Once upon a time...


No music, no life


Hva skulle man gjort uten musikk? Musikk er virkelig noe jeg ikke kunne klart meg uten. Det er så deilig å ha musikk om du kjeder deg, om du skal få klein stemning til å bli bedre, er lei deg eller glad. Musikk kan brukes til å beskrive følelser, enten med eller uten ord. Det er utrolig greit å ha musikk når du ikke egentlig vet hva du skal si eller gjøre.
Kjære mandag


Kan du ikke være så snill å gå litt fortere? Kan du ikke ha litt mindre oppgaver som må gjøres, og mere fritid? Kan du ikke være litt nærmere fredag? 

Uff, egentlig syns jeg litt synd på mandager. Det er vel få som faktisk gleder seg til en ny uke med slit, stress og strev? Men etter mandag går heldig vis dagene ganske fort og plutslig er det helg igjen! Så vær så snill kjære mandag, gå litt fort.

Skrive vansker


Føler jeg har vært flink til å blogge i dag, selvom jeg ikke akkurat har skrevet så mye..Jeg sliter litt med å finne ordene jeg skal bruke for tiden, jeg blir bare sittende å se på det jeg har skrevet uten å finne ut hvordan jeg skal fortsette på en måte. Det er litt rart egentlig. Tidligere har jeg alltid vært ganske flink til å formidle ting med ord, men i det siste har jeg liksom glemt litt hvordan man gjør det. Derfor legger jeg mest ut bilder og lite tekst.

Bilde uten noen som helst sammenheng, ikke så veldig fint heller men det er besre enn ikke noe.

I dag har jeg ikke gjort så mye. Men det er jo sånn søndager skal være ikkesant? Det er dagen der man skal slappe av og hvile ut før en ny dag på skolen, eller jobb om det er det man gjør. Dere vet kanskje hele dagen startet med at jeg ble en stund i senga før jeg sto opp og lagde meg frokost, etter det slappet jeg av med TV'n, tok noen bilder som jeg kan legge ut litt senere en gang, trente en god stund og nå er jeg planta forran TV'n og macen for å slappe av resten av kvelden.

Tenker på å gå i dusjen snart, før jeg tar senga. Nok søvn er en viktig del av helsa, og det har jeg ikke akkurat tenkt på i helga...

Frokost-Dagens viktigste måltid


Som jeg elsker helger! Å våkne sent, ta seg god tid i senga før du endelig somler deg opp for å lage deg litt frokost. 

Kanskje jeg burde lagt ut dette innlegget først i dag, men lå noen timer i senga og slappet av så derfor ble ikke frokost inlegget det første jeg la ut..

♥Har du noen planer for i dag?


Black&White


I know, alle gjør det. Men siden jeg ikke har lagt ut noen sånne typer bilder før tenkte jeg at jeg like så godt kan prøve det jeg å. 

♥Hva syns du?


Gamle Bilder


I dag har jeg trent i noen timer og ellers bare slappet av og sett på gamle bilder. Tenkte å legge ut noen av bildene. Alle sammen er tatt av meg og er ikke redigert. Jeg elsker å ta bilder av natur, og da særlig blomster. Bildene er tatt rundt om kring i Norge og i Spania.

 

♥Hva syns du om bildene?

Loner shoot


I går satt jeg alene på rommet og plutselig bestemte jeg meg for å ha enda en av mine flotte loner shooter. Vet ikke hva det er, men jeg liker best å ta bilde av meg selv om jeg først skal bli tatt bilde av. Bilder andre tar av meg føler jeg blir helt forferdelige, ikke noe vondt ment om fotografen. Det er bare det at jeg føler meg stygg når andre tar bilde av meg enkelt og greit.

Jeg er ikke noen profesjonell fotograf, og derfor kan jeg ikke så mye om det å ta portretter. Derfor vil jeg vel kalle det jeg hadde for en amatør shoot, eller egentlig så er det vel ikke verdig å kalles en foto shoot en gang. Jeg tok i hvertfall noen bilder, og tenkte å vise dere ett par av de jeg tok.Aner ikke hva som skjedde med håret mitt på det siste bildet...Og hadde ikke noen smile dag i går så ble ikke så mange bilder der jeg faktisk smilte. 

♥Hva syns du?


Nytt design, igjen


Blogg humøret og egentlig humøret mitt generelt har gjort at bloggen har stått uten oppdateringer en lang stund. Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å blogge fast som jeg pleide, mest sannsynelig kommer jeg til å blogge når jeg føler for det. 

Som noen av dere kanskje har lagt merke til har jeg fått nytt design (igjen), yeyy. Designet jeg hadde før var på en måte litt for rosa for meg så likte dette mye bedre, selvom jeg irriterer meg litt over at den ikke ser helt midtstilt ut. Men hvem bryr seg? Liker headeren, men måtte bare lage en header raskt.

 


Sminkevideo-Hverdagssminke


Dette trodde jeg faktisk aldri skulle komme på bloggen min, men Guro hadde fått en forespørsel om å lage en sminkevideo og siden jeg var hos henne brukte hun meg som en "modell" i videoen. Så siden jeg er med i den kan jeg legge den ut på bloggen min også. Så her kommer den første, og mest sannsynlig også den siste sminkevideoen dere kommer til å se på denne bloggen! 

Filmen passer ikke inn i bloggen egentlig, så om dere vil se den i riktig format må dere dobelklikke sånn at dere ser den på youtube...


Yesterday


Jeg blogget ikke i går, var rett og slett for lat. Men i går våknet jeg ganske sent, sto opp, dusjet og spiste før jeg dro en tur til Guro. Det var utrolig deilig å føle seg bra nok til å føle seg bra nok til å dra ut! Hos Guro gjorde vi ikke så mye annet enn å slappe av, spise is og spille ett spill på iPaden som heter Bloons som er helt avhengighets skapende. Vi ble sittende i ett par timer og irritere oss over en bane vi ikke klarte, før jeg tilslutt dro hjem.


Rio<3Akkurat nå gjør jeg meg klar til å ha matte, wish me good luck!

 


Så ensom


Nok en dag der jeg måtte holde meg hjemme. Følte meg utrolig klar for å dra ut, men pappa mente at jeg fortsatt ikke var frisk nok til å dra ut så jeg måtte bli hjemme i dag også. Føler meg egentlig litt ensom nå som jeg på en måte ikke har vært med så mange på en god stund...Gikk ut i ett par minutter i ste bare for å puste inn litt frisk luft noe som var utrolig godt siden feberen forsatt ikke er helt borte!

Kjører all natural slaske stil i dag med forferdelig hår, joggebukse og null sminke. Er man syk så er man syk!

Akkurat nå sitter jeg og ser på TV med meg selv, noe som ser sånn sirka sånn ut. Ganske koselig å ha litt tid med seg selv i blandt, men må si jeg starter å bli ganske lei etter å ha vært med meg selv i ca tre uker...all hostinga starter virkelig å gå meg på nærvene!♥Hva skal du på en lørdagskveld?


Lager design...


Føler meg litt bedre nå, men har fortsatt feber og kjenner at jeg ikke er helt frisk. Tror likevel det går bedringens vei! 

Men siden jeg har holdt sengen i dag og har sovet en del har jeg også vært oppe en liten stund, og tida jeg har vært våken har jeg brukt til å lese ett par blogger før jeg fant ut at jeg ville prøve å lage mitt eget design. Merker at det egentlig ikke er det smarteste man kan drive med når man har vondt i hodet fra før av men jeg bet tenna sammen og har startet på ett design som er laaaaaaaaangt i fra ferdig. 

Som dere sikkert ser er det ganske enkelt fortsatt, men vil ikke ha det så avansert, headeren skal byttes ut så fort jeg blir frisk nok til å ta på meg klær og få ett par nye bilder å jobbe med. Skal også putte inn menyer og litt sånt, men det får bli en annen dag.

Kom gjerne med tips, for jeg står litt fast... 

♥Hva syns du så langt?


I only i could turn back time


Ligger i senga med feber og hele pakka så orker ikke blogge så mye i dag mest sannsynlig, men tenkte å vise dere ett bilde jeg tok og høre hva dere syns? 
Host host...


Føler meg dårlig så tenker på å krype i senga straks, som dere kanskje ser på bildet under er jeg ganske sliten etter mye hosting og alt for lite søvn...Skulle virkelig ønske jeg hadde noe mere intresant å blogge om enn det å være syk, men kan ikke noe for det. Håper på å være bedre i morgen, om ikke tar jeg kanskje ett lege besøk for å prøve å få en slutt på all hostingen. Akkurat nå lever jeg på halspastiller og hostesaft for å slippe hosten, men den fortsetter bare å komme. Håper virkelig det blir

Har foresten fått ett random sår over leppa sånn for dere som kanskje la merke til det og for dere som ikke gjorde det også, utrolig irriterende og ser ikke bra ut på bilder. Men vi har alle våre feil...

Life saver!

Første skoledag


Etter en ikke så alt for lang ferie, var det tilslutt klart for skolen igjen. Kan ærlig inrømme at jeg skulle ønske ferien hadde vart i ett par uker til, og det er jeg vel ikke alene om? Jeg føler meg heller ikke helt på topp og hoster som en gal og blir sliten bare av å gå opp trapper, noe som ikke er en fordel når du må springe opp og ned trapper fordi at skolen bare har en heis som man helst ikke skal bruke.

Dagen i dag startet rett på med gym, noe jeg selv ikke tok del i fordi at jeg som sagt er veldig dårlig i pusten og derfor følte at det var litt poengløst å delta om jeg alike vel måtte sette meg ned ett par miutter senre for å få igjen pusten. 

Etter gymmen var det tilbake til en vanlig norsk time, på vår skole er det ikke snakk om noen rolig start etter ferien nei!


To styk slitene mennesker på vei til skolen!

Gymtimen ble brukt til å halvveis følge med, halvveis sitte på macen og lese blogger.

Noe av det som er positivt med å gå på en skole som ligger litt utpå landet er at det er så utrolig koselig å se ut av vinduet! Skulle likt å hatt ett stort vindu på rommet mitt med denne utsikten å våkne til om morgnen.Ikke spørr hvorfor jeg ser så liten ut på bildet for det kan jeg desverre ikke svare på, må være det at Guro er litt høyere enn meg så det ble ett slags "fugleperspektiv" haha, der slo vist foto og video greiene inn! Kan vel ikke akkurat si jeg følte meg noe bra i dag, så der er grunnen til det sure ansiktet og tommelen som peker ned. Har virkelig lyt til å bli frisk!

♥Startet du også på skolen i dag?


"Heart of the ocean"


 Satt og leste på en blogg for en stund siden, og fikk se ett bilde jeg nesten ble litt betatt av. I dag bestemte jeg meg for å lage ett lignende bilde selv.

 La også med orginalbildet sånn at dere kan se hva jeg startet med.

♥Hva syns du om bildet?


02.01.2013


Våknet i natt flere ganger av at jeg ikke fikk puste. Så da klokken ble tre sto jeg like stå godt opp og lagde meg en kopp med te og honning og satte meg forran Tv'n en stund. Jeg tror jeg sovnet, for plutslig var klokken kvart over fire, så jeg bestemte meg for å gå tilbake i senga. Våknet sikkert hver halvtime for å måtte sette meg opp sånn at jeg kunne puste ordentlig, så må si at jeg føler meg litt slapp i dag.Fram til nå har jeg vel egentlig ikke gjort annet enn å ligge i senga, samtidig som jeg jobber med ett par headere til forskjellige folk. Ikke så mye annet å gjøre når man skal holde senga! 

Planta her resten av dagen, i håp om å bli bedre!

Min nye bestevenn. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne lille gule pakken!

Nå tenker jeg på å stå opp litt for å lage meg suppe for å få i meg noe å spise. 

♥Hva skal du i dag?


En fantastisk start


Ikke tro på alt du leser, og hverfall ikke denne overskriften Jeg starter året 2013 med å være syk, ikke så fantastisk. Trodde jeg var kvitt influensaen for en stund nå, men neida! Den er tilbake. Derfor har jeg blitt i senga i hele dag og her skjer det ikke akkurat stort. Ligger og redigerer ett par bilder som jeg tok her om dagen, hva annent kan man gjøre når man ligger syk i senga? 

Skoene kjøpte jeg på nelly for ikke så lenge siden og er helt in love med dem, selvom de mest sannsynlig bare kommer til å bli brukt når jeg skal ta bilder...Litt for høye til å brukes i lengre enn 30 min, maks. I hvertfal for ei jente som vanlig vis holder seg til converse.

Ett stykk mislykka pose face på bildet over.

♥Haha, hva syns dere om bildene?

 

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits