Late dager


I dag har vært en utrolig lat dag, men merker jeg har trengt det. Endelig er jeg på bedringens vei og det er så deilig å kjenne på etter alt for mange dager i senga! Jeg var ute en kort tur i ste og tok ett par bilder, og akkurat nå sitter jeg å slapper av med en bok, varm te og bolle og venter egentlig bare på at Marius skal komme på besøk. 

Merker jeg virkelig er ute av blogg trening. Klarer så vidt skrive en linje, men forhåpentlig vis tar det seg opp igjen etterhvert. 

 
 


Pink roses


Våknet i dag til den herlige duften av roser. Vanlig vis er rommet mitt bare pyntet opp av plastikk blomster siden mine grønne fingre ikke er noe å skryte av. I tillegg har jeg rom i kjelleren som gjør at eventuelle planter ikke får nok med lys til å overleve lengre enn noen dager. Like vel kjøpte jeg inn en bukett lyse rosa og hvite roser i går og håper nå bare på at de holder seg en liten stund. Ekte blomster er helt klart mye finere og koseligere enn plastikk blomster! I tillegg lukter de så utrolig godt!

I dag har jeg vært til behandlig for spenninger i kroppen, og har egentlig ingen konkrete planer for resten av dagen. Mest sannsynlig kommer jeg til å jobbe litt med skolearbeid, og kanskje jeg får laget en tutorial på hvordan jeg redigerer bildene mine siden jeg har fått en del forespørsler på det. Vurderer å lage en liten video fordi jeg selv syns det er lettere og morsomere å se på og lære fra videoer, men er ikke akkurat kjent med videolaging så om jeg skal det må jeg nok bruke litt tid på å finne ut av hvordan jeg skal gjøre det..

 
♥ Vil du se hvordan jeg redigerer bildene mine? Og vil du se det i video eller i ett bilde inlegg?

♥ Hva er dine planer for resten av dagen?


Prøver igjen..


Jeg har vært veldig fra om tilbake på om jeg har skullet gå tilbake til bloggingen. Sist gang jeg startet måtte jeg slutte da macen plutselig ikke ville samarbeide lenger og etter jeg fikk den tilbake reparert har jeg vurdert å blogge flere ganger men ikke fått meg til å gjøre det. Føler meg så dum når jeg går frem og tilbake. I tillegg er det ett stort spørsmål for meg om hvordan jeg skal blogge og hva jeg skal blogge om. Mens noen av mine nærmeste maser om at jeg skal legge ut ett inlegg er det andre av mine nærmeste som ikke er noen fan av at jeg blogger. Uansett. Jeg har bestemt meg for å starte igjen...

 

De siste ukene har jeg så og si bare ligget i senga med feber og hodepine og slappet av med filmer og øvd meg på å ta på neglelakk. Men heldig vis ser det ut til at jeg er på bedringens vei nå så i dag dro jeg en kjapp tur på skolen for å fylle ut noen søknadspapirer. Dette blir tredje året jeg skal gå 2.klasse videregående. Har litt blandede følelser om det. Ikke så morsomt å stå igjen på ett trinn mens resten av vennene mine fullfører skolen i år. Men men, det viktigste er vel at jeg fullfører tilslutt. Og forhåpentlig vis lar det seg gjøre.

 

Resten av kvelden skal jeg bruke til å se på enda mer film, takk Gud for netflix og popcorntime!


♥ Hva skal du bruke resten av kvelden din til?

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits