Nærbilder - Månen


Hjemme igjen i kalde Norge har jeg endelig funnet fram den andre macen og satt i gang med photoshop. Ute i dag var det en utrolig fin måne, så jeg måtte selvfølgelig ut å ta ett par bilder av den! Syns det er gøy når man kan se detaljene på den, de to nederste bildene har best kvalitet og det kan man se de fleste av detelhebe ganske bra.

I tillegg tok jeg også ett par bilder av månen da jeg var i spania, som kommer under her..På de bildene var ikke månen full, og man så den fra en annen side enn man gjør på bildene over tror jeg..

Mine bilder og de er copyrighta...


Hva syns dere?


Close your eyes


 

 
Modellen er Guro, elsker øynene hennes på dette bildet så måtte ha en grunn til å legge det ut...fant ut at jeg like så godt kunne putte på en quote også..

 

Drar hjem fra spania i morgen tidlig og siden nettet her er så tregt orker jeg ikke legge ut masse bilder og sånt før i morgen.

 

♥Hva syns du om bildet?


Oppdatering


Glem alt jeg sa om varmen i forrige inlegg, plutslig har sola bestemt seg for å titte fram og det har faktisk blitt ganske varmt ute! Skjekket termometeret og det står 15 grader i skyggen. I sola er det vel rundt 20 grader ett sted.


Skulle hatt med makro linsa opp på takterassen, men det hadde jeg desverre ikke så ikke verdens beste bilde..

Fikk også vite litt mere om planene for i dag som blir å besøke en av spanias hvite byer, husker ikke hva den er kalt akkurat nå. Senere tror jeg vi kanskje skal ta en tur innom ett shoppingsenter.

 


Søndagen min


Dagen i går ble brukt til å gå på marked og hilse på dem som jobber der. Jeg for min del kjøpte ikke noe annet enn ett par deksler til iPoden, og resten av tiden vi var på markedet ble jeg bare gående rundt å surre og se på alt i de forskjellige bodene. 

Kan desverre ikke skryte så mye av været som var i går eller i dag..Har ikke vært kaldt, men har blåst litt og på morgningen i dag regnet det. Heldig vis har det sluttet nå og sola titter så vidt fram. Men videre i går dro vi ut og spiste litt, før vi dro tilbake til leiligheten og slappet av.

Litt underkesponert bilde...men det får gå. Haha, ser ut som en vegetar pizza, men ligger noe spansk skinke under alt det grønne..

Nå skal jeg raskt i dusjen før vi skal dra ut og...vet egentlig ikke hva vi skal i dag.

 


Til varmen


Skal straks opp på takterassen å spise frokost. Egg og bacon er en fin start på dagen før vi drar videre til markedet i Estepona. 

Tenkte først å skrive raskt om hva vi gjørde i går... Alt startet jo på flyplassen der jeg, Herman og Mikkel spiste frokost gikk og så litt i de få butikkene som er å finne på Gardemoen og tilslutt kom oss om bord på flyet. Siden vi reiste så tidlig fikk vi også med oss soloppgangen som kom opp over det tykke laget med skyer som lå over Norge. Utrolig fint, men vansklig å ta bilde av gjennom flyvinduet..


Møkkete vinduer...

Etter å ha sittet noen timer på flyet og etter litt forsinkelser var vi endelig i Spania! Vi hentet bagasjen og møtte besteforeldrene våre. Så kjørte vi ett godt stykke før vi kom til leiligheten. Like deilig hver gang å komme hit, pakke ut og bare vite at du skal slappe av og kose deg resten av turen. I går gjorde vi ikke så mye annet enn å slappe av på takterassen, spise en stor god lunsj og bade i det litt  for kalde basenget..


Takterassen, som jeg har designa...Flink ja?

Har noen utrolig fine bilder av solnedgangen og litt andre greier, men viser dem senere når jeg har fått copyrighta dem...Hater denne macen, har ikke noen redigeringsprogrammer her. Men trute ikke ta med den andre hit.

♥Hva skal du i dag?

 

På vei til spania


Akkurat nå sitter jeg på flyet med musikk i øra...Flyet til spania gikk rundt syv så måtte stå opp i god tid før klokken fire for å rekke det jeg skulle på morgenen. Merker at øynene mine ikke helt har vent seg til tanken på å starte dagen så tidlig men det får nå være! Skal ikke klage når jeg får dratt til ett land som har grader godt over på pluss siden av gradestokken!

Tenkte å slenge med ett par bilder fra i fjor da jeg var i Spania i vinterferien. For dere som ikke vet det så skal jeg ned å besøke besteforeldrene mine som bor 50/50 i Norge og spania. 

Vet jeg er i spania hvert år, men gleder meg fortsatt som en liten unge til å komme vekk fra grå og kalde Norge...

♥Hva skal du i ferien?


Love books


Jeg vet ikke helt hva det er med meg og "bok bilder" men tror jeg nesten må ha forelsket meg i det. Har funnet en ganske gammel bok jeg bruker siden den er litt slitt og har en slags merkelig skrift inni seg noe jeg liker ganske godt, blir så kjedlig med helt nye hvite boksider..♥Hva syns du?


Pusen min leker modell


Haha, long time no seen. Har ikke vært helt i humør til å blogge og ikke har det skjedd så mye heller. Pluss vansklig å oppdatere bloggen med mye å gjøre på skolen og alt..

I dag sto jeg opp ganske tidlig og dro for å klippe meg. P.I.P håret mitt. Hater å klippe meg siden håret mitt blir så kort, ikke det at det noen gang har vært så veldig langt. Etter det dro jeg hjem igjen og har slappet av litt med musikk og måtte ta ett par bilder også når jeg plutslig kom på at jeg har en blogg!

Dagens motiv ble den overvektige katten min, siden hun var så utrolig innpåsliten og oppmerksohets syk i dag. Skjønner ikke hva det er men hver gang jeg tar frem kameraet skal hun alltid være med meg enten jeg går ut for å ta bilder eller er inne..

Videre i dag skal jeg spise pannekaker, pakke som smått og shoppe sammen med pappan min.

♥Hva skal du videre i dag?

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits