Outfit og sånt...


Hei! <3

Kort innlegg med bilder bare:)


Fiiiiiint (Y)Bevis for at jeg skal være med på innspillingen <3<3 Ikke mobb at jeg akkurat hadde dusjet og fjernet sminka...

Nå skal jeg sove(Y)

Inspilling til Torsdag kveld fra Nydalen


Hei! <3

Nå har jeg akkurat komme hjem og jeg har med meg en glad nyhet som jeg tenkte å dele med dere! :)

For ca 3 timer siden fikk jeg vite at i morgen skal jeg, Christine, Eirik og 3 andre dra opp/ned til Nydalen og være med på en musikkvideo sammen med Tooji og Martin Beyer Olsen (aner ikke hvem Martin er...) Legger ut ett bilde av dem sånn at dere vet hvem de er om dere er intresert, jeg er i hvertfall det:


Tooji som sikkert mange har hørt om.


Og Martin som jeg i hvertfall aldri har hørt om men han så jo festlig ut da!

Videoen skal være med i Torsdag kveld fra Nydalen så blir sikkert en useriøs film. Vi skal kunn være med i to sener av filmen og er bare statister, men det blir fortsatt gøy. Det blir sendt 15.mars på TV om dere vil se, jeg skal prøve å ta noen bilder i morgen om jeg får lov.


Redy for tomorrow!

Eller kanskje ikke helt klar....må rydde rommet og pakke litt siden jeg skal sove hos Christine sånn at vi kan ta bussen sammen i morgen til Nydalen.

(Bildene er hentet fra google, unntatt det av meg)


Morro på McDonalds


Hei <3

I dag har vi strikket som vanlig og nå har vi endelig startet å se at det blir noe, vi lager ett lappeteppe til engelsk læreren vår. Sånn ser det ut til nå:


Alle jentene i klassen og paraellklassen samarbeider på det. Blir det ikke fint? Haha, ikke så veldig....

Etter skolen dro jeg, Helene, Susi og Guro på McDonalds for å spise og der hadde vi med oss noen små ting for å gjøre det litt mere hjemme koselig.


Ikke så fint bilde av meg, men trodde ikke at jeg var med på bildet.


Rosene fra rommet mitt måtte jo være med!

Helene og Susi<3


Dumme komune som ikke har fortau så man blir tvunget til å gå på veien for å komme til McDonalds siden det ikke går noen busser dit...


Haha jeg veit at dette er random, men fant do regler...hvem lager sånne regler? xdNå har jeg fått på meg arve t-skjorta mi, tror den er Kristina sin...men Helene tok den av Kristina også tok jeg den av Helene så, jah....nå er den min. Mihihi^^

Sånn går nu dagan


Heihei <3

Akkurat nå sitter jeg å ser på tv og venter på å å til skolen...i dag er en sånn dag der jeg egentlig vil være hjemme og ha hodet under dyna og sove. Men uansett hvor mye det frister kommer jeg til å dra på skolen og strikke litt. Som dere vet så  skulle jeg egentlig på yoga også men....


...det var ikke noe for meg da de startet å ta av seg sokkene så jeg gikk.

Nå skal jeg ut der å pusse tenner.

Strikking


Hei <3

I dag hadde vi strikking på skolen, egentlig ganske koslig siden vi bare sitter å prater. Skal ha det i morgen og i over i morgen også. Wihuuu


Dette er da alt jeg lagde på 5-6 timer :)


Og helene lagde da dette...jeg er ikke helt sikker på hva det er men det er fargerikt i hvertfall.


Se så gøy folk har det når de strikker!

Også kom Susi hjem fra Thailand og da hadde hun med seg noen gaver så legger ut bilde at det også:


Deksel til telefonen.


Såpe boks...


...med denne såpen inni. Kjempe søt^^


Værdens finseste truse(Håper dere skjønner det er kødd)
Natta.

Dancing android manSkole i dag


Hei <3

Da er jeg klar for strikking og yoga på skolen! Blir sikkert kjempe gøy..haha. Legger ut bilder senere i dag om jeg orker å ta bilder(haha ja jeg er lat).


Pusser tennene dååååå.


Våknet opp i dag og slet ikke i det hele tatt med å komme meg opp av senga! Okei....jeg juger, pappa måtte nesten dra meg opp av senga i dag. 


Også gikk jeg bort til vinduet og trakk for gardinene og forventet sol og sommer, men neida...det snør.


Me like <3


Også måtte jeg jo prøve å hoppe i senga siden det var så lenge siden jeg har gjort det, men neida det funka ikke pga min stein harde madrass ( tempur madrass )

Men men nå skal jeg gå til skolen så får blogge senere.
Inicio de España


Heii <3

Da har jeg landet i i Norge igjen, jeg burde egentlig skrevet det da jeg faktisk landet (rundt klokken 5) men har ikke fått tid før nå. Tenkte å legge ut noen bilder og skrive en liten kort bilde tekst under om bildet, i steden for å oppsumere alt vi har gjort.

Da vi kom til spania var det ganske sent og det ble mørkt da vi kom til leiligheten, men neste dag startet vi opp med en god frokost oppe på tak-terassen i stekende sol. 


Så dro vi en tur hit, dette er altså ett hotell. Her hadde vi egentlig tenkt å bade....men vi måtte nøye oss med ett inne badebaseng siden det ute bassenget hadde så kaldt vann at jeg ikke turte å vasse en gang...Tenkte bare fettern min skulle få være med på bloggen også, dette er da i ronda...og som dere ser så er han fotografen til bildene jeg legger ut nå (takk takk )

Tyrefekter arena i ronda, det var blod spor og horn merker i veggene etter oksene....O.o


Ned der er det 100 meter og i gamle dager ble folk kastet utfor den broen der. Og for ikke så lenge siden var det noen engelske ungdommer som skulle ta bilder på den, så sto han ene på kankten og i det kameraten tok bildet falt han bakover og ned. Han døde om dere ikke skjønte det...


I hagen, jeg så helt æsj ut så syntes at den blomstem var litt finere^^Dette var på vei til en resturat.

Nå legger jeg bare til noen randome bilder uten tekst under som jeg har tatt også legger jeg meg:

Må bare si en ting, det kameraet som er under der...Meeee want!

 

Også måtte jeg skrive å si at jeg prater med en fresh gutt på skype (Y) 

 

Takk for meg og natta<3


God morgen !


Heihei  og god morgen!

Nå sitter jeg i senga og skal straks stå opp. Kjempe kult! Våknet opp meg at noen sendte meg en melding....ikke snilt :(Det gikk hedig vis bedre da jeg fikk besøk av han her i senga^^<3


Jeg er så pen uten sminke...


Nå skal jeg og Caroline være flinke og lage oss litt frokost, eller nei...moren til Caroline skal lage frokost til oss, så vi blir vel sittende å loke på pcn.

Fredag og lørdag


Heii <3

Tenkte å fortelle litt om i går og i dag siden caroline sover og jeg ikke har noe bedre å gjøre.


Tnåå, så søt hun er når hun sover (Haha Caroline....ikke hat meg om du ser dette )

Fredag:

Fredagen startet som vanlig med skole, vi fikk slutte tidlig pga at vi må gå en time lenger på skolen fredagen etter ferien. Da jeg kom hjem dusjet jeg siden vi hadde hatt gym i siste time også kom Caroline til meg. Etter en liten stund dro jeg og Caroline til butikken, men endte tilslutt opp hos Jonas.

Etter at vi hadde vært hos han dro vi å møtte Nicolay og Andreas som skulle sove hos meg. Heh....glemte å fortelle pappa om det så han ble litt sjokkert da han fant ut at de skulle sove hos meg. 

Resten av kvelden så vi bare på en film, gama fifa og slappet av.


Nørd nr 1<3


Nørd nr 2<3

Nørd nr 3 ville ikke bli tatt bilde av...

Lørdag:

Vi våknet og spiste frokost (grove rundstykker for å være litt sunne etter gårsdagen). Så gikk vi ned og så en film. Etter det spilte vi non runder fifa før vi byttet over til å spille Cod. Jeg har funnet ut at jeg ikke er noe spill talent, men øvelse gjør mester...

Klokken 4-5 dro vi ut og spiste kebab, der møtte vi christine og helene som hadde kjøpt masse unødvendige greier på meny.

Så dro jeg og caroline hjem og pakket litt til jeg skulle til spania flr vi gikk ut og møtte Nicolay, Robin, Martine og en til som jeg ikke husker hva het...Da bar det tilbake til verona hvor vi hadde vert tidligere i dag og spist kebab. Så satt vi der i noen timer(?). Så dro jeg og Caroline en tur til Jonas igjen før vi dro hjem til Caroline. 


Fant verdens kuleste bilde hjemme hos Caroline!


Nå sitter jeg og ser på Disney Channel og snakker med folk *tommel opp*.

Heyy, I am bored.......

Drinking firstprice appelsinbrus, fresht


Vurderer å vekke hu som ligger bak pcn og sover :D

Legger ut en film som vi har sittet å hørt på i hele går kveld, vi var i kjempe form!

 

Siste skoledag


Heii<3

Nå er jeg klar for siste skoledag, kjenner jeg er ganske klar for å dra til spania også. I dag har vi bare to timer+gym, noe som egentlig er utrolig deilig! Etter som vi ikke har vært på skolen på nesten en uke er jeg ikke helt sikker på om jeg har lyst til å sitte stille i mange timer og høre på læreren prate, men jeg må jo nesten det så får bare se positivt på det og tenke at det ikke er lenge til ferie.

Fler som starter ferien sin i dag?Firkanta gensere er så fine...:Hehe, jeg elsker den gensern


Verdens beste parfyme fra USA!<3

Har du ikke sett videoen jeg la ut? Bla lenger ned på bloggen!

Men nå må jeg gå om jeg ikke vil komme for sent på skolen! Video fra i går


Hei <3

Legger bare ut en random video fra i går....ikke mobb at jeg er litt fjortiss der-.-

 

 


Ferdig med presentasjon


Hei<3

Nå er jeg og Christine akkurat ferdig med å ha presantasjonen. Christine fikk 5+ og jeg fikk 6-. Jeg er kjempe fornøyd!

Tenkte å legge ut noen flere bilder om presentasjonen:


Vi lagde en litt kreativ lunsj, før vi fortsatte å jobbe.


Også lagde vi en "tv" som vi skulle bruke til sokke dukke show(Y)


Lagde t-skjorter til presentasjonen, jeg ser skikkelig fucka ut og feit ut...men men, det var fordi jeg dro i t-sjorta førvi tok bildene...


Søte unger! :D <3
Nu skal jeg ut å trene også skal jeg på kino med helene. Åjj det rimte O.o <3


Hvordan gjøre muntlig gøy?


Hei!<3

Nå er det sikkert mange som har muntlig tenktamen, det har i hvertfall jeg. Så nå tenkte jeg å fortelle litt om hvordan vi (altså jeg og Christine) gjør forbredelsene til muntlig gøy!

1. Snakke engelsk hele tiden:

Jeg og Christine kom opp i engelsk fordypning og vi fant da ut at for å forbrede engelsken vår skulle vi bare snakke engelsk hele helga, dette er egentlig ganske komisk å høre på siden vi må snakke engelsk i telefonen og om vi er på butikken må vi også snakke engelsk....litt flaut egentlig siden vi ikke er så gode i engelsk.

2. Lage sokke dyr

Temaet vi har om er kreativitet så vi bestemte oss derfor for å være litt kreative så vi skal ha ett sokke dyr teater på frammføringen, bare for å gjøre noe litt utenom det vanlige.

Mitt sokkedyr, det skal se veldig kjedlig ut.

Christine sine sokkedyr.Flaks at Christine samlet på knapper før! Nå har vi nok å velge mellom

3. Spise godteri for å holde blodsukkeret oppe

Etter å ha sittet i noen timer kan det fort bli litt kjedlig, og vi ble veldig trøtte så da fant vi fram litt godteri...

Now am I going to work a little bit on the presentation again! (Sikkert masse feil i engelsken haha)


Randome greier


Heii<3

Akkurat nå sitter jeg inne å ser ut av vinduet, det snør litt. Jaja...litt snø kan ikke skade. Men om det fortsetter å snø litt hver eneste dag i mange dager kan det jo bli mye snø! Ikke at det er så lite snø her fra før av, så jeg hadde egentlig blitt glad for at det slutter å snø så jeg slipper å fryse i hjel når jeg går til skolen i morgen. 

Snø, er ikke det egentlig bortkastet? Joa, man kan stå på ski men det finnes jo maskiner som lager snø. Hva annent er det man kan bruke snø til? Ikke noe, det eneste snø kan brukes til er når man skal stå på ski. Jeg har egentlig aldri vært noe stor fan av ski og den eneste grunden til at jeg er glad for snø er fordi at det er ett tegn på at det snart er bursdagen min!

Det blir det ikke noen jul uten snø tenkter du sikkert. Men tenk på de i spania, de klarer å feire jul uten snø. Jeg for min del hadde sikkert klart meg uten snøren, selvom den på en måte må være med for at det skal bli en ordentlig jul...

Jaja nok om snø.

Jeg legger ut bilder av i går senere i dag, det e ikke jeg som har bildene så må bare få tak i de først.


Ski i 20-


Heihei<3

Da skal jeg ut å stå på ski i 20- med klassen, ønsk meg lykke til...


Gleder meg

I am bored.


Dagen min ble plutslig så mye bedre da jeg fant denne pakka! <3


Men så ble den ødelagt når jeg fant ut at det bare var en i tyggis igjen i pakka, bu.
 


Maske!


Hei<3

Nå er det en stund siden jeg har blogget! Hmm...orker ikke å finne ut hvor mange dager det er siden. Grunden til at jeg ikke har blogga er fordi det har skjedd saker og ting+mye lekser som har gjort sånn at jeg ikke har satt bloggen som førsteprioritet lenger.

Tenkte bare jeg skulle legge ut noen bilder av en maske jeg har lånt av Ida Charlotte, skal bruke den i bursdagen til miriam som er på lørdag.

Ville teste fokus bare....


Nå skal jeg legge meg straks, bare skjekke noen busstider først.

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits