Ut av døra, inn på bussen også til Fredrikstad!


Blogger senere, enten på bussen eller i kveld en gang om jeg orker.


Jessheim med Elise og Helene


Hei<3

I dag har jeg vært på Jessheim og møtt Helene sin kusine Elise sammen med Helene.


Startet dagen med en sunn frokost sammen med Helene.

Vi var så uheldige at vi klarte å miste 3 busser og 2 tog, så vi kom hjem noen timer senere enn vi skulle...Litt kjedlig å sitte inne på rom som stinker røyk.


Mobbing, hallo verden? Våkn opp


Hei<3

Satt å så på ett program på MTV som heter "bullied". Det handler om ungdommer og voksne som blir  mobbet. Når jeg sitter å ser på det er blir jeg skikkelig lei meg på dems veiene. Jeg anbefaler virkelig å se på programmet, det lar deg vite hvordan mobbeoferene har det og du får se hva de går i gjennom hver dag. Det har i hvertfall fått meg til å tenke litt...

200 millioner mennesker blir mobbet i verden, 200 millioner. Det er ett stort tall, det er ett alt for stort tall. Jeg tror ikke jeg kommer til å klare å sette meg helt inn i hvordan det er å bli mobbet hver dag, det er ikke så lett om du ikke blir mobbet selv tror jeg.Jeg skjønner ikke hvordan mobbere klarer det, å gå på skolen og slenge dritt til medelever eller dra på jobb å fryse ut dine kolegaer. Hvem er det egentlig som mobber og hvoror mobber de? Har de en grund? Svaret er jo selfølgelig NEI! Man har absolutt ingen grund til å mobbe. 

Det finnes flere forskjellige måter å mobbe på: Utestengning, baksnakking, nettmobbing, stygge blikk og mange flere måter!

En jente på programmet ble mobbet og kalt for selvmordsbomber og terrorist bare fordi at hun ar fra ett annent land. En gutt fant en falsk side om han på nettet der det sto utrolig mye stygt bare fordi at han var homse, han fant ut at det var hans "beste venn" som hadde skrevet det. 

En far fortalte om sønnen som tok selvmord på foreldrenes soverom, da moren hadde kommet hjem hadde han ligget livløs i sengen med en pistol i hånden. Selvmord burde ikke finnes, men for noen er det den eneste utveien for å slippe smerte. Det burde ikke være ett alternativ i livet!"Du vil bare løpe vekk, men du kan ikke løpe fort nok" Var det en som sa, synes utrolig synd på dem!

Tenk før du snakker og handler.


Gitar og blemmer, shopping og smykker


Hei!<3

Nå har det blitt kveld igjen, eller det er i hvertfall mørkt ute...vet ikke hva folk regner som kvelden. 

Idag har jeg vært på skolen, det var vel egentlig ikke noe nytt. Der hadde vi musikk i to timer, vi har band og skal framføre om bare noen få uker. Jeg gruer meg litt, siden jeg er på gruppe med Helene, Christine og Kristina (pluss at vi har leid inn Danny til å spille trommer for oss siden ingen ville spille trommer). Ingen av oss er så veldig kjent med instrumenter og det er ikke akkurat fint å høre på....

 Vi skal spille Green Day- Boulevard of broken dreams, om du vil høre den klikker du bare under her:

Vi skal i tillegg på neste onsdag ha gitarspilling der vi må spille en hel sang. Jeg skal spille "Hallelujah", ganske lett og trenger bare bruke 4 grep!Fikk vannblemme på tommelen av all gitarspillingen....buhu...

Etter skolen dro jeg hjem og spiste, så ble jeg sittende en stund å glane på tv'n mens jeg ventet på at Helene skulle komme. Etter 1-2-3 timer (?) kom endelig Helene og da dro vi til Lillestrøm fordi at jeg trengte en piercing. Uheldig vis hadde de ikke den jeg skulle ha i Lillestrøm så da ble det til at jeg og Helene måtte dra til Strømmen. Uheldig vis stengte de der akkurat i det jeg kom.

Litt irritert gikk jeg og Helene bort på senteret og kjøpte oss kakao og is-kakao på kaffemakeriet, Verdens beste is-kakao der! Syns jeg da...men smaken er som...ja dere har hørt den.

Jeg kjøpte meg i tillegg ett lite "trøste smykke" siden jeg ikke fikk kjøpt piercingen. Det kjøpte jeg for 79 kr på glitter.

Hehe jeg elsker smykker man kan åpne!<3

Søtt hva?


Tenkte å ha ett lignende bilde inni hjertet, bildet er fra Norway Cup av meg og helene. Har andre også, så får se hvilket bilde det blir eller om det i de hele tatt blir noe bilde.

Syns du jeg bør ha bilde inni?

Tilslutt tenkte jeg å vise hva jeg har hatt på meg i dag, virker som en bra avlutning på ett langt innlegg.


Topp fra Bikbok, kjøpte den på salg så kostet bare 99 kr!   Smykke...aner ikke hvor det er fra eller hva det kostet.


Bukse fra Bikbok, pappa kjøpte den til meg så er ikke helt sikker på prisen. Sikkert ett sted mellom 200 og 400 kr.


I tillegg hadde jeg på meg svarte ullsokker, men fant ut at jeg ikke gadd å legge ut bilde :)


Var det fritids du sa? Å...neivell da hørte jeg feil


Hei<3

Hehe. Kreativ overskrift må jeg da få si! 

Tenkte bare å legge ut noen bilder fra dagen i dag. Eller har bare bilder fra skolen så blir jo bare bilder derfra.


Åhh....jeg virker sikkert skikkelig retard nå, men i timen om jeg sitter med en blyant i hånda og bøyer litt på den klarer jeg ikke stoppe før blyanten er knekt i to. Er det en sykdom tror du?


Haha, susi falt i snøen på vei hjem fra skolen. Stakar<3

      

 

Nå skal jeg lese litt i Across the baricades...Må være ferdig til mandag med hele boka-.-

Tatt hull i øret på meg selv!


Hei!<3 

Har ikke blitt noe blogging før i dag men det går vel bra!:)

Som dere ser på overskriften har jeg tatt ett nytt hull i øret, ikke på den vanlige måten som jeg pleier (altså hos frisøren). Jeg bestemte meg for å ta det selv....Jeg vet ikke helt når jeg bestemte meg for å ta det. Men alt startet med at jeg fant en knappenål på gulvet og da tror jeg bare tanken om å ta ett hull i øret kom.

Jeg hadde fra før av 6 hull i ørene til sammen, 3 på hvert øre. Dere klarer sikkert å regne ut hvor mange hull det blir til sammen.

Dette brukte jeg når jeg skulle ta hullet:


Klorhexidin til å rense øret og øredobben. Øredobben har jeg fra ett annent hull jeg tok i øret hos frisøren, litt vansklig å få den gjennom huden siden jeg er så svak.... Klorhexidin kjøper man på apoteket til 99.- om du lurte, jeg kjøpte den da jeg tok piercingen siden jeg måtte rense den, heldig vis hadde jeg litt igjen.Antibac til 30.- tror jeg. Viktig å vre ren på henda sånn at man ikke får no infeksjon og greier...


Sånne bommulsgreier som jeg ikke aner hva kosta. Sikkert ikke dyrt.


Sånn ble det, når du teller 1-2-3 fra nederst på øret og oppover er det det tredje hullet jeg tok nå. Hullene ser litt skeve ut på bildet, men de er ikke det i virkligheten.

Jeg syns egentlig at det var litt smart å ta det hjemme så slipper man å bruke nesten 200.- på å ta hull hos frisøren.

Legger i tillegg ut en liten film fra toten turen jeg var på i helga siden jeg ikke orker å skrive om den. Check it out!


On the bus!


Hei<3

Nå sitter jeg og Helene og masse andre folk på bussen på vei til Toten.

Jeg og Helene ser på masse randome videoer på youtube så jeg tenkte å legge ut noen av de vi ser på.

 

 

 

Men nå skal jeg kose meg videre på bussen, blogger senere.


Ny header på meg!


Hei!<3

Dere som har lest bloggen min før ser vel at jeg har fått nye header og dere som aldri har lest bloggen min, jeg har fått ny header! 


Hva syns du?

Ut på tur, aldri sur!


Hei<3

Etter skolen i dag var jeg så heldig at jeg fikk sitte på med helene hjem. Hun kommer til meg litt senere, men måtte bort på senteret en tur først. Siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre fant jeg ut at jeg skulle pakke og gjøre alt klart til i morgen. 

Jeg skal til toten sammen med en gruppe som jeg synger sammen med. Vi var der en gang i fjor også, det var utrolig kos! Vi drar i morgen og kommer hjem på søndag så det blir bare en liten helgetur.


Tenkte å skrive en liste over det jeg har pakket:

-2 T-sjorter

-1 Tights

-2 Par sko

-2 Hettegensere

-Undertøy

-Dyne og pute

-1 Bers genser fra bikbok

-Toalettsaker

-Godteri og mat

-1 Bukse 

-Drikkeflaske

-Macen+Lader

-iPhone lader+ Høytalere

-Kamera+Lader-

Matteboka (Vi har tydligvis prøve på tirsdag)Jeg har prøvd å pakke lett:)

Nå venter jeg bare på at helene skal komme. Håper det blir snart...fyller opp resten av innlegget med bilder av meg:P


So hardcore! O.o
Haha, jeg kjeder meg!

Men nå skal jeg lage meg mat så bye,bye<3

 


Solnedgang, hva syns du?


Hei!<3

Skulle egentlig gjøre lekser, men det var så fint ute så jeg måtte en tur ut å ta noen bilder og da jeg kom inn fristet ikke lekser så da fant jeg ut at jeg heller kan legge ut bildene jeg har tatt.


 Som dere ser så har jeg ikke verdens beste kamera, jeg har ikke speilrefleks. Grund nr. 1 til at jeg ikke har det er at det er vansklig å ha med seg over alt og grund nr. 2 er fordi at det er litt for dyrt til at jeg har råd til det.

Bruker kameraet på bildet under. Det er vel det man kan kalle ett alt mulig kamera, kan ta bilder både over og under vann. Kameraet har 14 mega pixler og tåler å bli mistet noen ganger i bakken. Om dere ser på bildet ser dere at mitt er mistet ett par ganger...men heldig vis lever det fortsatt! 

Har i tillegg redigert noen få bilder fra i dag så legger dem ut også. 


Hva syns du om bildene?


Kveldskos


Hei<3

Nå sitter jeg i sofan og ser på tv, spiser is og blogger! Livet er herlig noen ganger.


Før jeg skal kose meg videre tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder  fra sørumsand. 100% sikker på at jeg vil starte der.


Nicolay og Martine var med på rokering konkuranse, Martine er med i trekningen til å vinne en rød t-sjorte. Misunnelig jeg...


Fikk cupcake, kylling og ris, kebab, sjokoladeboller, kake, muffins og mye mer å spise så vi var ikke sultene der.


Bevis på at jeg var der! O.o

Nå sitter jeg å spiller mindcraft med lillebroren min, kjempe kult...


wohooo!
 

 


Videregående straks


Heihei<3

Akkurat nå sitter jeg å venter på miriam, hun kommer vel om ikke så alt for lenge. Så skal vi dra sammen til Sørumsand VGS. Der skal vi være i 2 timer, kanskje mer, kanskje mindre. Forhåpentlig vis det siste...Hehe.Ny genser foresten, kjøpte den på salg på BikBok på fredag til 99 kr!


Fant neglelakken jeg kjøpte i USA!Sånn ser den ut, veldig billig. Kostet vel ca 20 norske kroner.


Sorry for litt dårlige bilder men har pakket ned kameraet mitt.


Men nå skal jeg pakke litt siden jeg skal sove hos besteforeldrene mine i dag, wihuuu!


Outfit


Hei!<3

Tror ikke jeg har hatt ett rent outfit innlegg så får prøve det nå, jeg har egentlig ikke en veldig spesiell stil så blir sikkert ikke så gøy å se på.


Rosa skjerf: BikBok (Var julegave så vet ikke pris) Genser: BikBok 299.- tror jeg Tights:BikBok 149.-


Redigeringsprogrammet på pcn funker ikke, må laste det ned på nytt så fikk ikke redigert røde øyne.

Nå skal jeg sove sånn at jeg er klar for Sørumsand i morgen!
Videregående, hva og hvor?


Hei! 

Idag har jeg vært på utplassering på to forskjellige videregående skoler for å bli mer sikker på hva jeg skal velge...saken er bare den at jeg har bare blirr mer usikker!

I starten tenkte jeg på å ta Medier og Kommunikasjon som førstevalg, Helse og Sosialfag som andre og Design og Håndverk på tredje. Men nå etter å ha vært på utplassering tror jeg at jeg vil ha Bygg og Annlegg som andrevalg!

Haha meg som byggjente? Nja....kanskje det går.Men nå skal jeg gjøre lekser...blogger senere i dag en gang!:)


Bloggvurdering!


Hei<3

Husker ikke helt om det var i går eller om det var før det, men jeg meldte meg i hvertfall på i en "konkuranse" eller hva jeg nå skal kalle det der vinneren vant en bloggvurdering. Gjett hvem som vant da! Det var meg det. 

Da jeg leste den ble jeg litt overasket over meg selv, jeg ble ikke skuffet eller noe selv om tingene hun skrev var ganske...hva skal jeg kalle det? Det vet jeg ikke, men i hvertfall så ble jeg egentlig glad over bloggvurderingen. Da jeg meldte meg på tenkte jeg ikke over at en bloggvurdering kunne brukes til mer enn bare reklame for bloggen, men nå som jeg har lest den har jeg funnet ut at en bloggvurdering kan hjelpe deg med å få en bedre blogg! 

Min blogg fikk terningskast 3+, jeg for min del er veldig fornøyd! 3+ er jo nesten 4 og 4 er ikke langt fra 6. Jeg anbefaler alle som har en blogg til å melde seg på "konkuranser" for å prøve å få en bloggvurdering, det er ikke så lett å se selv hva bloggen din mangler og hva som må forbedres.

Om du vil lese min bloggvurdering kan du bare trykke HER.

Nytt design!


Hva syns du?

Si ifra om du trenger hjelp med design eller header, jeg hjelper gjerne til!

Ååå så godt humør jeg er i!


Heihei!<3

Som jeg skrev i går så skal jeg i dag fortelle om gårsdagen så her kommer det:

I går dro jeg på skolen som vanlig men jeg dro derfra rett før midttimen. Jeg skulle nemmlig ta av reguleringen. For dere som har regulering: gled dere til å ta den av! Og dere som har hatt regulering og allerede har tatt den av dere vet hvor deilig det er å få den av. Tennene blir så glatte ( O.o )  Jeg har hatt regulering i ca 3 år, fikk den på i 8. klasse en gang og har lengtet etter dag en med å ta den av og endelig! FERDIG


Dette er da meg med regulering. Haha stort smil...


Ser helt jævli ut nå, pluss at det er en sånn blits ting jeg ikke klarer å skru av på pcn så jeg ser veldig hvit ut...Men det er ikke ansiktet mitt dere skal se på, det er jo tennene. 

Etter det var jeg hos en sånn dame som maserer ryggen min siden jeg har en del problemer med den. Skal dit i morgen også.

Og nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle kort om i dag, så her er det:

Hmm...jeg føler jeg starter alle innlegg med: det startet med at jeg var på skolen eller lignende sånne greier så får vel starte med noe annent nå. Åjj, nå har jeg vist gjort det allerede!

Slenger med ett bilde fra midttimen før jeg fortsetter:


Christine søtiii spiser knekkebrød med noe på, kjempe spennende!


Etter skolen var det så vidt jeg rakk å spise før jeg ble plukket opp og kjørt til Oslo der jeg og noen andre skulle hjelpe til på en juletrefest i ett firma. Det gikk egentlig kjempe bra, i hvertfall bedre enn i fjor også tjente vi litt på det å så da er jeg glad. I tillegg fikk vi gratis pizza og brus og kaker! Nammmm


Eirik og jonas delte ut godteri til barna, stakars barn...alle var redde for kua.

Eirik spilte og sang. La til en link av når han synger den samme sangen på en sånn opera greie tror jeg det var. Man må spole litt for å komme til dit han synger, tar litt tid før han starter.

Sangen heter Free falling

 La ut en link til der han synger på det samme stedet, syns han er så flink og når jeg legger den ut blir han sikkert kjendis ;O (Neida) 

Dette er whole new world. Den som er med i Aladdin. Der synger han med en jeg ikke aner hvem er menne flink er han jo uansett. Den er min favoritt...men hver sin smak. 

Hva syns du ?

Jippi endelig funker bilder og alt som det skal:DFørste mobilblogging!


Hei!<3

Orker ikke ligge på pcn å blogge...unskyld, men føler meg ikke så bra så blogger om dagen idag i morgen.

Random bilde bare for å ha med ett bilde:

Nei lille hund, det er det ikke-.-

Nå legger jeg meg og blir frisk!


Hvilken dag er det i dag? Det er mandag!


Hei<3

Da er det mandag igjen, åhh værdens beste dag i uka! Bare fag på skolen og ca fem dager til helg! Det er herlig det...NOT. Mandager er nok den tyngste dagen man kan stå opp på. Egentlig vil man bare ligge i senga og late som at det er helg og når du først står opp er klokka godt over tolv. Så kan du ta deg god tid til å lage deg en god frokost (naammmmm mat<3<3) og tilslutt kan du velge å enten sette deg forran tvn og pcn og bare slappe av eller dra ut med venner uten å tenke på ordet skole. Nei...nå drømmer jeg meg bare bort. Mandag=slitsom og kjedlig dag og ferdig med det.


Prøvde å tegne skolen på paint...tror jeg tegna noen vinduer for mye men ellers var den ganske så fin om jeg så får si det selv.

Men så til hva jeg har gjort på denne kjedlige mandagen. Som vanlig forsov jeg meg og da jeg endelig kom meg opp av  senga slet jeg med å finne klær som var varme nok til å gå ute i mange minusgrader. Etter mye strev fant jeg hedig vis en genser.Her er den, gensern som reddet meg fra å få frost skader da jeg gikk til skolen og som holdte på å gi meg heteslag da jeg var inne.

På skolen hadde jeg en tentamen....


Dette brukte jeg tiden på....hehe fint hva?XD<3

Etter en lang dag på skolen var jeg ikke egentlig særlig motivert til å dra å trene, men etter en liten stund havnet jeg avlikevel på tredemøllene på fresh. Men før jeg dro å trente måtte jeg ha mat så jeg lagde litt spagetti sammen med Susi<3

Og nå skal jeg ta meg en dusj så da skal jeg ikke blogge no mere


My sunday


Hei!<3 

Akkurat nå ligger jeg i senga og fant ut at jeg ikke har hatt ett ordentlig innlegg i hele helga! Hmm...må vel skjerpe meg litt. Men uansett så tenkte jeg å blogge litt om i dag.

Det startet med at jeg og helene våknet av den fæle vekkeklokken (hater den!!!!). Vi hadde satt den på sånn at den skulle ringe 3 timer før vi skulle dra sånn at vi skulle ha god tid, men som vanlig forsov jeg og helene oss så vi fikk ikke sånn veldig god tid på morgnen. Det samme skjedde i går da vi skulle på åningen av flerbrukshallen, vi satt på vekkeklokka til å ringe 2 timer før vi skulle dra, men jeg og Helene sto ikke opp før det bare var 5 minutter igjen til vi skulle være der. Uff..

Vi kom oss i hvertfall til bakken tilslutt og sto der i noen timer.

Ikke så mange folk i bakken...Mine og helene sine ski<3


Hehe...måtte jo ha med ett bilde av meg også


Også meg og helene<3

Hmm...har hatt så mye trøbbel med å legge ut bilder i det siste....får de ikke større, får skylde på at det er noe rart med pcn min.
Til Åslia eller hva det nå heter


HEii<3 

Nå skal jeg og helene straks dra ut på slalom til Åslia tror jeg det heter. Skal være der til ca 3 i dag tror jeg, det blir kos! Skal filme litt kanskje og ta noen bilder så du får se hvordan det er der :)


Litt bustete på håret men det går bra:D

Bilder!


God morgen! Tenkte å starte dagen deres med ett lite bilde.

 
Nu ble det kvelden!


Heihei og god natt!

Nå sitter jeg oppe sammen med helene og gjør ikke noe, eller vi ser på tv og sitter på pcn men det skjer ikke så mye. Jeg tror vi straks skal legge oss siden vi skal opp tidlig i morgen. Vi hadde egentlig tenkt til å lage en videoblogg i kveld men vi fant ut at det var lurere å legge oss nå straks så vi får heller frøve å lage en video i morgen.

WohooOOoooOOOooooOOoo


Hvit!

Skal inrømme at jeg har litt fritids med cam :)

Helene nørder face!<3


Pannelugg, haha kjempe fint...-.-

Nå tror jeg kanskje at jeg og Helene tar kvelden om ikke så alt for lenge. Uansett hva du gjør så sier jeg bare natta nå og skal prøve å finne tilbake til den oppblåsbare madrassen jeg skal sove på i natt.

Natta<3 


Nå er det helg igjen, nå er det helg igjen og helgen varer helt til mandag!


Endelig helg! Fredag er den beste dagen i uka, unntatt lørdag og søndag da. 

I dag har jeg vært i utrolig godt humør uten at jeg vet hvorfor, men det er jo uansett koselig å være i godt humør. Fredager er en av de beste skoledagene, skoledagen starter sent og vi har bare to timer før det er midtime. Etter midttimen har vi gym og i dag var nok den første dagen jeg var ordentlig fokusert i gymtimene. Hehe...klarte til og med å sore noen mål i innebandy.


Noen som hadde kledd seg fint til gymtimen!<3

Akkurat nå sitter jeg å hører på at susi spiller på mobilen hennes mens helene pugger pokemon navn. Tror vi straks skal ut å shoppe så fort jeg har fått gjort ferdig en innlevering som skal være ferdig før klokken 6. Det er fint at ingen ting funker når det skal i dette huset så mest sannsynlig blir jeg ikke ferdig. Typisk eller hva? Og i tillegg forskjellsbehandler lærerene meg med andre, jeg må levere inn raporten i dag mfør klokken 6 ellers får jeg anmerkning mens en venn kan levere inn på mandag uten å få anmerkning, utrolig dårlig gjort!


Haha helene koser med den feite katten min<3 Unskyld for dårlige bilder men har ikke orket å finne kameraet mitt så bruker mobilen.

Hva skjer på en fredag som denne?Hjelp meg!


Hva gjør jeg når det ikke går ann å legge ut bilder? Det kommer bare opp en hvit rute som det står "bad gateway" i. Får derfor ikke lagt ut bilder :(

Men du kan godt komme med forslag til hva jeg skal blogge om. Syns du jeg burde ha en spørsmålsrunde? Må gjøre video? Kommenter om du vil! :D

-ida


Flinke meg!


Tenkte jeg skulle blogge ett siste innlegg i dag.

Fant ut at jeg måtte skrive for å skryte litt av meg selv, jeg har nemmlig kommet ett godt stykke på vei i lesingen. Om du ikke vet det så har jeg en bok jeg må bli ferdig med å lese til i morgen på ca 200 sider, skrev ett innlegg litt ned på bloggen om det (ikke så intresant). Men i hvertfall så har jeg klart å lese ca 90 sider på rundt 1 time! Vet ikke hvor fort andre leser men det er i hvertfall ganske fort for å være meg. Og det beste med det er at jeg faktisk husker hva boka handler om så i morgen er jeg forbredt om læreren spørr meg om noe.


"Koser meg" med bok og eple(Y)


Også ble jeg litt for opptatt i de eplene at jeg helt glemte boka...

Og tilslutt fant jeg pcn og boka var ute av mine tanker helt til nå, får vel lese ferdig boka også komme meg i seng etter det en gang.


På tide å gjøre noe morro!


Haha...det er vel ikke så morro, må gjøre lekser. Lese 150 sider til i morgen pluss masse oppgaver så vet ikke om det blir så mye bogging i dag. Om jeg rekker skal jeg jo selfølgelig blogge men skole går desverre foran bloggen. 


To bøker å lese ferdig...en til i morgen, wihuuuu.

Piercing


Heihei<3

Akkurat nå sitter jeg å ser på noen bilder av piercinger fra myboddi.com og andre randome nettsteder, kjempe mange søte jeg finner...dumt det er vansklig å finne søte piercinger i Norge må enten til oslo bussterminal eller så må man i tatto butikker men jeg stnes ikke de har så mange fine i butikkene. Derfor fant jeg ut at om jeg vil ha noen nye bør jeg bestille fra nettet eller dra til utlandet.

Men uansett...her er i hvertfall noen søte jeg fant og ja, små bilder og klarte ikke legge ut så mange...-.-

 
Den borteste tror jeg at jeg og en venn skal kjøpe sammen (Y)<3

Har dere piercing? I såfall hvor kjøper dere nye fra?

Hva syns du om piercing i navlen?
 


Jeg overlevde!


Dear math, I don´t want to solve your problems, I have my own to solve.

Tenkte bare å skrive ett lite innlegg og si at jeg overlevde første skoledag! Nå ble dere vel glade? Haha...neida, men jeg kom meg i hvertfall gjennom første skoledag uten problemer, eller ikke så mange problemer. Der jo alltid noen småting som kunne gått bedre, men sånn er det vel for de fleste. Mitt problem i dag om noen bryr seg var mattetimen, jeg kan vel si at jeg ikke er så veldig god i matte og det ble litt problemer med meg og læreren ( tror ikke jeg trenger å gå inn på noen detaljer ). Det gikk  heldig vis bra tilslutt og jeg tror jeg skal få litt ekstra hjelp med matten.Etter skolen måtte jeg bli igjen litt for å snakke med læreren og det gjorde at jeg ikke rakk bussen som gikk til treningssenteret så jeg og susi ble nøtt til å gå opp mens det regnet/haglet. Det var ikke så gøy å gå framover to skritt og skli bakover ett på den glatte isen. Men tilslutt kom vi fram til Fresh og da var jeg ikke lite glad når jeg startet å trene og fikk varmen i meg, ble i kjempe godt humør! 


Hjemme fra trening, best at dere ikke ser ansiktet mitt tror jeg..hadde noen bilder fra treningssenteret men tok de med mobilen og de var ikke noe bra så fant ut at jeg ikke ville legge de ut. Det røde båndet er trenings kortet mitt på en måte.


Måtte spise litt sunn/usunn mat etter trening, vet ikke helt om det er sunnt eller ikke.

Nå får jeg vel gjøre noen lekser men blogger mere etterpå så skjekk innom bloggen senere i kveld om du orker!


Dette er en kreativ overskrift..


God morgen klokken er nå 07.20 og jeg har akkurat blitt ferdig med alt jeg skal gjøre på morgeningen så fant ut at jeg kunne blogge litt.

Dagen min startet klokken 05.40 da jeg sto opp siden jeg ikke klarte å sove noe mere. Egentlig er det rart at jeg faktisk klarer å være våken siden jeg ikke sov no godt i natt. Føler meg ikke helt klar for skolen, men skal bli kos å se igjen alle som jeg ikke har sett i løpet av ferien.. men nå tenkte jeg at jeg skulle ramse opp min morgening så here it comes!


Da jeg sto opp var det første jeg gjorde å fjerne gårdsdagens sminke, så kledde jeg på meg og tok på ny sminke. Haha jeg får skikkelig stygt ansikt når jeg sminker meg...


Ser helt jævli ut men sånt skjer når man står opp tidlig...her redde jeg i hvertfall opp senga, noe jeg må gjøre hver dag før jeg går på skolen men egentlig alltid glemmer. Gjorde det i dag siden jeg hadde så god tid.

Etter det så lagde jeg frokost, rekker ikke legge ut flere bilder siden det tar så lang tid, men jeg lagde i hvertfall ostesmørbrød. Kjempe lett å lage og passer bra når man er lei av vanlig brødmat.

Etter det pusset jeg tenner og nå sitter jeg å blogger.

Men siden jeg nå har blogget ferdig så får jeg vel dra en tur på skolen. Slutter ganske tidlig så kommer fort hjem fra skolen igjen og da blir det vel å sitte på pcn igjen.. kanskje gjøre noen lekser.
 

 


Har vært flink og trent!


Hei<3

Ja...jeg skulle egentlig legge ut dette innlegget da jeg kom hjem fra treningsstudioet, men det rakk jeg ikke siden jeg bare spiste middag også dro ut for å shoppe. Men var i hvertfall og trente med helene i dag på fresh, vi var flinke og trente der i to timer...litt pga at vi ikke rakk bussen som skulle kjøre oss hjem (den går bare en gang i timen ). Men flinke var vi i hvertfall som holdt ut i to timer! Jeg har ikke trent ordentlig på tre år så ble litt forbauset over at jeg faktisk klarte å løfte vekter og gjøre forskjellige ting på de apparatene. 

Fikk medlemsskap på fresh i julegave av pappa, vet ikke om han prøvde å hinte til noe? Jeg er i hvertfall glad for at jeg fikk det og skal starte å trene der minst to ganger i uke ( om jeg husker ). 

Prøvde mange forskjellige apparater, sikkert alle som var å finne der...


Klemte fingeren i det ene apparatet så fikk indre blødninger. En ting å si: Auu. 


Man ser resultater allerede! Next stop; Body builder


Hehe...like greit at dere ikke ser meg, var svett som en gris eller noe.


Fresh!


Kjedet meg i dusjen så tegnet masse greier :S 

Legger ut bilder av det jeg har kjøpt senere i dag eller i morgen :)

Og jo, dere må skjekke ut den nyeste bloggen jeg har lagd header til! Trykk HER for å komme til bloggen.


Og her er resultatet om dere ikke orker gå inn på bloggen.
 


Bilder!


Heihei<3

Nå har jeg akkurat spist frokost og kledd på meg så nå er jeg klar for å dra å trene!Det er fortsatt en time til jeg blir hentet av helene som er en av de jeg skal trene sammen med så da fant jeg ut at jeg kunne skrive ett lite innlegg før jeg dro bare for å legge ut noen bilder som jeg har tatt tidligere på morgningen i dag siden jeg kjedet meg.

Enjoy!

Vann i vasken O.o

Dette er tatt fra under vann og opp på krana


Av og til tror vi at det vi gjør , bare er en dråpe i havet. Men havet ville vært mindre uten den dråpen. ( Ikke jeg som har funnet på det sitatet men det passet litt til det bildet)

Også noen redigerte bilder ( brukte pixl.com ) som jeg har tatt selv 

cupcake<3

fra spania

randome blomster


la ut dette bildet på den gamle bloggen jeg var med på men liker det ganske godt så ville legge det ut her å.

Hva syns dere?Starter dagen med å lage header


God morgen!<3

Da tror jeg at jeg har fått snudd døgnrytmen etter som jeg våknet klokka 08.30 uten å være trøtt. Vanlig vis når jeg har våknet så tidlig har jeg bare lagt meg til å sove uten problemer men i dag var jeg lys våken så da fant jeg ut at jeg skulle lage en haeder til noen som jeg sa jeg skulle lage header til i går.

Ikke at jeg er så flink menne øvelse gjør mester...:)

nr. 1

nr.2

nr.3

hva syns dere?Avvending...


Heii<3

Akkurat nå ligger jeg i senga og slapper av. Tenkte at jeg skulle prøve å få litt bedre døgnrytme nå før skolen starter ellers kommer jeg til å slite på tirsdag! 

I dag så har det vært den kjedligste dagen i ferien etter som jeg har sittet å gjort lekser i nesten hele dag.Jaja, det som må gjøres må bare gjøres...

Hele ferien har gått alt for fort syns jeg så på en måte har det vært litt deilig å ha en fridag der hvor jeg ikke trengte reise meg opp av sofaen en gang og ikke bry meg om å fikse meg på håret (gjør vel egentlig ikke det uansett) og sminke meg og alt det der, det er egentlig ganske deilig å bare slappe av og ikke bry seg om hvordan man ser ut!


Dette hadde jeg på meg i dag, fint med rød genser og matchende øyne ikkesant? Og ikke bry dere om den fine stolen i bakgrunnen...brukte den i 7. pga ryggproblemer men nå står den bare på rommet mitt siden vi ikke har noe annent sted å sette den.

Også kommer vi til avvendings delen. Jeg skal nemmlig få bort den uvanen at jeg spiser for mye godteri og andre søtsaker som is og kake. Jeg skal ikke slutte helt for det har jeg liten tro på at jeg klarer. Men jeg skal i hvertfall kutte veldig ned på hvor mye og ofte jeg skal spise det! I 2011 har jeg spist godteri eller andre lignende ting hver dag, jeg tuller ikke...hver eneste dag. Så i dag bestemte jeg meg for å lage meg litt sunnere godteri.

Ikke akkurat sjokolade...men det duger.

Nå skal jeg straks legge meg og få igjen døgnrytmen! Skolen starter på tirsdag så...jah....


Nytt år, nye muligheter


Hei<3

Jeg trenger vel egentlig ikke å si at det var nyttårsaften i går for det vet nok de fleste.

I går så ble det ikke en helt vanlig nyttårsaften for oss. Det startet som vanlig med at vi dro til noen venner av familien som vi pleier å feire nyttårsaften med hvert år. Da vi kom dit spiste vi som vanlig også gikk barna opp i 2. etasje og der ble vi sittende å game litt forskjellige spill på xbox. Plutslig hørte vi at de voksene startet å snakke veldig høyt og noen løp ut av ytterdøra og kom ikke tilbake før 15 minutter etter. Så kom det noen voksene opp til oss og sa at vi måtte være med ut å lete siden hundevalpen til de vi var hos hadde stukket av.

Filla har de kalt henne, så vi ble gående ute i ca 20 min før vi måtte inn å varme oss litt. Da klokken ble 12 og filla hadde vært ute i over en time og fortsatt ikke var kommet tilbake bestemte de voksene seg for at vi ikke skulle skyte opp raketter, så barna ble sittende inne. Jeg satt å spilte ett sånt bilspill mens petter sjonglerte med sånne baller  og resten satt å så på meg game.


Uff ikke no fint bilde men det gjør ikke noe, som broren min sa...det er bare å se på fargen på genseren min den er i hvertfall fin.


Han var faktisk flink også kom jeg å skulle prøve.....det gikk ikke bra, jeg klarte ikke sjonglere med en ball engang.

Da klokken ble kvart på ett fant vi endelig filla så da gikk vi ut fort å fyre opp rakettene og alle de andre små tingene vi hadde.

I dag da jeg våknet og så ut av vinduet var det helt hvitt, nå som jula på en måte er over og våren straks starter da skal det plutslig komme masse snø. Jaja, snø er jo ikke det verste som finnes.

Men jo en liten glad nyhet, jeg har nå kommet på topplista i kommunen så tusen takk til dere som leser bloggen min!

Nå skal jeg dusje og kle på meg også må jeg jobbe med tre innleveringer som er til tirsdag siden pcn min konka før ferien så jeg må gjøre de på nytt.

Hva gjorde du i går?

Hva skjer 1. januar 2012?Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits