Fredag fridag


Har vært utrolig slapp i hele dag, og er forsåvidt det enda. Det eneste produktive jeg har fått ut av dagen er å rydde rommet, og det trengtes...Skjønner ikke hvordan rommet kan bli rotete så fort.

Akkurat nå sitter jeg i kosetøy og ser på the walking dead mens jeg spiser alt godteriet det er å finne i huset, men det er jo lov nå som det nesten er helg. Skulle egentlig fått besøk i dag, men orket det rett og slett ikke. I blandt er det deilig å bare være alene...
Har forresten også laget en enkel header for en blogg ettersom hun etterlyste hjelp og jeg ikke hadde så mye annet å gjøre, kan vel like gjerne legge ut den også:

Dårlig start på dagen..


Våknet opp i dag og følte meg ikke bra. Nei, ikke influensa dårlig. Bare dårlig. Vondt for å puste og ville egentlig bare bli i senga, og der endte jeg opp. Tenker å hvile en liten stund før jeg kanskje får dratt en tur på skolen. Hater å føle meg som nå så håper det går over fort!

Gøy med skole


I dag har jeg vært på skolen og klart å bli ferdig med dagens gjøremål. Utrolig deilig! På tirsdag hadde en på skolen min bursdag så i dag hadde vi bestemt oss for å lage muffins for å feire han. Jeg, en gutt på skolen min og læreren min hadde derfor litt skolekjøkken midt på dagen og lagde lyse og mørke muffins. Heldig vis spiste vi ikke opp alle i dag, så regner med å få en i morgen også...hehe..

Planer for dagen i dag er ikke lagt enda, kanskje det bare blir å slappe av uten å gjøre stort. 

Samfunnsfag oppgave, girlpower...♥Hva skal du i dag?


Innkjøp


I går hadde jeg som sagt besøk av Marius en liten stund før resten av kvelden gikk ut på å kose seg forran TVn med masse godt, uff må virkelig få ræva i gir snart og komme meg tilbake på treningssenteret. Marius er konematereale, lager mat å greier...og ja vi har gult og rødt kjøkken...

Men så sa jeg at jeg skulle legge ut innkjøpene mine så her kommer de, masse forskjellige chille klær egentlig...:

To topper, ikke spørr om prisen for jeg aner ikke...Topp og shorts


Kjole/lang topp ting, utrolog god å ha på seg! // Lett sommerkjole som sikkert blir brukt masse i sommer.

Vår/høst jakke

 

♥Ha en fin dag alle sammen!


Dagen i går


I går gikk alt i ett fra morgen til sent på kveld. Dagen startet med at jeg forsov meg så jeg nesten ikke rakk taxien som skulle kjøre meg til skolen, og da jeg endelig var framme på skolen var jeg så utrolig utslitt at jeg klarte å sovne på en sofa en god stund. Da jeg våknet var det snart pause, men jeg valgte å jobbe i pausen så fikk gjort en god del selvom jeg sov bort halve skole dagen... Etter skolen dro jeg for å snakke med psykologen min, før jeg dro innom posten og plukket opp en pakke fra nelly. Så dro jeg en tur innom hjem skolen min for å fylle ut papirer om søknad til neste skoleår.

Da jeg kom hjem fikk jeg besøk av Marius. Vi lagde litt middag før vi bare slappet av resten av kvelden.

Akkurat nå har jeg bare slappet av med snop også kommer Marius en tur om ikke så alt for lenge tror jeg, så derfor orker jeg ikke ta bilde av hva jeg har kjøpt enda så det kommer senere i dag eller i morgen.

Mac design


Joda så...måtte gjøre skrivebordet og docken (aner ikke hvordan det skrives) på macen litt mere...ja, rosa. Var passe lei sånn det så ut før så ja, tycks? (Hvorfor skrev jeg nettopp svensk?)Mat, mat og mat


Våknet opp klokken seks og var ute av døra ca syv. Rett før klokken åtte gikk jeg inn gjennom døra til farmor og ble med ett spurt om jeg ville ha egg og bacon til frokost. Jeg kunne selvfølgelig ikke si nei til ett sånt spørsmål...

Etter frokosten satte vi oss i stua og drakk litt te og pratet før det var tilbake på kjøkkenet for å bake muffins. Etter at muffinsene var ferdig tok det ca 30 minutter før vi startet på middagen. Uff, kommer garantert til å være mett helt til neste uke. Og til dere som kjenner meg og vet hvor dårlig jeg egentlig er med mat så blir dere nok overasket over å høre at alt jeg lagde faktisk var spiselig, og mer enn spiselig!♥Har dere hatt en fin dag?


Det er sykt


Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har og har i alle år hatt en dagbok. Ett sted til å skrive ned mine aller dypeste tanker. Ett sted jeg kan gjemme små mørke hemmligheter. Jeg tok den fram her om dagen, bladde gjennom sidene. 2010 var året jeg skrev meg ut av den gamle boka og inn i den nye. For fire år siden skrev jeg det samme som jeg skriver nå. Det kan ikke vare for alltid, en dag kommer alt til å bli bra. Eller hvertfall bedre. Selvom det er vansklig å tro på til tider vet jeg at ting ikke kan være som de har vært for alltid.

Det er sykt egentlig. Sykt å tenke på at fire år har gått. Ekkelt. Jeg har brukt fire år på å grave meg nedover. Kan ikke si det er det smarteste jeg har gjort, men så var det heller ikke meningen. Det bare ble sånn. Heldig vis vokser jeg. Jeg lærer nye ting hele tiden. Om meg selv, om andre og om livet. 

Før så jeg tilbake og tenkte: Jeg savner sånn det var da...Men i dag ser jeg at jeg har så mye mer nå enn hva jeg hadde den gangen, og jeg kan ikke annet enn å sette pris på alt som har skjedd sånn at jeg har fått sjansen til å lære. Det er tungt til tider ja. Det går opp og ned ja, men alt i alt trives jeg bedre med meg selv nå enn hva jeg gjorde før. 

I dagboken kan jeg lese om ei usikker jente, ei som trengte andres meninger om alt for å vite hva hu skulle gjøre og som følte seg dårligere enn alle andre. Men i dag, akkurat nå føler jeg meg sterk og likeverdig selvom jeg til tider kan slite med å gå ut døra. Jeg kommer ikke til å la depresjon og angst ta knekken på meg. Jeg skal knekke dem, for hver dag vokser jeg meg meg sterkere og lærer hva som virkelig betyr noe her i livet.
 

 


Småtips angående blogg


I 2010 var det ca 500.000 blogger på Blogg.no. Av de 500.000 var det ca 150.000 aktive bloggere. Nå er det garantert fler. Mange bruker bloggen sin som en jobb de legger mye arbeid inn i, noe kanskje ikke alle skjønner. Nei. Ingen tvinger oss til å blogge, men vi gjør det alike vel av forskjellige grunner. 

Når man skal starte å blogge er det lurt å tenke på hva bloggen skal handle om. Mote? Foto? Mat? Intreør? Trening? Hverdag? Det er så uendelig mye man kan blogge om så hvordan vite hva man skal velge? Enkelt, blogg om noe du intreserer deg for, noe du kan noe om. Jeg f.eks. kunne aldri blogget om mote fordi jeg rett og slett ikke har peiling på det og derfor ville sikkert ingen lest om det heller. Jeg ville hvertfall ikke lest en blogg som prøver litt for hardt å sette sammen klær som rett og slett ikke passer sammen.

I det sekundet bloggen din er laget har du ett ansvar.

♥Først og fremst er det en aldersgrense på blogg.no som jeg ikke forsto før, men som jeg nå skjønner. Jo yngre man er jo mindre bevist er man ofte på konsekvenser som kan komme av å poste ting på nett, så derfor vent til du er gammel nok med å blogge...

♥For det andre så er det lurt å sette egene grenser og passe på at du ikke legger ut noe du ikke kan stå for senere.

♥Legg ut hva du vil, skriv hva du vil om akkurat hva du vil så lenge du ikke krenker andre.

♥Husk at du mest sannsynlig har yngre lesere som kanskje ser på nettopp deg som ett forbilde. Hva slags forbilde vil du være for andre?

♥Husk at du kan få stygge kommentarer, men hev deg over disse og konsentrer deg på gode tilbakemeldinger. Ingen blogger er dårlige, men alle kan alltid bli bedre. Husk at selv ikke toppbloggeres blogger er helt perfekte.

♥Skaff deg ett greit design, enten lag eller bruk ett gratisdesign. med ett fint design blir bloggen automatisk mere "leselig". Sterke farger/kontraster som rødt og blått er fy fy...

♥Ha gjerne med bilder for å sprite opp bloggen litt! Kan fort bli kjedelig med bare tekst.

♥Kos deg med bloggen og la den være en måte du kan utrykke deg på. Ikke blogg fordi du føler du må, blogg fordi du har lyst. 

Lese din blogg?


Nå som søndagskvelden har kommet og ikke så mye skjer tenkte jeg å spørre dere om deres blogg så skal jeg ta en titt innom og kanskje legge igjen en kommentar. Har ikke så mange blogger jeg leser fast så alltid gøy å titte innom nye...Sååå ja, legg igjen bloggnavnet ditt under og kanskje hva du skriver om så tar jeg en titt!
 


Sunday fun day?


I dag våknet jeg opp til egg og bacon, åhh søndager er herlige i blandt. Etter frokost ble det en kjempe kjapp treningsøkt, men litt er bedre enn ingen ting. Har ikke trengt ordentlig på ca ett år så shame on me, må få ræva i gir etterhvert. #sommerkroppen2000ogaldri haha. Etter det var det rett i dusjen før klærne kom på, så videre opp i stua og nå sitter jeg der. 

I dag blir en slappe av dag etter som det har skjedd ting i helga som har gjort meg sliten. Tenker på å jobbe med litt design kanskje...? Håret mitt ser ikke ut i dag desverre...Pus er så fotogen så måtte bare ta noen bilder av henne mens jeg hadde kameraet framme.

♥Hva skal du i dag?

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits