Krise med kameraet!


Hei <3

I dag dro jeg til en sånn fotobutikk der de har god peiling på kamera ting. Som dere har fått med dere virker ikke kameraet mitt lenger, og sånn har det vært siden helgen om jeg husker rett! Jeg og pappa dro i hvertfall en tur for å se om de kunne finne ut hva som var galt, og det klarte de. Det som har skjedd er at to av stengene inne i kameraet har knekt. Dere som har sånne nye speilreflekser skjønner kanskje ikke hva jeg mener siden dere sikkert bruker SD kort og ikke sånne store minnekort som dette:

Jeg har ett speilrefleks kamera som er ganske gammelt, et Canon 350D. Det tar veldig bra bilder til å være ganske gammelt, men det har litt få funksjoner og funker ikke så bra uten blits. Men bortsett fra det har jeg blitt skikkelig glad i det siden det på en måte har gått i arv, før var det mamma sitt...men siden hun ikke kan bruke det lenger er jeg så heldig at jeg får bruke det.


Her er da kameraet om du lurte.

Det negative er at jeg må sende kameraet til Trondheim for å få reparert det, siden pappa mest sannsynlig ikke kommer til å klare å fikse det siden alt inni må byttes ut.

Det positive er at jeg mest sannsynlig heller kjøper en nytt speilrefleks siden det kommer til å koste ca 3000 kroner for å få reparert det gamle! Yeyyy på en måte håper jeg at pappa ikke klarer å fikse det gamle siden da blir det nytt kamera på meg.

Har allerede startet å tenke på hvilket kamera jeg vil ha og mest sannsynlig kommer jeg til å kjøpe Canon 550D.

               

             

Bilder fra google.

Men nå skal jeg gå i dusjen, blogger senere!
 


Kjoler fra nelly er på vei!


Hei! <3

Okei...jeg vet jeg skrev i går at jeg skal ta meg en bloggpause til neste uke, men jeg tror jeg har blitt for avhengig av å blogge til å klare å droppe å blogge i en uke! Jeg føler at jeg har glemt noe om jeg legger meg uten å ha blogget, så da er jeg tilbake igjen til bloggingen. Mest sannsynlig bare om jeg har bilder eller det har skjedd noe helt spesielt.

Men som dere husker fra noen dager tilbake skulle jeg bestille noen kjoler fra nelly.com, jeg har sett på kjoler en god stund for å være 100% sikker på hvilke jeg ville ha. Og i dag da jeg satte meg ned for å bestille kjoler var plutslig halvparten av de jeg ville ha utsolgt, men jeg bestilte tre kjoler i dag. Disse:Skal bestille flere nærmere sommeren, men dette var de eneste jeg likte som var der inne nå...Så fort det kommer en eller to eller kanskje fler jeg liker skal jeg bestille de, isteden for å være dum nok til å vente så lenge at de blir utsolgt.

Prislappen ble i hvertfall ikke så dyr så det muntret meg opp! Tilsammen kostet kjolene bare 786 kroner, og det var med at jeg tok på noe som heter postoppkrav som jeg alltid gjør når jeg bestiller fra nettet i tilfelle ikke varen dukker opp eller det skjer noe som ikke skulle skjedd på veien.

Blogg pause!


Hei<3

Denne uka kommer det til å være en del prøver, faktisk en hver dag....Derfor velger jeg å ta en liten blogg pause, men er tilbake igjen neste uke! Og da kommer forhåpentlig vis må gjøre videoen også. En annen grund til at jeg tar pause er at innleggene blir så kjedlige uten bilder, så jeg skal få fikset kameraet mitt denne uka håper jeg!

Random bilde....

Negler


Hei<3

Det blir en kort mobilblogging i dag. Mye fordi jeg har bildene på mobben fordi at jeg ikke klarer å fikse kameraet mitt og må sende det på reperasjon en dag, men også fordi at jeg rett og slett er for lat til å gå på macen igjen...

Jeg har i hvertfall fikset litt på neglene mine:

Startet med å ta av gammel neglelakk.

Siden neglene mine er så tynne og knekker og fliser seg opp fant jeg fram noen rester som har blitt igjen fra falske negler jeg har spart på siden jeg tenkte jeg kunne få bruk for de en gang.

Så klippe jeg og filte de ned til den lengden jeg ville ha, altså ikke så lange.

Så tok jeg på ett hvitt lag med neglenakk bare for å starte med samme farge på alle neglene, ettersom det var forskjellig type negler.

Og her er det ferdige resultatet, ikke noe kompliserte greier...bare sølvmeglelakk og en glitter neglelakk jeg kjøpte i USA oppå hverandre, men du vet hva man sier: Det enkle er ofte det beste.

Her er neglelakkene jeg brukte. Ett utrolig dårlig bilde med utrolig dårlig lys! Tror det er på tide å bytte ut lyspærer.

Nå tenkte jeg å legge meg i senga straks siden jeg er helt utslitt etter helga!


Hvilken kjole skal jeg velge?


Hei! <3

Siden jeg fortsatt sliter med kameraet mitt får jeg ikke tatt noen bilder i dag, jeg er litt redd for at jeg må gå tilbake til det gamle kameraet...

Men jeg tenkte jeg heller kunne legge ut noen wants fra nelly.com, har tenkt til å kjøpe ett par kjoler før sommeren så jeg trenger din hjelp til å bestemme hvilkene jeg skal kjøpe her kommer det:


179 kr. DENNE skal jeg mest sannsynlig bestille etter som den ikke er så dyr.

499 kr, så prisen er ikke så ille. Tror fargen passer bra når du er brun! Trykk HER om du vil bestille den eller ta en nærmere titt.


249 kr, liker DENNE skikkelig godt...utrolig søt ! Er ikke helt sikker på om jeg vil ha i hvit eller rosa, trykk HER for å komme til den rosa.


399 kroner og finnes HER .Eller DENNE til 479 kroner.DENNE er ganske billig: 349 kroner!

Hvilke syns du jeg burde velge?
 


Det går i ett!


Hei!<3

Nå er jeg ganske sliten etter en laaaaaang helg med alt for lite søvn...

På fredag var det øving til forestillingen fra fem til mellom åtte og ni, lørdag var det øving fra ti til fem før jeg dro videre i bursdag som varte til nesten to på natta. Og i dag har det vært gjennomgang av forestillingen som startet halv elve, og selve forestillingen startet klokken seks og varte i ca en og en halv time.


Kristina<3


Bursdagsbarnet Helene driver med sitt nye speilrefleks kamera! GRATULERER MED DAGEN JENTA MI<3


Hahaha, veldig fint bilde....<3 Ute å lufter oss i pausen!


Bildet ble helt fail, men legger det ut forde :)Fant en rosa sykkel med blomster! Det er det ikke ofte man ser...


Blits er alltid like fint.Lunsjen besto av potetgull og burn...


Også var det showtime!

Jaaah, skulle egentlig legge ut bilder fra bursdagen, men tror jeg har kart å ødelegge speilrefleksen akkurat nå så om jeg ikke får fikset den i morgen kommer det mest sannsynlig ikke noen bilder før på en stund-.-

Extention og kjole, klar for sweet 70!


Hei!<3

Nå har jeg fikset meg ferdig til bursdagen, er bitte litt stressa siden jeg ikke finner det lille lokket som skal være forran linsa til kameraet mitt. Skulle ta noen få bilder, og nårr jeg skulle sette på lokket igjen var det borte! Jeg har lett etter det på hele rommet mitt, men jeg klarer ikke finne det...Om dere ikke har fått det med dere fra før så skal jeg til bestemorra mi som skal ha sweet 70. Wihooo det blir gøy..!


Yeyy, elsker blits!


Love my hair!


Låner kjolen av Susi, og det frister ikke å gi den tilbake...

Nå skal jeg lete videre etter det lokket, I need it!

Gjennomgang av forestillingen


Hei <3

Akkurat nå sitter jeg på kjeller og ser på de andre øve, jeg skulle ikke kommet før om en time så jeg har god tid til å blogge om gårsdagen. I går orket jeg ikke å blogge siden jeg ble sittende i 4-5 timer å snakke med pappa og da var klokka blitt ett på natta når vi var ferdige med snakke..

Hele dagen startet jo med at jeg var på skolen og hadde fag.


Alltid like gøy med matte! Jeg er heldig som sitter på andre rekke i klasserommet, da har jeg en perfekt utsikt til tavla....

Etter skolen i går dro jeg og Susi hjem til henne for å hente pølser før vi dro hjem til meg og lagde mat. Etter det ble vi sittende i sofaen å være normale.

 

For kule.

På kvelden dro jeg til kjeller for å gå igjennom forestillingen.


Jeg fikk med fingeren min i bildet...


Ready to go on stage!


Får masasje av Eirik mens de andre øver <3

Også tok jeg og Christine noen outfit bilder på do for å ha noe å gjøre mens vi ikke skulle øve:Fjortiss bilder liker vi!

Nå starter det endelig å komme folk, jeg har blitt tildelt jobben som dørvakt siden jeg ikke skulle øve noe nå. Derfor løper jeg fram og tilbake til døra og lukker opp for alle som kommer, siden dørene låses automatisk når de lukkes igjen.

La igjen speilrefleksen hjemme så jeg kommer nok mest sansynlig ikke til å legge ut så mange bilder fra når jeg er her å øver, men skal ha det med når jeg skal i bursdagen etterpå så det kommer sikkert en del bilder fra bursdagen i morgen. Kommer så sent hjem så tror ikke jeg orker å blogge når jeg kommer hjem.  


Har ikke noen passende overskrift


Hei! <3

I dag har det vært nok en skoledag, med timer lange som år. Kjenner at jeg gleder meg til sommerferien og alt som skal skje i den! Sol og varme, gå på stranda i syden med bare bikini og slippe å være redd for frost skader...Men nå går jeg tilbake til hva som har skjedd i dag.

Jeg og Susi dro en tur hjem til Susi og spiste pølser og kjeks før vi dro opp til meg og spiste pizza. Så startet vi på leksene, men siden vi blir så fort ufokusert på det vi egentlig skal gjøre ble vi sittende på instagram og legge ut stygge bilder av hverandre..

Etter det gikk vi tilbake til leksene og klarte å gjøre en eller to oppgaver før vi fant ut at vi skulle spise melon, så da hentet vi dram en halv melon og to skjeer og ble sittende å spise melon en god stund.


Ser det ikke godt ut?

Da melonen var spist opp gjorde vi ferdig de siste oppgavene før vi tok på oss jakkene og gikk ut. SÅ ble vi stående i 20 minutter å vente på bussen siden jeg er så flink med busstider, men bussen kom til slutt og den klarte å kjøre oss helt til Strømmen! Så gikk vi litt rundt på senteret og innkjøpene ble en maske fra brio eller hor det nå var til 21 kr og ett gult stearinlys fra kremmerhuset til 3 kroner og 50 øre. De gule lysene er på salg nå skjønner du! Hehe, kjøpte lyset for å få en annen pose enn brio posen. 

Så gikk jeg og Susi ned til McDonalds og spiste en hamburger/cheeseburger hver og delte en is med varm karamell<3<3Namnam.


Jeg rakk desverre ikke å ta bilde før halve isen var spist opp.

En rask oppsumering: I dag har jeg spist, vært på skolen, spist, spist, gjort litt lekser, instagram, lekser, spist, handlet, spist. 


Laget dekorasjon selv!


Hei<3

I går hadde jeg lite tid til å blogge p.g.a en tentamen jeg har hatt i dag, men nå er jeg ferdig og har ikke flere tentamner denne uken! Men selvom jeg ikke har tentamner har jeg fortsatt mye annent å gjøre denne uka, derfor kan jeg ikke love topp blogging...

I dag ble jeg hentet på skolen av bestefaren min rett etter tentamen. Så dro jeg hjem til besteforeldrene mine og gjorde litt lekser før jeg og bestemoren min startet å lage blomsterdekorasjoner til 70 års dagen hennes som skal feires på lørdag. Vi har laget noen forskjellige prøver i dag og fant ut hva slags vi skulle bruke i bursdagen:


Her var den ikke helt ferdig, manglet bregneblader rundt nederst, men dette er omtrent sånn den skal se ut.


Rosene matcher stolene og veggene i den hallen vi skal være i.

Etter at vi hadde gjort ferdig blomster greiene satt vi oss ned og spiste boller og drakk te. Matvrak som jeg er ble jeg sittende å spise 7 boller...fikk litt dårlig sanvittighet som jeg kan kalle det det, så nå skal jeg starte å trene igjen! Og som om ikke bollene var nok puttet jeg like godt oppi ti sukkerbiter i te koppen, så i dag må jeg pusse tennene godt.


Her hadde jeg spist fire av bollene allerede.


Var ikke no fint bilde så sensurerte for deres del.


My tea<3


Når jeg hadde vært i sukker skåla var det ikke mye igjen der.

Etter at vi hadde spist dro vi ut en liten tur for å kjøpe inn litt ting til bursdagen, og da fikk jeg to nye minnekort til speilrefleksen. Ville ha to med 4GB isteden for ett med 8GB...

Og siden jeg hadde fått nye minnekort måtte jeg ta noen bilder som kommer under:


Hadde ikke med meg den andre linsa opp til besteforeldrene mine så fikk ikke noe ordentlig nærbilde...


Fuglehuset. 


Bregnene vi brukte til blomster greiene.

Ikke så veldig spennende bilder...

Må bare si en ting, jeg ønsker meg nytt speilrefleks kamera! Ikke sånt vanlig, det skal være no avanserte greier sånn at jeg må sitte i flere dager før jeg skjønner noe av det...

Og en siste ting før jeg avslutter innlegget: Jeg har klipt meg....savner håret mitt alerede.
 


Tentamen..


Hei! <3

Rekker ikke blogge så mye i dag siden jeg pugger til engelsk tentamen. Har ca 20 sider å lese og starter hå så ønsk meg lykke til!

Og nå klikka blogg.no så får ikke lastet opp bilder, flott kveld må jeg si!

Blogger i morgen. LOVER


Æ vil bare dans med dæ!


Heihei<3

Nå sitter jeg på skolen og har engelsk.

Velger å ikke legge ut bilde av meg siden jeg så så rar ut....

 

Norges vær slutter ikke å overaske!


Først snø, så regn og nå titter sola fram! Hva blir det neste?


Da ble det jul igjen!

Nå tenkte jeg å gjøre litt lekser, men først skal jeg spise.

I tillegg sitter jeg å hører på Jai Ho av Pussycat Dolls fordi at jeg skal synge den i en forestilling som skal være på søndag.

 

What to do?


Hei! <3

Nå er det en stund siden jeg har kommet hjem, tentamen gikk ganske bra håper jeg. Skrev ca 3 sider, så håper læreren klarer å finne no brukbart på de sidene!


Deilig å være ferdig med to tentamner!

I ste var jeg nede i kjelleren en tur og da fant jeg en liten, blå bamse som jeg kjøpte en gang i spania da jeg var liten, og da måtte jeg selfølgelig opp og hente kameraet for å ta noen bilder.


Kjempe spennende bilder!

Akkurat nå sitter jeg å ser på rettsaken til den jævlen på TV2. Jeg gidder ikke nevne navn eller skrive no om han, dere veit hvem han er og hva han har gjort...

Om en liten stund håper jeg Kristina kommer hit sånn at jeg slipper å sitte hjemme alene i hele dag. 
 


Just some pictures from today!


Hei!

Tenkte bare å legge ut noen få bilder fra i dag! Legg merke til at overskriften er på engelsk, har startet å forbrede meg til engelsk tentamen enda jeg egentlig burde forbrede meg på nynorsk tentamen som er i morgen. Men her kommer i hvertfall bildene.

Ikke så spennende bilder, men det er vel bedre enn ikke noe.

Nå tenker jeg på å slukke lyset og legge meg for å være utvilt til i morgen!

Litt om helgen


Hei <3

Ja, som  dere leste på overskriften skal dette innlegget for det meste handle om gårsdagen. Jeg og Susi dro til Oslo for å møte Ervin og Simen, og etter en liten stund kom Helene også. Egentlig skulle vi filme til må gjøre videoen, men vi fant ut at vi heller ville slappe av litt siden det var så lenge siden vi hadde vært i Oslo sammen. Derfor blir må gjøre videoen utsatt en stund, men fortvil ikke...Vi kommer til å lage den så fort vi har tid! Det vil si at dere fortsatt kan sende inn forslag til må gjøre videoen.

 


Jeg og Susi prøvde å lage hjerter mens vi ventet på bussen...Klarte det ikke helt men-.-


Det første som skjedde da jeg og Susi kom til Oslo var å møte ett protestant tog, fikk ikke helt med oss hva de protesterte mot. Tror det var noe om at flyktninger skulle få lov til å bli i Norge :)


Ervin lånte skinn jakka mi, syns han kledde den skikkelig godt! Haha, tror ikke han liker at jeg har lagt ut...<3

Akkurat nå ligger jeg og Susi i senga og er late. Egentlig skulle vi til fresh for å trene, men jeg følte meg litt dårlig så vi ble heller hjemme og spiste epler. Nå er det forsent å dra å trene siden det bare er en time igjen til det stenger så jeg drar heller å trener en annen dag.


Susi var veldig lite fotogen i dag, men her sitter i hvertfall vi og slapper av.


Låner genseren til Susi, tar ikke bilde av ansiktet mitt siden jeg har skikkelig ekkelt hår. Jeg skulle egentlig dusje i dag, men ventet med det siden jeg trodde jeg skulle trene først.

Og foresten så blir jeg skikkelig forvirret av været i dag, da vi våknet var det litt overskyet. Så gikk det over til å bli regn, etter en liten stund begynte det å lyne og tordne, så ble det sol igjen, då regnet det...Heldig vis er det sol nå så  håper på at det holder seg resten av dagen!


Akkurat nå hører jeg på at Susi skriker fordi at hun ikke klarer ett spill på pc'n...Man må jo bare elske livet!

Blogger senere<3

Oslo next


Hei <3

Nå har jeg og Susi akkurat spist frokost. Frokosten besto av lasange og to sjokolade kake stykker. Nammmm <3

Legger bare ut bilde av outfiten akkurat nå...


Susi <3


Og meg, legg merke til at det ser ut som jeg har skikkelig store hofter...

Nå skal vi kle på oss klær og sminke oss før vi drar til Oslo å møter Ervin og skal filme må gjøre videoen!

Ferdig med UKM !


Hei!<3

Skal ut, men fant ut at jeg legger til noen bilder fra UKM siden jeg sikkert kommer til å være for lat til å blogge.


Ready for the stage!


Renate og Malene <3


Meg og Kristina


Ti år gammel jente som sang en sang fra Les Miserable( er ikke helt sikker på hvordan det skrives)


Shit happens når jeg ikke fikk brukt blits, men dette var i hvertfall ett kjærstepar som hadde vært sammen i ett år i dag.

Så kom jeg til dette med en gang jeg kom inn på rommet til Susi...


...jævla nørd<3


JA, jeg så veldig glad ut... 

Husk å skrive hva jeg og Susi skal gjøre på MÅ GJØRE VIDEOEN, vi starter å filme i morgen!

Nå stikker jeg og Susi ut en tur, kanskje jeg blogger senere i kveld om jeg orker!

På vei til ukm!


Heihei!
Nå er vi på vei til ukm...legger ut no bilder bare:)

Ser det ikke godt ut?

Hahaha, jeg fikk ikke lov å legge ut no bilde av Helene...men samma det.

I ste når jeg fiksa håret:P

Venter på bussen...

Nå skal vi inn i Lørenskog hus!

Blogger senere


UKM straks!


Hei! <3

Nå sitter jeg hos Susi og er glad over en overstått tentamen! Er redd for at jeg skrev alt for mye, men det får jeg vel se på karakteren.


Livet er sånn passe herlig akkurat nå, og i tillegg er det helg! 


Jeg ligger alene inne på rommet til Susi siden jeg ikke orker å være på badet mens Helene farger håret hennes. Selvom jeg er forkjølet og er ganske tett i nesa orker jeg ikke lukta av hårfargen. Derfor fant jeg ut at det er bedre å sitte her og høre på litt musikk og slappe av forran pcn. Men jeg måtte jo snike meg inn å se hvordan det gikk med henne:


Og det gikk ganske bra så da kunne jeg gå tilbake til pcn!

Nå skal jeg starte å fikse meg til UKM, må i hvertfall ha på meg litt sminke før jeg går ut i offentligheten. Har ikke orket å sminke meg siden vi bare har sittet stille inne i dag...


Hahahahahahahaha det bildet er egentlig bare flaut..

Nå skal jeg finne sminke!

Husk å komme med tips til hva jeg og Susi skal gjøre på må gjøre videoen, vi starter å filme i morgen.


 Må gjøre video, hva skal vi gjøre?


Hei! <3

Nå sitter jeg og Susi og hører på musikk etter å ha spist kylling og ris, en og en halv is hver og to hamburgere/cheeseburgere hver. Kan vel si at vi er passe mette nå!Men i hvertfall så starter jeg å få inn en god del ting vi kan gjøre på må gjøre videoen som jeg og Susi skal ha, så vi tenker å starte å lage den i helga selvom jeg egentlig er ganske opptatt så regner med at den blir ferdig til neste uke! Fortsett å skrive ting vi kan gjøre om du har noen gode ideer...som sagt tidligere gjør vi det meste unntatt ting som kan skade oss eller brukes veldig i mot oss (altså ikke no naken bading eller lignende, men det skjønner du kanskje).

Nå drar jeg og Susi en ny tur til Lillestrøm for å shoppe litt om pappa er en engel og kjøper busskort til meg!

Må gjøre video og bilder fra i går


Hei<3

I går kom jeg hjem ganske sent og da jeg kom hjem var jeg for sliten til å blogge så jeg la meg i steden. Derfor fant jeg ut at jeg skal blogge om gårsdagen nå.

I andre time hadde vi kunst og håndtverk, og der skal jeg og Helene prøve å lae ramme, noe som ikke var så lett som vi trodde....


Vi ble så glade når vi hadde brukt halve timen på å sage en planke da vi fant ut at vi hadde elektrisk sag.


Vi feil regna på vinklene så ramma ble ikke firkantet så da må vi starte på nytt neste gang og vi skal lage to stykker.

Da skolen sluttet dro jeg og Susi hjem til Susi en liten tur sånn at Susi skulle få lagt fra seg tingene sine. Etter det dro vi opp til meg for å spise pizza, så dro vi videre ut for å møte Elise.

På bussen fikk jo selfølgelig ikke jeg og Susi sitteplasser før ett stopp før vi skulle av så da måtte vi vise våre balanse ferdigheter...som vi ikke har. Etter det tok vi t-banen til Majorstua for å se på Titanic i 3D.


Om du har vært der vet du hvor høyt det er under taket inne i kino salen, og da har du kanskje sett at det er fullt av firkanter i taket....Jeg har prøvd å telle de, men kommer ut etter rundt 100.


3D briller<333333


Elise og hennes store kjærlighet Leonardo DiCaprio eller hvordan det nå skrives...

Men nå er det pause...

Husk å kom med ting til må gjøre videoen!njonas


nå er det engelsk hurra -jonas <3

 


Må gjøre video!


Hei! <3

Nå sitter jeg sammen med Helene og blogger. 

Jeg har tenkt til å ha en må gjøre video sammen med Susi, så det er bare å komme med forslag til hva vi skal gjøre. Vi gjør det meste !


Nå skal vi jobbe litt med forbredelser til tentamen...-.-

 


Musikk video og dagen i går!


Heihei! <3

Jeg, Christine og Helene har laget en liten musikk video/ remix av masse randome sanger synget av oss. Det er bare masse kødd...men fortell hva du syns da! 

 

Etter at vi hadde lagd denne flotte videoen som egentlig varte i 45 minutter dro vi til Lillestrøm sammen med Susi. Så satt vi og spiste pizza på peppes og møtte Guro og June og skulle på kino litt senere. Nam!

Etter det dro jeg, Christine og Helene hjem til Christine en liten tur før jeg dro hjem og la meg siden jeg var dårlig.

Akkurat nå sitter jeg i stua siden jeg våknet tidlig i dag også...Nå tenker jeg på å ta meg en dusj og spise før jeg skal til Jonas.

Bare en ting før jeg går i dusjen: Vil du at jeg skal ha en må gjøre video, eller spørsmålsrunde, eller kanskje begge deler? Bare skriv i kommentar feltet om du har noen ideer for hva jeg kan gjøre! Eller skriv hva du syns jeg skal gjøre i en må gjøre video.

Great!
Hei <3

Jeg våknet i dag rundt 6 etter å ha sovet skikkelig dårlig i natt og våknet flere ganger for å snyte meg. Men i hvertfall så orket jeg ikke ligge mer i senga da klokka ble 7 så jeg bestemte meg for å stå opp og sette meg i stua. Etter en liten stund endte jeg opp på pcn og da kunne jeg like gjerne blogge. 

Jeg skal ikke la dette innlegget bli ett sånt klage innlegg der hvor jeg skal fortelle om hvor jævli jeg har det og bla bla bla, det kunne jo vært mye verre så nå lar jeg bare det ligge!


Haha ser ganske trøtt ut og den ene hånda mi ser ut som ett lik.

Men da kan jeg heller fortelle litt om i dag. Mest sannsynlig skal jeg på kino med Helene, Susi, Christine og Elise og se på American Pie: Reunion tror jeg. Egentlig er jeg ikke helt sikker på at kinoen er åpen siden det er en spesiell dag i dag som jeg ikke husker hva kalles...Noen av dere som vet hva slags dag det er i dag?

Må si jeg gleder meg vanvittig mye til å se igjen jentene mine!

Men nå skal jeg gå å pakke ut av kofferten før jeg stikker en tur i dusjen.
I dag har jeg...


Hei<3

Ja, i dag har jeg vel egentlig ikke gjort så veldig mye...det startet med at jeg våknet opp på hytta og spiste frokost. Etter det gikk jeg ut og pratet med Susi i ett kvarter før jeg måtte inn igjen for å ikke fryse i hjel. Så gikk turen videre hjem og etter 5 timer kunne jeg endelig legge meg ned i senga hjemme! 

Etter å ha vært hjemme litt sminket jeg meg før jeg gikk ut og møtte jonas, så gikk vi inn til meg i gjen. Utrolig deilig å møte folk igjen! <3

Jeg rakk ikke å ta noen bilder fra i dag, men kan heller sprite opp dette innlegget med å legge ut noen bilder fra hytta som egentlig er en leilighet:


Bitihorn...rett ved hytta/leiligheten vår. Dårlig kvalitet på bildet siden det er tatt igjennom en bil rute.


Stakar fuglehuset vårt. Det har vært storm tror jeg, så taket falt av...


Nam, la til ett bilde til av bollene...her var de ikke stekt enda.


Mimmi/Mormor lager ferdig de siste 20 bollene. Tilsammen ble det ca 150 styk.


Også fant vi jo fram påskepynten!


Se så flink jeg var! Lagde disse for 3-4 år siden.


Ja, ett random bilde av lykta vår.


Litt av utsikten.

Helt herlig vær ute med 24 varmegrader i sola! Jeg har fått litt farge i ansiktet og på overkroppen, men har i tillegg fått en kraftig forkjølelse...


Og mens dere har lest bloggen er bollene blitt ferdige så nå går jeg å spiser...neida.

Nå skal jeg sitte å nørde ett spill på mobben!


Hahahaha jeg så helt jævli ut, men hvem gjør ikke det på kvelden? Okei...kanskje det bare er meg-.-
 


På hytta, endelig nett!


Hei!<3

Først så sier jeg bare unnskyld for at jeg blogger fra ipaden...Jeg hater virkelig å blogge fra ipaden eller iphonen eller lignende ting fordi at bildene blir i forskjellige størrelser og alt. Men så tenkte jeg at det er bedre å blogge fra ipaden enn å ikke blogge i det hele tatt.

Jeg kom opp på hytta midt på dagen på lørdag og har vel ikke egentlig gjort så mye. Dagene mine har bestått av filmer, mat og soving.

Her sover da jeg alene, deilig å ha stor seng som man slipper å dele!

I dag har jeg egentlig gjort det samme som i går og på lørdag. I tillegg har jeg vært med å pyntet litt rundt siden det er påske:

Satt sånne gule blomster i potter og hengt opp no små egg i kviser så er ikke noen tvil om at det er påske her lenger!

Etter å ha pyntet litt startet vi å bake boller og endte opp med å lage litt fler enn vi hadde tenkt. Da vi startet var planen å lage 50 boller, men vi endte opp med 120 boller og litt mer enn det!

Her er da noen av bollene, vi har litt av en spisebord foran oss...

Etter det la jeg meg en stund i badekaret og prøvde ut badstuen:

Godt å varmt!

Nå ligger jeg i senga og blogger fra ipaden, hadde egentlig bra bilder fra speilrefleksen men fikk dem ikke inn på ipaden.

Nå håper jeg på fint vær i morgen sånn at jeg skal få kommet meg litt ut!

Dette var været i dag så skal ikke klage! Men blåste litt så jeg holdt meg inne...kulde er ikke min favoritt.

Avslutter dette innlegget med å legge til ett bilde av meg der jeg ser ut som en rotte bare fordi jeg ikke hadde noe bedre å avslutte innlegget med. Satser på å blogge fra ipaden mere i løpet av uka!

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits