Dagen i går og Beito nå


Hei! <3

Nå sitter jeg i senga under ett teppe og er klar til å gå i dusjen før turen går videre til Beito. Det er ikke så veldig fristende å dra, men jeg får bare gjøre det beste ut av det. 

Etter som jeg ikke blogget på kvelden i går tenkte jeg å blogge litt om gårsdagen nå:

Etter at jeg og Susi gikk ut dro vi en tur bort på det lille senteret som er her for å kjøpe en glitterpenn, men det var så dyrt så vi gadd ikke. Da vi gikk inn på nille fordi at vi tenkte at der hadde de kanskje en litt billig glitterpenn fant vi heller en hel haug av sånne kopper med halveis dårlig humor.

Etter det dro vi hjem til meg, før vi tok en liten tur ned til Helene for å hente twintip skia mine som har stått der siden vi var i Åslia i vinter en gang.

Da vi kom hjem fant vi ut at vi skulle ta oss en tur til Elise, og da vi kom opp til enne lagde vi oss litt te og satt oss på terassen hennes. Utrolig deilig så sola varmer!


Teee <3


Litt skyer men det var ganske varmt forde!


Susi var litt lite fotogen...


Etter en liten stund startet det å snø/hagle, men det stoppet ikke oss i å være ute. Da rullet vi bare ned markisen!

På vei hjem til Susi måtte vi gå ned en bratt bakke gjennom en skog, der er det sånn at om du faller kommer du til å trille ned hele bakken, og når vi prøvde å ta bilder lente Susi seg på meg så jeg holdte på å falle ned. Heldig vis klarte jeg å få igjen balansen. Og noen bilder ble det også!Alltid like normale på bilder....Haha <3

Da vi hadde spist gikk Susi på påske egg jakt. Da hun hadde funnet det gikk vi opp på rommet til Susi for å slappe av oogså kommer lillebroren til Susi og gir meg ett påske egg også!


Familien til Susi er så søt!

Etter det fant vi ut at vi skulle ha te selskap....


Haha, vi har ikke helt vokst opp enda tror jeg.

Etter det hadde vi lite å gjøre så vi så igjennom skuffene til Susi hvor det dukket opp mye rart som:


Over 100 kondomer.


Masse viskelær og blyantspissere og penner og alle andre små ting fra barneskolen.Gamle klassebilder, dette er fra 8. klasse....meg i grønt og susi ved siden av meg.


Klassebildet fra 9. klasse. Susi, meg og Helene nederst....

Nå må jeg pakke klær, blir straks hentet....

Dere får kose dere, så kanskje jeg blogger på hytta om jeg gidder å bruke mobil nett...Er ikke nett på hytta-.-

Jaja....da var det vel ikke mer å si enn at jeg skal ha med speilrefleksen og det andre kameraet mitt sånn at jeg skal få tatt noen bilder når jeg er der som er litt bedre enn de mobil bildene jeg har lagt ut  i det siste...

God påske!


Hei! <3

Akkurat nå sitter jeg og Susi på kjøkkenet mitt og har spist pølser. Jeg skal bare blogge ferdig også går vi en tur ut og finner på no rart..

I dag var det siste skoledag, herlig med ferie! Forhåpentlig vis får jeg slippe å dra på hytta i morgen å heller dra opp sammen med pappa senere neste uke. Om jeg får slippe det skal jeg nok mest sannsynlig møte Ervin i morgen i Oslo sammen med Susi også sove hos Susi etterpå, men nok om det.

På skolen skjer det jo ikke så veldig mye, og siden det er utrolig kaldt i klasserommet tilbringer jeg og Susi mesteparten av pausene i en slags garderobe ved doene, og der fikk vi jo mye fint besøk...


Haha stengte Jonas inne på do med en stol....ja, vi har mye å gjøre om du lurte.


 Fine folk. 

Nå går jeg ut en liten tur med Susi!

Blogger senere<3
 


Oslo kos!


Hei<3

Etter skolen i dag dro jeg og Susi en liten tur hjem til Susi før vi satte oss på bussen og dro en tur til Oslo. Og når man kjeder seg på bussen er det godt å ha med seg en iPhone som man kan ta litt bilder med.


Juppp....oppned og greier!

I Oslo møtte vi først Ervin og gikk å spiste pizza, og siden han er best spanderte han! Etter å ha sittet der en stund gikk vi inn på senteret og fant oss en koselig liten krok og gjøre egentlig alt og ingen ting. Etter noen timer kom Renate og så gikk vi tilbake til kroken vår....var vel mer ett rom.
Dette er da stedet vi tilbrakte mange timer i. Var ett bakrom også med ett lite kjøkken eller noe lignende.

Etter at vi fire hadde vært der en stund ko det plutslig en vakt som ikke var så glad for at vi var der, så tilkalte han en annen vakt og så "avhørte" de oss eller hva jeg nå skal kalle det og lot oss ikke gå. Etter litt snakking viste det seg at vi hadde brytet oss inn på en byggeplass. Tilslutt fikk vi gå, men da vi hadde kommet ut døra kom vakta etter og beskylte oss for å ha stjålet ting..Vi fikk tilslutt lov til å ga etter som klærne var fra butikker som ikke fantes på senteret vi hadde vært inne i.

Etter alt for mye drama av en liten sak tok vi oss en tur innom bikbok for å se på klær, men i steden for å se på klær fant vi ett speil!


Ja...vi er normale...noen ganger <3

Etter det fulgte vi Ervin til toget før vi tok bussen hjem.

Hjemme rundt 9 etter å ha gått en liten tur ute i kulden og spist is!
 


Dream catcher!


Hei! <3

Tenkte å fortelle dere noe, selvom dere sikkert ikke bryr dere. 

Når jeg var liten, rundt 5-6 år hadde jeg mye problemer når jeg sov. Ikke pga at jeg var redd for monstre i skapet eller andre ting, men jeg hadde mye problemer med drømmene mine. Hver natt hadde jeg mareritt og slet derfor med å sove siden jeg våknet mange ganger i løpet av en natt. Dette slet jeg med en god stund og fikk til og med en slags medisin for å ikke ha mareritt....Den hjalp ikke så veldig, men en dag kom mamma hjem med en ting som så ut som ett edderkoppnett med fjær.

Kanskje dere har sett en sånn før, det heter i hvertfall drømmefanger på norsk og skal brukes til å få bort mareritt, jeg fant den for noen dager siden da jeg ryddet og fant ut at jeg ville henge den opp igjen. Foreløbig henger den i lampen min til jeg finner ett bedre sted å ha den.


Hmm..om du kan engelsk kan du lese hva den gjør på lappen også!

Men det jeg ville fram til er at jeg ikke er helt sikker på om denne er magisk eller om det bare gjør noe med underbevistheten, fordi at da jeg var liten og hang den opp over sengen sluttet alle marerittene første natta!

Hva tror du det er? Magi eller tull med underbevistheten?

-ida

 


Hjemme dag


Hei! <3

Jeg ble hjemme i dga også siden jeg fortsatt er syk, og da jeg skulle skjekke bloggen så jeg at det er noe feil i sidemenyen som jeg skal fikse en gang i dag forhåpentlig vis.

Akkurat nå sitter jeg å fikser småting med bloggen og ser på tv+ at jeg spiser is...

Nå tenkte jeg å gjøre noen lekser, blogger senere :)

Nytt design!


Hei!<3

Nå er jeg vel ganske ferdig med designet mitt, mangler noen småting som jeg fikser en annen dag, men er ganske fornøyd nå! Koder er lagd av meg, unntatt dropdown menyen som er hentet på denne bloggen HER.

Dette er nytt:

Sidemenyen har jeg flyttet nedover, i tillegg har jeg fått nytt bilde og laget "knapper" eller hva jeg nå skal kalle det. Skal fjerne navnet til bloggen og alder og hvor jeg er fra og heller skrive det i profilteksten etterhvert.


Har fått ny header også som du kanskje ser er det litt dårlig farge kvalitet på bildene, men av en aller annen grund ble det sånn....Men i hvertfall så bytter den bilder!

I tillegg har jeg fikset litt med skrift og sånt, men det syns ikke så godt. Skal lage en kommentar knapp en gang også eller i hvertfall fikse komentar feltet og knappene man skal trykke på for å kommentere.

Hva syns du?

Nå legger jeg meg straks for å bli frisk til i morgen :)

Natta <3


 

 


Fikser nytt design!


Heihei ! <3

Siden jeg har vært hjemme i dag har jeg hatt god tid til å fikse med bloggen og nå starter jeg endelig å få ett nytt design! Regner med at det er ferdig i dag. 


Har ikke orket å sminke meg i dag...

Til nå har jeg bare lagd en ny header og fikset bittelitt på designet...skal bli flere forandringer. 

Hva syns du så langt? <3
 


Kort kveldsblogg!


Hei! <3

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye unntatt lekser....

Legger med to bilder fra i går bare:

Ikke i blogge humør, så natta!<3

Noen bilder fra i dag


Heii <3

Før jeg legger meg tenke jeg å legge ut noen få av bildene fra i dag, de skal brukes til kunst og håndverk prosjektet til meg og helene så here i comes:


Haha jeg faila på bildet, var litt for glad.... men gidder ikke legge ut de vi skal bruke etter som det blir lagt ut sidelengs...


Skal ikke bruke dette heller...


Scary shit. 


Sykt fint av Helene! Ikke så fint av meg....


Random stuff, det skulle se ut som at jeg var skyggen hennes, men vi faila litt tror jeg.


Og helene måtte jo selvfølgelig le og ødlegge bildet...-.-

Det var litt av bildene.

Natta ^^<3Klar for photoshoot...nesten


Hei ! <3

Ny dag, sola skinner, fuglene kvitrer, og jeg har tatt på meg shorts for første gang i år! 


Jupp, ser litt trøtt ut, men det går bra. Håper på å ikke fryse i hjel før jeg kommer ned til Helene etter som jeg må gå dit...


Det er da outfiten min for nå, kommer sikkert til å skifte noen ganger i dag siden vi skal ta bilder til en kunst og hådverk oppgave.


Akkurat nå sitter jeg bare å blogger, og så fort jeg er ferdig med det skal jeg gå til Miriam som nettopp ringte meg....

Dere får kose dere videre i dag!

Dagens innkjøp!


Heihei <3

Nå sitter jeg i senga og blogger, så her kommer hva som har skjedd i dag:

Det startet med at jeg og Helene dro til strømmen for å shoppe, men da vi kom dit hadde de nesten ikke noe av det vi skulle ha så vi bestemte oss for å dra til Oslo i steden. I Oslo gikk vi rundt og så i butikker og kjøpte noen nyttige småting før vi møtte Ervin og Mikael. Sammen gikk vi ned til aker brygge for å spise og på McDonalds møtte vi Christine, Susi og Elise. Så satt vi lenge og spiste og pratet før vi gikk ut og gjorde....hmm...vet ikke helt hva jeg skal kalle det vi gjorde, men det va i hvertfall koselig! <3


Hmmm....dårlig kvalitet på bildet, unskyld for det. Dette er i hvertfall Helene og Christine som har på seg jakka til Ervin. 


Ervin måtte prøve på bikinien min eller Helene sin...Syns han kledde den ganske bra jeg :)

Jeg hadde laget en liste over hva jeg skulle kjøpe i dag og er overlykklig over at jeg fant alt jeg skulle ha! Så her kommer mine innkjøp for dagen:


Sko fra Bikbok 599 kr.


Rettetang fra Clas Olson eller hva det nå heter....199 kr (billig greie siden jeg aldri bruker rettetang)


Bikini fra Cubus. Overdel 149 kr, underdel 79 kr= 228 kr for hele bikinien.


Topp fra Gina tricot til 79 kr.


Skinnjakke fra Cubus til 499 kr.

I morgen skal jeg, Helene og Miriam ta bilder til kunst og håndverk oppgaven vår så nå skal jeg legge meg straks for å ikke se trøtt ut på bildene i morgen...
 

 


Hjemme!


HEI <3

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og uer utrolig glad for at det endelig er helg! Det har ikke akkurat skjedd så mye spesielt på skolen i dag, men vi har hatt en time foran pcn og en time med film på slutten av dagen så det har ikke vært så aller værst å være på skolen i dag i forhold til hva det kan være noen ganger.

 

Bare litt kjedsomhet i matten...

Nå sitter jeg egentlig bare og slapper av med pcn og tv mens jeg venter på at pappa skal bli ferdig på jobben sånn at jeg kan dra å hente extentionet mitt som endelig har kommet! Etter det skal jeg på kino og se på Dødslekene (The hunger games ) sammen med Helene.
 


Hvordan kan man gratulere en engel med dagen?


Hei<3

I dag har mamma bursdag, om jeg har regnet riktig hadde hun blitt 46 år i dag...men det rakk hun jo aldri å bli.

En ting jeg lurer på det er: Hvordan kan man gratulere noen med dagen når de ikke lever? Er det i det hele tatt mulig? Noen mener at etter døden så kommer man til himmelen, og derfra kan man se ned på jorden og følge med på hva vi her nede gjør....Andre mener at når noen dør fortsetter de å leve blandt oss, uten at vi mennesker kan se dem...Også har man de som mener at når noen dør så forsvinner de bare, de blir bare borte. Det er sikkert mange andre meninger og troer, men jeg for min del velger å tro at alle de som dør kommer til himmelen og passer på oss på jorda.

Hmm...dette blir nok mer ett slags håp om at kanskje mamma ser dette innlegget, om det er sånn at hun følger med på meg da.

Det jeg vil si er egentlig bare gratulerer med dagen. Jeg er utrolig glad i deg, og det kommer jeg alltid til å være uansett hva! Du var en helt fantastisk person som ikke hadde en eneste slem tanke, uansett hva det skulle være stilte du opp for meg. Du holdt ut mange år med kreft bare for å oppleve at jeg og broren min vokste opp. 

Jeg skulle virkelig ønke at du hadde vunnet over kreften, så hadde dette familiebildet sluppet å være så gammelt...men jeg vet at du har det bra nå...selvom det gjør vondt å vite at jeg aldri kommer til å møte deg igjen, i hvertfall ikke her på jorda.

Ja....jeg måtte bare få det ut på en måte.

9 år gammel jente har blitt mor!


Hei<3

Nå sitter jeg hjemme og skal egentlig gjøre lekser, men måtte en liten tur inn på face og der fant jeg en link som en venn hadde lagt ut.

Da jeg trykket på linken kom det opp at en 9 år gammel jente fra kina nettopp har blitt mamma! Jeg viste ikke at så unge jenter kunne bli mødre i det hele tatt...Politiet avhører nå familien til jenta i jakt på faren til det nyfødte barnet. De sier at jenta ikke virker som hun vet hvordan man blir gravid, og det er på en måte litt forståelig etter som hun bare er ett barn.

Les hele saken HER


Den 9 år gamle jenta...

Bildet er hentet fra linken over bildet.

Mange nye bilder!


Hei <3

Lillebroren min er så flink at han har klart å fikse nettet vårt, så da kan jeg blogge nå!

Jeg har tatt en del bilder i dag så jeg tenkte å legge ut noen av dem, så kos deg.

Meg som liten^^.

Dette var da bildene fra midt på dagen... Og nå kommer ett par bilder fra kvelden.Ja, det var mange randome bilder, men jeg har ikke egentlig noe spesielt å blogge om så da ble det bare masse bilder.

Null nett...


Heii ! <3

Nå sitter jeg på skolen og er akkurat ferdig med å skrive en artikkel så da fant jeg ut at jeg får blogge litt siden jeg ikke har gjort det på lenge, grunden til at jeg ikke har blogget er at jeg ikke har nett hjemme så det går ikke ann å blogge....

Det er en kabel som er ødelagt og må byttes så det kommer en og skal bytte den i morgen eller torsdag, kanskje senere. Inntil det er jeg nettløs når jeg er hjemme, noe som er dumt siden jeg trenger nettet for å få gjort leksene mine. Håper på at jeg får nett i morgen.Nå skal jeg kjede meg resten av skoledagen før jeg skal hjem med Kristina og renate tror jeg.

Mobil blogging siden jeg er lat


Hei!<3

Jeg har funnet ut at jeg er for lat til å putte laderen i pcn så jeg blogger heller fra mobilen i dag.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Elise. Vi har egentlig bare slappet av i hele kveld, og kost oss med hjemmelaget banan split.

Ser ikke så godt ut på bildet, men var veldig godt! Ordentlig kaloribombe...

Også har jeg vært flink å ta på meg neglelakk, er ikke helt ferdig enda.

Skal ha på diamanter og sånt, men neglelakken var så treg så den tørket aldri. Får sette på diamanter i morgen om jeg orker.

-Ida


Bilder og extention!


Heii <3

I dag har det som vanlig vært en skole dag. Må virkelig si at jeg hater krykker, har så utrolig lyst til å kaste de langt bort. Den eneste grunden til at jeg ikke gjør det er at jeg vet at da må jeg hinke bort for å hente dem igjen...Etter skolen dro jeg og helene en liten tur hjem til meg og spiste pizza før vi dro til lillestrøm. Der var jeg hos en masør litt før vi dro videre til strømmen for å kjøpe nagler som vi skal bruke til ett skoleprosjekt. Så satt vi oss ned på en cafe og spiste shave ice. Så flyttet vi oss til neste cafe og drakk smoothie.


Tror det var en blanding av mango, jordbær, banan, ananas....og noe mer som jeg ikke aner. God var den i hvertfall!

Så på vei hjem tok jeg dette bildet på bussen:


iPhone kvalitet. Men i hvertfall så er dette et tegn på at det snart er sommer! Jeg er så glad for å slippe å gå med boblejakke, tjukke sko og lue. Tror ikke jeg kommer til å svane vinteren noe særlig, og nå kan jeg endelig starte å glede meg til sommerferien!

Da jeg kom hjem fikk jeg bestilt extention til håret (hva ellers). Bestilte 65 cm og håper på at det kommer så fort som mulig siden jeg trenger det til en skole oppgave det også. 

Jeg bestilte hår fra http://luxushair.com/


Happy!


Nå tenkte jeg å ta meg en dusj....stinker olje som hun masøren brukte.

Noen bilder


Heihei <3

Nå tenkte jeg bare å legge ut noen bilder jeg har tatt i dag siden jeg ikke orker å blogge noe innlegg...skjer ikke så mye når jeg ikke klarer gå på foten. Håper på å starte å gå på benet i morgen eller på fredag.

Men i hvertfall så er jeg utrolig taknemlig for å ha kamera når jeg ikke orker gå så mye. Her kommer bildene:


Jeg hadde nesten glemt at denne isen fantes, skjønner ikke at jeg har klart det...båt is er nammmmm<3


Tyggis....my drug.


Tøflene mine, tror det er barnetøfler etter som de er kjøpt på en barneavdeling...


Skoa mine, og ja solbrillene er fake.

Kjedlig


Hei <3

Nå kjeder jeg meg ganske mye, eller veldig mye!  Er ikke så mye annet å gjøre enn å se på tv...

Jaja...jeg får vel kjede meg videre...

Ny header


Heihei <3

Nå har jeg fått meg en header som jeg kan leve med en stund. 


Helt enkel header, men alike vel ikke for kjedlig. Ligner på den gamle, med det er fordi at det er den samme bare at med litt fler detaljer.

Nå ligger jeg i senga og gjør ikke så mye annent enn å kjenne at det dunker i benet...tror jeg skal en tur til legen i morgen. I tillegg ligger jeg og fikser noen små ting på designet.


Nederst i høyre hjørnet ser du en pil lik denne over. Om du blar nedover siden og vil raskt til toppen kan du bare trykke på pila så havner du øverst i bloggen min.

Fotball skade


Heihei <3

Som dere ser på overskriften handler innlegget om fotball. I dag i gymmen hadde vi fotball og ble delt inn i fire lag som så skulle spille mot hverandre på hver sine baner. Ingen hadde vel egentlig troa på laget vårt siden vi var ikke akkurat de beste til å spille fotball i klassen. Ikke vondt ment, men jeg skal ikke juge. Men i hvertfall så vant vi kamp nr 1 der jeg scorte 3 mål. Flinke meg. Så byttet laget mitt over på den andre banen der jeg scorte ett mål. Midt uti den kampen klarte en av guttene i klassen min å sparke meg i steden for ballen og siden jeg var smart i dag og ikke hadde med sko forstua jeg tåa.
Krykkene mine, fant ut at det var bedre å ta bilde av dem enn å ta bilde av tåa. Det gjør vel ikke noe. Nå tror jeg at jeg skal legge meg straks, beinet verker og jeg ser ganske trøtt ut....

Dårlige bilder men orket ikke gå rundt med speilrefleksen.

Natta <3

Kompani Orheim


Hei<3

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og satt meg forran pcn så da er jeg klar til å blogge!

Da klokken var rundt 6 fant jeg og Helene ut at vi skulle dra på kino, så vi gikk inn på SF kino side hjemmesider og fant den filmen som gikk tidligst i kveld, Kompani Orheim heter den.

Den handler om en gutt som heter Jarle som bor sammen med faren og moren sin, ganske tidlig i livet til Jarle finner han ut at faren sin drikker og dette forverrer seg med årene. To år senere har faren startet å slå kona si og er ofte full. moren til Jarle er for redd for faren til å gjøre noe med det og mener at hun er feig om hun skiller seg. Jarle havner i feil miljø og starter å røyke og drikke. 

Nå orket jeg ikke fortelle mer om filmen, men kan si at den egentlig var utrolig fin/rørende. Jeg satt med tårer i øynene ett par ganger og jeg annbefaler å se den. Terningkast 5.

 

Nå skal jeg jobbe litt med designet å se om jeg klarer å gjøre noe med det...

Tar en tur til kirka


Heihei <3

Nå ligger jeg i senga sammen med Helene og vi er sånn halveis klare til å stå opp og lage frokost. Etter at vi har gjort det skal vi fikse oss før vi tar en tur til kirka siden vi skal være konfirmasjons ledere på en leir som skal være til sommeren. Det blir sikkert koselig. Vi skal ikke være på samme sted som jeg var når jeg var på leier, men jeg legger ut noen bilder fra konfirmasjons leieren jeg var på i fjor...regner med at det blir noe lignende.

Her bodde vi, stjal en av leder hyttene...

Hadde vist ikke så mange bilder derfra...

Men i år skal vi i hvertfall være på en mye større leir og alle skal sove i ett hus, ikke flere små hytter...litt dumt.

Også må jeg si Gratulerer med dagen til ervin som har bursdag i dag! <3<3 Du starter å bli stor gutt jo ;O


Bursdagsbarnet <3

Nå må jeg gå å sminke meg, blogger senere!
 


Kvelden


Heii <3

Hele kvelden har jeg, Susi, Christine og Helene vært hos Jonas og sett på film sammen med Nicolai. Akkurat nå skyper jeg med en kjekking <3


Norges diggeste fjortiss! Helt klart..
Sidecut


Heii<3

Nå har jeg fått meg sidecut! Neida...har bare tatt fletter for å se hvordan det ble, ikke fint...

Haha, jeg satt helt rart der...


Det siste ble litt skeivt, men det går ikke ann å rotere det...

Vi har nettopp kommet hjem fra Christine på vei hjem måtte vi gå opp en bakke som var full av is. Og smarte som vi var hadde vi tatt på oss glatte sommer sko så vi endte opp nederst i bakken hver gang vi prøvde å gå opp over. Etter 15 minutter klarte vi endelig å komme oss til toppen.


Dumme, dumme, dumme, dumme bakke! Du gjorde sånn at jeg falt i grøfta....

Nå sitter jeg og Helene å venter på at maten skal bli ferdig sånn at vi får spist litt før vi drar en tur til Jonas.


Sultene matvrak<3

Ut en tur


Hei <3

Nå reddet jeg akkurat telefonen fra å falle i bakken, bra jeg har ninja skills. Jeg har akkurat sminket meg og nå tenkte jeg å skrive ett rask innlegg før jeg går ut en tur med Susi og Helene, kanskje fler om noen andre blir med. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre, men vi finner vel på noe. 


Håret mitt ser skikkelig fett ut på bildene, men har egentlig vått hår siden jeg akkurat har dusjet. I tillegg har jeg ikke rukket/orket å fikse øyebrynene mine på noen uker så de er ikke så fine.

Endelig ser det ut som at det starter å bli sommer igjen. For en uke siden hadde all snøen smeltet, men for ett par dager siden snødde det igjen...I dag er det endelig varmegrader så jeg har ett lite håp om at snøen skal bli borte, selvom det mest sannsynlig ikke kommer til å skje.


7,4 grader ute klokken 10 på morgnen! Sikkert oppe i 9-10 grader nå...kanskje mer!

Helene skal sove hos meg i dag så kanskje vi lager en videoblogg etterpå.

Irritert..


Hei, jeg starter å bli skikkelig irritert på designet mitt... Det blir bare verre og verre nå, tror jeg snart gir opp!

Neida...jeg skal ikke gi opp, får bare prøve igjen og igjen til jeg får det til! Jeg tror jeg venter med å lage ordentlig header og fikse mer på bloggen til jeg har fått tatt noen bilder jeg kan bruke, alle bildene mine er utrolig gamle.

Nå går jeg å spiser frokost...
 


Er månen laget av ost?


Hei <3

Nå ligger jeg i senga og vurderer å legge meg en gang straks siden jeg er passe trøtt, men først må jeg spørre om en ting. Er månen laget av ost? Haha, ja jeg vet at månen er lagd av sand eller noe lignende det...men i dag var månen helt rund og gul! Jeg skulle prøve å ta noen bilder av den, men jeg skalv så mye så bildene ble skurrete.


Bare se på bildet, det er ikke redigert og månen var like gul i virkligheten!
Haha måtte legge ut ett av de skurrete bildene...neste gang skal jeg kle på meg mer!

Da jeg kom inn var jeg i fotografering modus så jeg fant ut at jeg skulle ta ett par bilder så jeg legger ut de også:


Every thing I do, reaminds me of you... Hvis du ikke ser hva det er så er det ett eple.


Skateboardet mitt.


Sparegrisen min, stakar han er ganske tom innvendig nå...


Fant noen randome gamle ting og satte dem opp i studioet mitt ( som består av papir ). 

Ta også en titt innom dette innlegget som jeg fant på en blogg! http://lovehappiness.blogg.no/1331333420_gi_50_ringer_til_kref.html

Velkommen hjem til meg


Hei! <3

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med rislunsj og hører på musikk.


Nammm namm!

Resten av innlegget tenkte jeg skulle handle om huset mitt, siden jeg ikke har noe bedre å snakke om. Jeg bor i ett gult/oransjt hus sammen med pappa og lillebroren min og katten min. 


Dette er det første du ser når du går inn gjennom inngangsdøra, en litt rotete gang.


Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle dette, så jeg sier bare at det er litt mer av gangen. Rommet mitt er den borteste døra til høyre. Haha legg merke til at vi har glemt å male halve taket.


Dette er rommet mitt...jeg burde kanskje ryddet litt før jeg tok bildet...
Litt mer av rommet mitt.


En liten titt inn på pappa sitt rom, det var så rotete der så ville ikke ta med resten av rommet. Det var foresten mitt gamle rom helt til jeg ble lurt som liten til å bytte rom til ett "større".


Rommet til broren min, like rotete som mitt.


Badet vårt oppe.


"Tv kroken" i stua. 

Måtte bare vise hvordan sofaen fungerer.


Hjelper om det er kaldt.


Litt mer av stua...


...og enda mer av stua.


Pappa var ute å kjøpte lys...


Ja, vi har ett gult kjøkken, og når jeg tenker meg om så matcher det utsiden av huset litt. 


Så tar vi turen til kjelleren.


Gammelt orgel fra olderfar. Huset vårt var olerforeldrene mine sitt så vi har mange ting igjen etter dem her. 


Stuen nede.


Mer av stuen nede.


Badet nede.


Mer av badet nede.


Det ene gjesterommet nede. Vi er ikke helt ferdige med det enda, siden vi pusser opp nede etasjen. Bruker også dette rommet som ett lite lager.


Det andre gjesterommet nede som skal bli mitt rom en gang.


Mer av gjesterom nr. 2


Enda mer av gjesterom nr. 2 nede.
 


Pus!


Hei<3

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en resturant siden pappa ikke orket å lage middag hjemme i dag. På restunranten snakket vi litt om ferier, jeg er jo 15 år og fyller 16 i desember så vi har funnet ut at vi skal ta en siste ordentlig familietur til utlandet siden det kanskje ikke blir så mange av det etterhvert. Pappa sa at vi kunne bestemme hvor vi vil, uansett hvor i verden skal vi sra dit og være der i minst 3 uker! Vi har lagt noen planer som jeg virkelig håper at blir noe av! Velger å ikke si noe om den siden vi ikke vet om det blir noe av enda.

Hvor ville du dratt om du kunne dratt hvor i verden du vil?Bildene er hentet fra google og satt sammen av meg.

Resten av kvelden har jeg plaget Tabita med å ta bilder av henne, stakar pusen min!

Siden jeg ikke har noen kjærste så får jeg vel si dette til katten min i steden: Du er herlig pus ! Haha, nå hørtes jeg ikke taper ut...Tnå, hun kyssa meg i panna! 


Skikkelig meningsløst bilde, men det er sånn jeg liker det.

Nå skal jeg slappe av og kanskje starte på en header eller ett design, eller nei...jeg skal øve på prøve! Flinke meg


Opp og ned!


Heihei <3

Det går litt opp og ned på blogge lysten min så har ikke blogget på noen dager, mye pga at det ikke skjer så mye når jeg går på skolen og er kjedlig å fylle opp en blogg med: Idag var jeg på skolen her er noen biler. Dere skjønner, og i tillegg har jeg hatt lekser og i morgen er det prøve så blir lite tid til blogging. 

Akkurat nå har jeg gjort litt lekser og synes at jeg fortjener en liten pause så da fant jeg ut at jeg kunne blogge!


Ser ut som jeg har langt hår!


Så skulle jeg leke deilig...og da ble håret kort igjen...-.-Nå tar jeg på meg selvlysende neglelagg, eller neglelakk som lyser i mørket heter det vell. 

Nå skal jeg gjøre mer lekser så blogger etterpå!

Bilder i dusjen


Hei!<3

Noen ganger er jeg glad for at jeg har vanntett kamera, elsker å ta bilder av vann! Okei...der hørtes jeg skikkelig nørd ut, men det er litt rart å se på vann når du har tatt bilde av det, du ser så mye som man ikke klarer å se til vanlig, særlig om man bruker blits. Jeg sto i dusjen og tok sikkert 1000 bilder av vannet. Men siden jeg ikke tror det går ann å legge ut 1000 bilder i ett innlegg får jeg velge ut noen få av dem.

Litt redigert:


Haha, bildet ble litt rart siden det kom en vanndråpe på linsa...


Haha er det bare jeg som syns vann er fint?


Det flyr masse små vanndråper i lufta når man dusjer! Det viste du vel ikke, jeg viste det i hvertfall ikke.


Peace&Love<3

 

Ny header


HEI <3

Vet at jeg skulle gjøre lekser men lagde heller en kjapp header siden jeg var lei den andre....ikke non store greier, skal lage en annen litt senere i dag eller senere i uka.

Litt kjedlig syns jeg...Fun at school


Heei<3

I dag var første dag med ny timeplan og vi har gym i siste time. Før hadde vi alltid gym på fredager i siste time så det føles ut som det er fredag i dag.


Haha Jonas fikk låne Sanna sine briller, han ble jo litt søt da. Også ser dere en loner i bakgrunden som ville være med på bildet... Og bare en ting! Jeg er ikke så lav som det ser ut der...bare Jonas og Susi som er høye.


Haha heldige Susi! Hun fikk endlig være med på ett bilde. Kjempe fint av deg altså. 


Haha du ser ganske dum ut når du sitter med hodet sånn der....Neida syns det var fint jeg :)

Nå skal jeg gjøre lekser! 
 

 


Spiser frokost!


Heihei <3

Nå har jeg stått opp og klart å kle på meg, sminke meg og lage frokost. Jeg sitter å ser på tv og prøver å bli fort ferdig med å spise siden jeg skal møte miriam om 2 minutter.

Jaja, jeg er i hvertfall veldig klar for skolen i dag! Ikke spørr meg hvorfor siden jeg aner ikke. 


Mat <3

Nå må jeg løpe!
 


Jobber med nytt design!


Heii<3

Skulle bare si at jeg jobber med ett nytt design, men rakk ikke å gjøre det ferdig i dag, ny header kommer også en gang!

Sånn ser det ut til nå:Har ikke gjort så mye unntatt at jeg har byttet meny, så isteden for den stygge svarte har jeg fått en søt en over headeren. Skal prøve å få fjernet det meste av de greiene på siden siden jeg syns det ser utrolig rotete ut! 

Jeg har også lagd ett mellomrom mellom bloggen og sidemenyen, og skal prøve å lage en annen bakgrund om jeg orker. Ny blogg here I come!

Ps, headeren er ikke noe fin nå...mangler skrifta men orket ikke lage en ny med skriften...

Natta<3

Bilder fra Oslo


Heii<3

Nå har jeg fått kameraet til Susi så da kan jeg endelig legge ut bilder fra i går da vi var i Oslo. Vi gjorde ikke så mye der unntatt at vi shoppet og spiste på Fridays.  

Guro hadde litt problemer med posene hun hadde så i hver butikk vi gikk inn og ut av ble vi stoppet av vakter siden posene gjorde sånn at alarmen pep. Tilslutt fant vi ut at det var skinnjakka Guro hadde kjøpt som pep siden noen hadde puttet noe inn i den ene lommen på jakken.

Meg og Guro på Fridays<3


Iphonene våres, fra venstre: Susi sin, Elise sin, Guro sin, Helene sin og min helt til høyre. iPhone er elsk!<3


Jeg og Helene som venter på bussen! Når man ikke har noe annent å gjøre siden bussen ikke går før om 40 minutter fant jeg ut at jeg kunne posere litt foran kameraet! Meget pent bilde om jeg får si det selv.


Haha se på den loneren som står der a! Å....det var meg....

Akkurat nå sitter jeg nede i kjelleren med Susi, Helene og Renate og vi gjør vel ikke så mye akkurat nå. Egentlig skulle vi ta bilder, men det orket vi ikke så nå sitter vi bare å slapper av.


Blogger senere idag om jeg rekker, må gjøre mattelekser når de andre har dratt...

 

 


Ting jeg ønsker meg til rommet


Heii<3

Tenkte å legge ut en liten ønskeliste i håp om at julenissen ser den. Alt her er fra kremmerhuset!

 Disse søte Cupcake boksene som koster  49 kroner hver.Ett av disse skiltene,  99 kroner for ett av de.

Fat som man kan ha stearinlys og lignende ting på til 79 kroner.


Bilderamme til 349 kroner.


Klokke 499 kroner.


Enda ett skilt som koster 69 kroner.


Pute 199 kroner.


Duftlys 59 kroner.


Skilt 79 kroner.metall skilt, 39 kroner.

  


Dette kjøpte jeg


Hei!<3

Nå sitter jeg og ser på TV, Elise dro hjem for en time siden og etter det har jeg ikke hatt så mye å gjøre så jeg legger ut noen bilder fra hva jeg kjøpte i går da vi var i Oslo.


Kjøpte denne piercingen som kostet 150 kroner.


Denne toppen som er kjøpt på Gina tricot for 149 kroner.


Denne genseren fra Bikbok som var på salg så den kostet bare 49 kroner! 

Klærne skal brukes på sommeren siden det er litt kaldt for å bruke dem nå...

Kamera!


Hei<3

Nå kom jeg og Elise akkurat hjm fra Oslo, legger ut litt bilder av det etterpå. Men nå skal jeg og Elise ned i kjelleren og se på film. Tror nok at det blir Titanic siden det er yndlinsfilmen vår, kommer aldri til å gå lei!

Men først ville jeg bare meddele med dere at jeg har funnet det gamle speilrefeks kameraet vårt så tenkte å legge ut noen prøve bilder for å se hvor bra det er. Kanskje jeg starter å bruke det en gang.


Dårlig fokus xd


Jeg er så fiiin


Diggaaaa <3


Dette var da meningen at skulle bli sånn.....på en måte 

Nå kommer det no random shit her...så følg med!
Fine folk må jeg få si!

Takk for meg, nå skal vi å se på film!

Oslo straks!


Heihei <3

Nå har jeg begynt å tenke på at jeg skal stå opp. Det er så deilig å våkne til lukten av omelett som pappa er så snill å lager! Mens jeg venter på at maten er ferdig har jeg redigert noen bilder til så jeg tenkte jeg kunne legge ut de.


Love is like heaven, but it can hurt like hell er det noe som heter. True story!


Jeg føler noen ganger at det er litt sånn, men tror vel egentlig at gutter også kan være lei seg etter for eksempel ett brudd med kjærsten. Det er bare det at gutter ikke viser følelser så godt som jenta gjør...


Bare ett random bilde jeg ikke har noen undertekst til. Jeg kan jo skrive haha jeg faila med det røde greiene ( som jeg ikke husker hva kalles) som jeg hadde på leppene.

Jeg er i tillegg ganske glad! Hvorfor jeg er det kan dere se på de to bildene under.


15. plass på topplista i kommunen min! Yeey


Dette er lesertallet i går, endelig har jeg startet å få det opp igjen O.o

Nå skal jeg gå å spise frokost straks, så skal jeg dusje og etter det må jeg kle på meg. I 12 tiden kommer Susi og Helene til meg også drar vi en tur til Oslo for å spise ( matvrak ) og kanskje shoppe litt.

Redigerte bilder


Heihei<3

Nå har Caroline akkurat dratt hjem og jeg har satt meg ned for å ha litt kvalitetstid med min beste venn:


Neida...men jeg er jo litt glad i den da.

Jeg og Caroline har vært ute og gått litt rundt og fått hentet kameraet mitt som jeg hadde glemt hos Christine så nå har jeg fått lagt inn resten av bildene fra Spania. Derfor bestemte jeg meg for å redigere ett par av bildene og legge dem ut siden jeg ikke har så mye annent å gjøre.


Dette var oppe i en fjell by (tror det kalles det) og heter Ronda i Spania. Det er en by som ligger høyt oppe i fjellene med 100 meter bratte stup på nesten alle kanter.


Fant noen morsomme blomster/bært/frukt på ett lite tre så jeg måtte jo selfølgelig ta bilde av det.


Mens vi var i Ronda løp jeg rundt og lekte spion! Uheldig vis så de fleste meg siden jeg hadde på veldig sterke farger, tror nok ikke spion er den rette jobben for meg...


Da vi var i en stor park møtte vi på disse, jeg fikk egentlig helt panikk siden jeg er så redd for at de skulle bite meg...Heldig vis var de halveis i søvne så jeg turte å snike meg nærme å ta ett bilde!


Så måtte jeg gå meg en tur ned i blomsterbeddet for å ta bildet av denne blomsten...Var ikke akkurat gartnerens beste venn..

Nå driver jeg på med noen nye bilder, vet ikke om jeg legger de ut eller ikke. får se hvordan de blir!


Haha, hater kameraet på macen siden det tar så lang tid før det tar bildet...blir sliten i smilemusklene.


Fant en grønn tusj som jeg tenkte å bruke til ett eller annent! 

Men nå skal jeg gå i gang med å ta bilder, eller først skal jeg gjøre klart noen sånne papir greier. Tusjen kom til nytte! 

Chilling with my friend, ut nu straks!


Heii <3

Kort innlegg før jeg stikker ut en liten tur med Caroline. 

Jeg har da fått meg instagram, så om du har det så får du trykke på follow knappen min, kanskje jeg trykker på din å? Heter i hvertfall idamyklebost der om du er intresert!


Yeyy, alle andre hadde, så fant ut at jeg også måtte lage det.

Men nå turer vi ut, så jeg blogger senere i kveld en gang!

HUSKHUSK follow meee

Bilder fra innspillingen!


HEI<3

I dag var jeg og de andre på innspillingen til musikkvideoen som skal vises på torsdag kveld fra nydalen 15. mars. Utrolig kos, men mye venting.Alle sammen på venterommet til TV2<3


Alt startet med at vi ble tatt med inn i ett rom der scene 1 skulle spilles inn. Så måtte vi hoppe og danse (noe som var utrolig kleint, siden da var det andre folk der også). Sangteksten har ingen mening...eller jo..men skal ikke avsløre noe.


I pausen dro jeg, Eirik og Christine på peppes en tur og spiste denne herlige Oreo kaka toppet med masse is og sjokolade saus, sier bare en ting: NAM


Også fant vi dette søte eselet som heter Tussi på vei til studioet.


Scene to som vi skulle være med i foregikk i en park der Tooji og Martin skulle "begraves" og vi skulle være triste...ikke så lett når Tooji ligger og ler i kista og Martin lager grimaser og tar av helt.Her lå da Tooji og Martin og koste seg i kistene sine.Her blir Martin filmet og kastet jord påJentene står i kulda og fryser mens Martin og Tooji ble filmet...


Christine og Oline <3


Tooji fikk på seg MJ klær og var klar til å danse Thriller (Y)


For å holde på varmen måtte vi stå tett! Haha^^

 

Nå må jeg gjøre lekser...
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits