Nytt til rommet


Nå som det nærmer seg hørst og vinter, eller høsten er vel egentlig her allerede så gjør jeg om litt på rommet. Har siden sist jeg viste dere rommet mitt ordentlig gjort en del om på det. Har blandt annet fått byttet ut nesten alle møblene med hvite møbler og fått inn ett sminkebord noe jeg virkelig trengte. Eller led vel ingen nød uten det men veldig greit å ha det. Nå driver jeg å bytter ut alle fargerike detaljer med litt mere nøytrale farger. I går var jeg og pappa på plantasjen og kjøpte litt nye blomster, ett sølvbrett og en super søt sten ugle til rommet mitt. I tillegg har jeg lagd noen små ull luer som jeg har i vinduet mitt, skal lage to til tenker jeg. Jeg har også lagd en liten krukke med noen tørre kvister og litt sand...Haha, følte det passet til årstiden!

  

 

♥ Hva syns du?

 

 


New in til rommet


Som jeg skrev i går så driver jeg å gjør om på rommet. Har ett langt stykke igjen før det er ferdig, men fikk gjort en del i går som å flytte litt på møbler, finne en gren jeg kunne bruke til å henge noen av kjolene mine på og kjøpe inn litt småting fra ikea. Tenkte å vise dere en liten sniktitt av rommet mitt sånn som det er nå før jeg må løpe ut døra for å rekke en psykolog time.♥Hva syns dere?


Room makeover


De siste to dagene har jeg følt meg veldig dårlig og valgte derfor å bli hjemme fra skolen i dag og heller jobbe med lekser fra senga. Etter å ha jobbet litt med lekser merket jeg plutselig at jeg fikk en stor trang til å rydde på rommet, og endte opp med å gjøre akkurat det. Har lenge tenkt på å ha en liten makeover på rommet mitt, men enda er det ikke mer enn en tanke. Akkurat nå sitter jeg bare å ser på TV mens jeg spiser ett par brødskiver og kikker litt i interiør blader. 

 

I tillegg til å ha sett litt i forskjellige magasiner har jeg også funnet en del rom inspirasjon på nett så jeg lager en liten collage av det også:

Liker du også å fikse på rom?


Room tour- video


Ja så her kommer en liten film av rommet mitt, kunne nok lagd den bedre men jaja... Husk å sette på hd for full kvalitet:) 

Lagde ett inlegg om rommet mitt tidligere som dere finner HER, men har fått inn en del nye ting og endret mye smått så er litt anderledes nå..


New in til rommet


Store puter fra Kid, husker ikke prisen men ett sted rundt 300kr pr pute. Små puter fra IKEA som jeg heller ikke husker prisen på, men mellom 150 ogg 200kr.

Skilt fra Kid 129 tror jeg..

Sengeteppet er egentlig to tepper som er lagt ved siden av hverandre, ca 500kr pr teppe/pledd.

Øverste skiltet er fra en random butikk på senteret vi har her jeg bor og kostet 79kr. Det nederste skiltet er fra Kid og kostet 29 kr.

Uff jeg er dårlig til å huske priser og kviteringa er borte så...


15 days challenge- dag 7


Ett bilde av romme mitt:

Blir en mobilblogg i kveld siden jeg ikke orker å skru på macen.

Tror egentlig ikke dette er tiden for å legge ut bilder av rommet mitt, men må man så må man...

 

Kan legge ut ett par bilder fra i sommer når man faktisk kunne se gulvet så dere får se hvordan det egentlig skal se ut:

Har tenkt lenge på å rydde rommet men har liksom aldri kommet helt i gang. Men det er jo tanken som teller, ikkesant?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits