jeg kjøpte dem i XS, han prøvde å få meg til å kjøpe i XXS...ganske glad at jeg ikke gjorde det for kjilene passer perfekt så har allerede bestilt to nye!

Bestilte disse to:Og prislappen ble på 688.- 

Regner med å få de mandag neste uke eller fredag/lørdag om jeg er heldig...
 


Dagens innkjøp!


Heihei <3

Nå sitter jeg i senga og blogger, så her kommer hva som har skjedd i dag:

Det startet med at jeg og Helene dro til strømmen for å shoppe, men da vi kom dit hadde de nesten ikke noe av det vi skulle ha så vi bestemte oss for å dra til Oslo i steden. I Oslo gikk vi rundt og så i butikker og kjøpte noen nyttige småting før vi møtte Ervin og Mikael. Sammen gikk vi ned til aker brygge for å spise og på McDonalds møtte vi Christine, Susi og Elise. Så satt vi lenge og spiste og pratet før vi gikk ut og gjorde....hmm...vet ikke helt hva jeg skal kalle det vi gjorde, men det va i hvertfall koselig! <3


Hmmm....dårlig kvalitet på bildet, unskyld for det. Dette er i hvertfall Helene og Christine som har på seg jakka til Ervin. 


Ervin måtte prøve på bikinien min eller Helene sin...Syns han kledde den ganske bra jeg :)

Jeg hadde laget en liste over hva jeg skulle kjøpe i dag og er overlykklig over at jeg fant alt jeg skulle ha! Så her kommer mine innkjøp for dagen:


Sko fra Bikbok 599 kr.


Rettetang fra Clas Olson eller hva det nå heter....199 kr (billig greie siden jeg aldri bruker rettetang)


Bikini fra Cubus. Overdel 149 kr, underdel 79 kr= 228 kr for hele bikinien.


Topp fra Gina tricot til 79 kr.


Skinnjakke fra Cubus til 499 kr.

I morgen skal jeg, Helene og Miriam ta bilder til kunst og håndverk oppgaven vår så nå skal jeg legge meg straks for å ikke se trøtt ut på bildene i morgen...
 

 


Dette kjøpte jeg


Hei!<3

Nå sitter jeg og ser på TV, Elise dro hjem for en time siden og etter det har jeg ikke hatt så mye å gjøre så jeg legger ut noen bilder fra hva jeg kjøpte i går da vi var i Oslo.


Kjøpte denne piercingen som kostet 150 kroner.


Denne toppen som er kjøpt på Gina tricot for 149 kroner.


Denne genseren fra Bikbok som var på salg så den kostet bare 49 kroner! 

Klærne skal brukes på sommeren siden det er litt kaldt for å bruke dem nå...
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits