Hahahaha


Hei <3

I går var nok de fleste på Justin Bieber konsert, i hvertfall av mine venner. Men jeg og Susi bestemte oss for å droppe å dra og heller lage oss pomfri og is. Så det gjorde vi!

Etter maten skulle jeg ta hull i øret, men Susi har panikk for nåler så hun hadde jo ganske morsome reaksjoner hver gang jeg tok nåla nerme øret hennes. Skjønner at hun var litt engstlig, siden jeg bare har tatt hull i øret på meg selv før...Aldri på noen andre. Men det gikk bra til slutt og hun har fått ett til hull i øret. Jeg klarte å filme litt, men kameraet gikk tom for strøm før jeg skulle ta hullet. Men har filmet før reaksjonene hennes, og det må dere bare se! 

 

Nå skal jeg dusje, før jeg stikker på overaskelses besøk.

Happy


Hei <3

Da var jeg akkurat ferdig med K&H oppgaven, så nå kan jeg legge meg å slappe av.

Filmen fra hytta må dere vente med å få se til i morgen siden jeg må skjekke med Susi om hun syns det er greit at jeg legger den ut....

Kjedlig innlegg og blablabla, i morgen skal jeg ta hull i øret siden jeg ikke fikk gjørt det i dag. 

Har foresten fått tilbake den andre speilrefleksen nå! Yeyy 

Hytta med Susi


Hei<3

Nå sitter jeg på rommet til Susi og har akkurat kommet hjem fra hytta. Vi dro dit på fredag rett etter skolen, og siden det verken er nett eller dekning der har jeg ikke fått blogget i helga. Men nå er jeg tilbake! 

Jeg driver å laster opp en liten film fra hytta som jeg tenkte å legge ut etterpå, men i mens vi venter kan jeg legge ut noen bilder. 

Framme på hytta.

Vi skulle prøve å slå hjul...


...men det endte med at Susi sparket meg i ryggen.


Regnbue<3


Vi møtte en venn, og da er det jo alltid hyggelig å vinke!


Jeg prøvde å ta på meg en badering som var litt for liten..

Båt <3


Spilte litt vann badminton.


Jeg satt meg fast i baderingen....Det er ikke alltid like lett å bytte fra baderinger og over i gummibåten...


Chill<3


Susi fikk en venn på håndkle sitt.


På veggen inne på rommet der jeg og Susi sov er det en planke på veggen som har ett slags annsikt på seg. Så jeg måtte legge ut bilde av den. Dette er Roy.


Rene vannet vi bada i, ikke rart vi var mere skittende når vi kom opp av vannet enn før vi hadde gått ned i.
Flink til å grille sa du...?


Spilte litt badminton med sammenflettet hår. Ignorer at håret vårt ikke var dusja på ganske mange dager...

Nå skal jeg gå ned stjele en brødskive med nugatti, eller kanskje to!

Bilder fra i går


Hei, som jeg skrev i går skulle jeg legge ut ett par bilder fra i går. 

Helene og meg <3
Haha! Susi klarte å dukke opp på bildene hun også...
Innpåsliten..?

Nå skal jeg straks legge meg for å være utvilt til i morgen, eksamen i bokmål!

Summer paradise


HEI♥

Akkurat nå ligger jeg ute i sola og slapper av, tar opp heftet med forbredelsesmatriale til eksamen en gang i blandt...før jeg llegger det ned på gulvet igjen og lukker øynene. Det er ikke så ofte det er varmt og sol her i Norge så man må jo nyte den mens man kan.

Legger bare ut ett par bilder fra skolen før jeg skal spise...


Hahaha stygge folk <3
Christine og Susi

Fikk Justin Bieber armbånd av Susi på morgningen i dag...heldig jeg er
Header


Hei ♥

Orker ikke blogge om dagen, siden jeg holder på å fikse designet litt. Tenker på å lage ett helt nytt ett, men det får bli etter eksamen er ferdig!

Har i hertfall lagd en header til nå, så hva syns du?
Outfit 21.5.12


Hei♥

Jeg føler jeg har hatt en liten ferie nå, har ikke vært på skolen siden Onsdag forrige uke og i dag starter vi ikke før halv ett. Og for å toppe det hele så varer bare skoledagen i en halv time, etter det skal jeg og Helene gjøre K&H oppgaven...også skal jeg trene.

Men siden jeg har hatt så god tid rekker jeg å blogge litt, men har ikke noe bedre å blogge om enn min kjedlige outfit.


Nå skal jeg gå å pakke litt ting før jeg skal dra på skolen 

Familie kos


Hei♥

I dag dro jeg, pappa og Herman til onkelen min som bor ett stykke unna. Der møtte vi resten av familien på pappa sin side, og spiste middag og koste oss. Jeg elsker å dra på middagsbesøk til onkelen min fordi at han må være en av de beste jeg kjenner til å lage mat! Uheldig vis har jeg ikke noen bilder av maten, siden den ble spist opp før jeg rakk å ta opp kameraet...Guttene måtte hjelpe til med maten.

Måtte prøve onkel sin linse til kameraet..

Før middag spilte "barna" ett kube spill ute i hagen.
Etter en liten stund ga vi opp spillet, og gikk heller over på å ha vannkrig...

Så var det middag, og etter middagen ble det enda mere vannkrig og pilspill.


Nå skal jeg straks legge meg :)

My day


Hei! <3

I dag har jeg og Susi vært i Oslo og møtt Ervin og Tobias, utrolig lenge siden jeg har møtt Ervin nå så kos å se han igjen. Vi ble bare sittende inne på McDonalds en stund og le og prate før vi gikk ut en tur. 

Før jeg og Susi møtte Ervin og Tobias var vi en liten tur i noen butikker og så, så jeg kjøpte meg en genser og en ny bikini topp.


Vanlig hvit genser. Kostet 199.- fra CubusBikini topp fra Gina tricot. Pris: 99.-(Dårlig bilde)

Jeg kunne tatt masse bilder i dag, men Ervin tok telefonen min og deaktiverte den en god stund...så det ble ikke noen bilder.


Takk Ervin..

Nå har jeg tenkt til å gå å lete etter det gamle kameraet mitt.

Mat, himmelske mat


Hei <3

Haha, jeg vet ikke om dere har fått med dere at jeg er glad i mat? Om dere ikke har det så kan jeg vel si at jeg er ganske matvrak. Det eneste problemet mitt er at jeg ikke kan lage mat. Pizzaen blir brent, pølsene sprekker og nudlene blir overkokt. Men jeg tenkte like vel å blogge litt om frokosten min i dag, siden jeg for en gangs skyld klarte å lage omelett uten at den brant seg!

Å lage en omelett er egentlig ganske lett. Du blander bare sammen det du liker og steker det i en panne.

Ingrediensene i min omelett er:

-Egg ( det må man ha i alle omeletter tror jeg )

-To pølser

-Fire spiseskjeer melk

-Salt og pepper

Jeg pleier å bytte ut pølser med skinke noen ganger og putte i paprika eller gressløk, men hadde ikke noe av delene i dag..


Så når man har puttet alt i en bolle og blandet det sammen putter man det i en stekepanne og lar det steke til den har blitt "fast" eller hva jeg nå skal kalle det.

I tillegg blandet jeg sammen litt salat med olivenolje og salt.
Det var da ferdig resultat, ganske stolt.

Nå skal jeg straks ut å jogge, men før det tok jeg meg litt mere mat...En slags lunsj om jeg kan kalle det det. 

Det var en slags bær salat, som besto av jordbær, bringebær og båbær.


Nam!

Nå skal jeg tørke løpeskoene mine med en hårføner også er det ut på tur i skogen med Susi!

Ja vi elsker dette landet


Hei♥

17. Mai, norges nasjonaldag og grunnlovsdag...Det er ikke så vansklig å se at det er 17.mai! Alle gatene og blomsterpottene er fulle av norske flagg. Gatene fylles opp av barn som går i tog, enten fordi de synes det er gøy, eller fordi at de er tvunget med av foreldrene. Alle går sultene i tog, og venter på å komme fram till sine forskjellige skoler sånn at de kan få gratis is. Det var i hvertfall det jeg gjorde da jeg gikk i tog noen år tilbake.


Enkelte folk har ikke vokst fra barnetoget enda..<3


Norge i rødt, hitt og blått


Meg, Susi og Helene<3

Etter å ha sett på barnetoget dro jeg hjem for å skifte før vi dro til Oslo en tur.


Outfit: T-skjorte Gina tricot  // Shorts/ Avklippet bukse H&M // Smykke Glitter     Husker ikke prisenElise <3

Nå skal jeg jobbe med videobloggen jeg og Susi filmet i går, har ca 1 og en halv time film som jeg skal kutte ned til noen minutter...HJELP MEG!-.-

Bare en liten ting: GRATULERER MED DAGEN

Jogging, film og videoblogg på vei


Hei♥

Dagen i dag har gått ut på skole, trening, film og videoblogg.

Vi startet dagen med å se på en film på skolen og bare slappe av, før vi hadde K&H i to timer. I midttimen dro jeg og Susi hjem til Susi og spiste frokostblanding til lunsj, og så litt på TV. Så var det tilbake til skolen og ha norsk i to timer. 

Etter skolen dro jeg og Susi hjem til Susi og skiftet, også tok vi oss en liten joggetur.


Starter å jogge fra langt der nede ett sted.


At the top!

Har laget en videoblogg, men har ikke rukket å legge den ut...regner med at jeg legger den ut i morgen så følg med! :)

Ball kjolen min


Hei ! <3

I dag har det ikke skjedd så mye, jeg dro på skolen og fikk vite hva jeg kom opp i til skriftlig eksamen. Gruet meg skikkelig fordi at jeg var 100% sikker på at jeg skulle komme opp i matte, noe jeg absolutt ikke ville! Matte er ikke mitt sterkeste fag for å si det sånn...Men heldig vis kom jeg opp i norsk i steden for. 

Etter skolen var ferdig dro jeg til Susi og spiste og så på en film som jeg ikke husker navnet på, før jeg dro hjem.

Akkurat nå har jeg ikke hatt så mye å gjøre, og da jeg gikk inn på rommet til pappa for å finne en ting så jeg ballkjolen min som jeg brukte på juleballet. Da fant jeg ut at jeg kunne blogge litt om den.

Jeg kjøpte kjolen på nettet, så om du vil ta en titt på nettsiden trykker du bare HER . Jeg syns de har utrolig mange fine kjoler der, og de koster utrolig mye mindre om du kjøper dem på nett.

Jeg gikk i en haug av butikker og så på kjoler, men jeg fant ikke "den rette" noe sted. Enten så var den alt for stor så det ikke gikk ann å sy den inn, eller så var det for liten, eller så var fargen feil eller prisen for høy. I butikkene koster en sånn prinsessekjole som jeg kaller det alt i fra 2000 kroner og oppover. Men på nettet finner man like mange, om ikke fler til en mye billigere pris! Derfor bestemte jeg meg for å lete litt på nettet.

Til slutt havnet jeg på cherrykjoler.com og fant en kjole jeg likte! Da gjensto det bare å finne riktig størrelse sånn at jeg kunne bestille den og sende den hjem. 

Etter ca 3 uker fikk jeg kjolen, og ble først skikkelig redd. Pakken jeg fikk i posten var utrolig liten! Den var på størrelse med en liten sko-eske, og jeg var sikker på at jeg hadde blitt lurt. Derfor turte jeg ikke åpne pakken og lot heller pappa gjøre det, siden jeg ikke kunne skjønne at en stor ballkjole skulle få plass i en så liten pakke.Da jeg kom hjem var jeg ganske spent! Og når pappa kom ut fra rommet sitt med kjolen min i hånda kunne jeg puste lettet ut over at den var som jeg hadde håpet og at vi hadde fått riktig kjole.


Hmm...litt dårlig bilde, men dette var i hvertfall i kulda før vi skulle dra til skolen. Helene til venstre, Susi i midten, og jeg til høyre.
 

 


Pizza kos!


Hei <3

Nå sitter jeg, Susi og Helene og ser på gamle bilder og spiser pizza.Når man ikke har pizza skjærer får man nøye seg med saks...

Ketchup<3


Lite fotogene venner...

Nå skal vi ta oss en tur på fresh å trene i noen timer.

Boring..


Hei!

Nå sitter jeg og er ganske glad for at jeg endelig er ferdig med å rydde rommet. Tror det må være en av de mest kjedlige tingene å gjøre, og særlig i en helg. Jeg har egentlig aldri skjønt vitsen med å rydde rommet, etter ett par dager er det like rotete igjen.

Før jeg startet å rydde rommet så det sånn ut:
Jeg syns ikke det var så rotete der, men siden vaskehjelpen skal vaske i dag måtte jeg rydde. 

Etter en time eller kanskje det er litt mer så det endelig ganske ryddig ut!Nå er det klart for at vaksedama skal vaske, og jeg tror jeg skal gå å lage meg litt frokost.

Konfirmasjon


Hei<3

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konfirmasjonen til fetteren min Mikkel. Litt rart å møte onkelen min som jeg ikke har møtt siden jeg var veeldig liten...Men alle hadde det i hvertfall koselig så det ut, og jeg tror konfirmanten er fornøyd med dagen sin og det er jo det viktigste. 

Skal ikke si at det var noe galt med bord dekorasjonen i hvertfall..


Navneskilt, var egentlig meningen å ta ett bilde med bare min sten...Men Geir klarte å få med sin sten på alle bildene-.-


Feiringen ble holdt på jobben til onkelen min, hadde ikke sagt nei til å ha en sånn hjemme.


Broren min er flink til å ta bilder av meg, utrolig fine vinkler må jeg da si!


Geir var litt innpåsliten...


Åpner gaver, skulle ønske jeg kunne hatt konfirmasjon en gang til når jeg så alt han fikk.Jeg var flink å holdt meg unna så mye kaker og søtsaker siden jeg ikke vil at all treningen skal bli helt bortkastet, men måtte jo ha ett lite stykke..


Mons hadde lyst på kjærligheten til Mikkel, men sorry Mons...du må nok vente til det er din tur til å bli konfirmert.


Outfit: Bolero 99 kr Body touch // Kjole 249 Nelly.com // Belte 149 CMYK // Sko (ikke på bildet) 799 Din sko


Nå kjenner jeg at jeg må legge meg snart, hele kroppen min er utslitt. I morgen må jeg opp tidlig å rydde rommet før vaske hjelpen kommer også drar jeg og trener før jeg skal ut med Helene å ta bilder om hun husker meg.

Natta<3

 


 


Joggetur og bilder


Hei <3

Det er en stund siden jeg kom hjem fra joggeturen med Susi nå, men har vært å dusjet og sminket meg før jeg bestemte å sette meg på pcn.


På toppen i lysløypa.

Akkurat nå sitter jeg bare å tester ut speilrefleksen for å lære meg hvordan det fungerer.... I tillegg har jeg tatt noen få test bilder, så legger ut de:
Nå skal jeg straks kle på meg og dra i konfirmasjonen til fettren min:)

Ny speilrefleks!


Hei <3

Som jeg skrev i går skulle jeg ut å kjøpe ett nytt kamera i dag. Jeg dro først til en butikk på Strømmen, men der hadde de ikke det jeg ville ha...så vi ble sendt videre til Alnabru. Der hadde de heldig vis Canon 600D så nå har jeg endelig speilrefleks igjen. 


Måtte jo selfølgelig kjøpe en ny kamera veske sånn at jeg har en veske til hvert kamera, og ett nytt minnekort.Love<3

Gleder meg til å starte å bruke det senere i dag. 

Nå skal jeg en tur ned til Susi, også skal vi ut å jogge i en time eller no før jeg drar hjem for å fikse meg til konfirmasjonen til fettern min.

Canon 600D!


Hei!<3

Akkurat nå er jeg ganske happy! Dagen startet med at jeg var i dårlig humør siden vi skulle ha to presentasjoner i dag, og jeg følte meg ikke klar til noen av dem. Heldig vis har jeg veldig flaks under framføringer og endte til slutt opp med å få 5 på engelsk og samfunnsfag framføringen og 6 på norsk framføringen! 

Etter skolen dro jeg og Susi og trente i ett par timer, og det føltes utrolig deilig etter som jeg har vært litt for lat i det siste. Men nå har jeg fått tonn med motivasjon til å trene og spise mindre søtsaker sånn at jeg skal bli klar for bikini sesongen.Kveldsmat <3
Men på kvelden i dag kom en gladnyhet! Jeg har jo snakket om at jeg kanskje skulle kjøpe ett annent komera og da tenkte jeg på å kjøpe Canon 550D, siden noen av vennene mine har det og jeg har hørt mye positivt om det.

I dag satt jeg og pappa og snakket litt om speilrefleksen som er på reperasjon, den har nå vært der i straks tre uker og jeg starter å gå lei av å være uten kamera. Vi snakket litt sammen og fant tilslutt ut at jeg skulle få ett nytt kamera! Du kan tro at jeg er glad nå, vi så litt i blader og aviser for å se etter om noe var på salg siden jeg får tilbake den andre speilrefleksen om to uker...så vi ville ikke kjøpe noe dyre greier. Tilslutt endte vi like vel opp på canon 600D.


Liker egentlig dette kameraet bedre, har ikke lest om hvilket som er best...men tror 55D og 600D er ganske like unntatt skjermene. I tillegg kan man jo kjøpe linser, noe jeg allerede har til den gamle speilrefleksen. Regner med at jeg kjøper noen flere linser etter hvert. 

Canon 600D                   Canon 550D
Kan si at jeg gleder meg ganske mye til i morgen, endelig kan jeg starte å blogge ordentlig igjen!
Bilder hentet fra google, takk for meg.
Liten pause


Hei< 3

Jeg har bestemt meg for å ta en liten pause siden det skjer så mye denne uka, pausen startet egentlig for noen dager siden...men har ikke rukket å skrive det før nå. Siste året på ungdromskolen er stress!

Akkurat nå sitter jeg å slapper av litt før Caroline kommer, da skal vi starte på en framføring som er til i morgen....tilsammen har vi to framføringer i morgen.

Har ikke noe bedre å blogge om enn outfit så da blir det det:Topp: Gina tricot 79 kroner tror jeg...

Bukse: Bikbok 200 kroner ?

At school


Heii <3

Nå er jeg akkurat blitt ferdig med naturfagprøven, og den gikk vel ganske bra følte jeg! Så nå er det ikke så mye å gjøre...
Jonas og jeg har det gøy...

Nye kjoler!


Hei <3

Ett raskt innlegg om kjolene bare, kjempe fornøyd med den hvite og berse...litt mindre fornøyd med den svarte, men hva syns dere?


Toppen av kjolen.


Fucka bilde? Jappjapp..

Dress nr.2


Viste ikke at borrelåsen gikk helt ned, burde lære meg å lese på ting før jeg kjøper det.

Hva syns du?

Bilder fra skolen


Hei! <3

Tenkte å legge ut ett par bilder fra norsktimen....mye å gjøre når man kjeder seg.

Mye energi i dag kjenner jeg!

En liten gladnyhet, kanskje ikke for dere...Men jeg har vært å hentet kjolene i dag, så legger ut bilder senere...nå skal jeg øve litt på naturfagprøve-.-

Summer feeling


Hei! 

Akkurat nå ligger jeg på terassen og slapper av i sola! Ganske deilig at snøen smeltet bort like fort som den kom...


Glemte vist å ta av meg sokkene....


Kan det bli bedre?? JA...om jeg hadde hatt is...Today I don't feel like doing anything


Heii <3

Akkurat nå gjør jeg ikke så mye. Jeg har nettopp blitt ferdig med frokosten og tenker på å legge meg ut i sola en liten stund før jeg forhåpentlig vis skal møte Susi sånn at vi får jobbet med ett skoleprosjekt. 

I går dro jeg og Susi en tur til Nittedal for å møte Trym og Simen, og der ble vi til det ble mørkt. Jeg har ikke så mange bilder fra i går, men legger ut det jeg har.


Fikk en ny bestevenn...


Skikkelig bra bilder, men bedre med dårlige bilder enn ingen bilder...

Etter å ha mistet en buss da vi skulle dra hjem, og finne ut at neste buss ikke gikk før om en time siden det var lørdag kom vi oss endelig på en buss! For å komme seg til Nittedal fra oss må vi bytte buss to ganger, og den siste gangen vi skulle bytte buss ble plutslig bussen borte fra tavla med busstider. Da var klokka ca 00.00 og jeg og Susi var fortsatt ganske langt hjemme fra...Vi tenkte på å gå hjem, men det ville tatt over en time så vi bestemte oss for å ta en annen buss i steden. 

Da jeg kom hjem og gikk inn på rommet lå det en gladmelding på senga mi:


Kjolene mine har kommet, håper på å få hentet dem i morgen!

Nå går jeg ut i sola en liten tur.
 


Snø??


Hei!<3

Nå har jeg ikke blogget på noen dager. Grunnen er at jeg er syk og har sovet hele dagen. Men nå føler jeg meg bedre så regner med å starte å blogge for fullt igjen nå!

Du lurer sikkert på hvorfor jeg er oppe før ni, jo...jeg skal til en sånn physioterapaut 09.45. Og etter at jeg har vært der stikker jeg en tur ned til susi og så tror jeg vi drar en møter trym og Simen.

Ser sånn passe trøtt ut nå.

Da jeg våknet hørtes det ut som det regnet, og som vanlig går jeg alltid bort til vinduet for å skjekke været og finne ut ossen klær jeg skal ha på. Men da jeg så ut var det ikke regn...neida det var SNØ!

Og jeg som har pratet så mye om at jeg gleder meg til sommeren og nå skal vi plutselig gå tilbake til å få vinter igjen... Jaja Norges vær slutter aldri å overraske.

Men nå skal jeg spise frokost før jeg drar:

Og for dere som brydde dere består frokosten min av en pille, en rislunsj og saft.

Jaja, blogger senere en gang<3


It' summertime!


Hei<3

Det er så utrolig deilig å se at sola fortsatt er oppe, for to månder siden hadde det vært mørkt ute på denne tiden av døgnet! Nå håper jeg på at det blir like fint vær i morgen sånn at jeg kan legge meg ut å sole meg.

Siden jeg ikke har speilrefleksen tok jeg fram mitt lille digitalkamera og tok noen bilder med det:


På tide å klippe gresset pappa?


Lekte med døden da jeg tok dette bildet, neida...


Syre blomster


Det ser ut som at tulipanene kommer opp til 17.mai i år også! 


Måtte jo ta bilde av den blå himmelen, men før jeg rakk det var den full av fly og hvite striper...


Ligger bare på ryggen i gresset med bena i været, nothing to do.

Ville foresten si at jeg har vært hos legen å skjekket hva de røde prikkene er, men han hadde ikke sett noe lignende før så han viste ikke hva det er. Men har fått noen piller og en salve jeg må bruke hver dag, så krysser fingrene for at det blir bedre snart!

Nelly kjolene er her!


Heii <3

Som jeg skrev tidligere i dag så skulle jeg å hente nelly kjolene i dag siden de endelig er her!Legger ut bilde når jeg har dem på senere kanskje, men har ikke no bra kamera siden speilrefleksen fortsatt er på reperasjon. Derfor legger jeg bare ut bildene som er brukt på nelly så du ser hvilke det er:


Happy face!


Må jeg huske å skru av blitsen og dra å ta sol! 

Der var begge kjolene, de damene på nelly kledde de nok litt bedre enn meg, men jeg er i hvertfall fornøyd:)

Pappa var litt skeftisk på størrelsen og mente at kjolene ikke kom til å passe om jeg kjøpte dem i XS, han prøvde å få meg til å kjøpe i XXS...ganske glad at jeg ikke gjorde det for kjilene passer perfekt så har allerede bestilt to nye!

Bestilte disse to:Og prislappen ble på 688.- 

Regner med å få de mandag neste uke eller fredag/lørdag om jeg er heldig...
 


Syk...


Hei! <3

Nå sitter jeg hjemme og tenker på å sove litt...

I går da jeg sto opp våknet jeg med ett lite omeråde på brystet som var fullt av røde prikker, og i løpet av gårsdagen spredde de seg over hele brystet mitt og bakover på nakken og ryggen. Da jeg la meg hadde prikkene også startet å spre seg nedover ryggen og magen. I dag da jeg våknet hadde jeg ett lite håp om at alt hadde forsvunnet, men det hadde det jo selfølgelig ikke! Derfor måtte jeg gå med skjerf på skolen den lille tiden jeg var der siden vi skulle ta klassebilde, og det ser ikke bra ut om jeg går uten skjerf. Jeg gikk til helsesøster en tur for å prøve å finne ut hva det er, men hun hadde ikke sett noe lignende før. Så gikk det litt tid og jeg startet å føle meg dårlig, vondt i hodet, svimmel, kvalm og feber. Da bar turen hjem.Dårlig bilde,men du ser kanskje litt av prikkene...det er værre i virkligheten.

Nå sitter jeg i sofaen og ser på kjoler fra nelly.com. Mest sannsynlig skal jeg å hente kjolene som jeg har bestilt i dag, gleder meg! Uheldig vis får jeg bare to stykker, så derfor skal jeg bestille en eller to til i dag (yeyy).

Jaja, prikkene starter å spre seg til ansiktet mitt nå, men får heller tenke på hvilke kjoler jeg skal ha enn å klage over det noe mer. Nå er det nok av negativitet, men man må jo klage når man har noe å klage for!

Her er de kjolene jeg tenker på å bestille:


199.-  Billig så kjøper nok denne pluss en av de andre.


479.- Denne har jeg sagt at jeg ville ha før, men så ble den borte fra nelly i min størrelse en stund så fikk aldri bestilt den...


479,- Samme kjole som over, men i hvitt og svart (som du sikkert ser).


349.- Rosa og svart kjole, egentlig ganske søt...første gang jeg så på den likte jeg den ikke, men jo flere gangerjeg ser på den jo bedre liker jeg den!

Nå kjenner jeg feberen komme så jeg legger meg en liten stund.

Natti <3

it's just a name?


Hei! <3

Jeg går jo å tenker litt på bloggen innimellom, eller ganske ofte...Hva jeg kan gjøre for å forbedre den og når jeg tenker på bloggen tenker jeg også på hva jeg kunne gjort anderledes. Når jeg tenker tilbake på da jeg lagde bloggen var jeg ikke helt sikker på navnet, først skulle jeg prøve å ha iml.blogg.no siden det er forbokstavene i navnet mitt, men det var opptatt og tilslutt ble jeg lei av å finne ut et navn siden jeg var utrolig gira på å starte å lage en blogg. Da ble navnet rnum det var det beste jeg kom på midt på natta! Men nå angrer jeg litt på at jeg kalte bloggen det, men gjort er gjort. Klarer ikke å finne ut hva jeg skulle kalt bloggen om jeg skulle skiftet bloggnavn. Jaja, jeg blir på denne bloggen en god stund til!

Ready for the sun now!
 


The last days!


Hei!

Som dere ser så har jeg ikke blogget på ganske mange dager, og det er rett og slett fordi at jeg har gjort utrolig mye i helga så jeg har ikke rukket å blogge. Så nå tenkte jeg å ta en oppsumering.

Fredag:

På fredag etter skolen ble jeg med helene hjem siden vi skulle fikse oss sammen til bursdagen til Kristina. Jeg fikk satt på extentionet mitt og krøllet det siden det er da det ser mest ekte ut, etter som det er ganske langt.


Her ser man at det er extention siden jeg ikke hadde rettet alt håret enda...Også var krøllene på plass, med ett utrolig fint ansiktsurtykk. Etter det dro jeg og Helene en liten tur på senteret for å kjøpe noen småting.

Da vi kom fram til Kristina var det ingen andre som hadde kommet, så jeg og Helene gikk opp og tok på oss det vi skulle ha på oss.


Caroline og meg. Lite bilde siden det er tatt med iPhonen min, men det får gå. Tilslutt kom alle som skulle være der og vi hadde det kos resten av kvelden!Yummi! <3 

Lørdag:

Susi sov over hos meg fra fredag til lørdag, og da vi våknet på lørdag dro vi hjem til Susi og fikset oss og møtte Helene før vi dro sammen til Oslo en tur. Da vi kom til Oslo var klokka allerede 5 og etter å ha vært en tur på McDonalds var alle butikkene stengt så vi fant ut at vi ikke hadde noe der å gjøre så vi dro hjem.


Random bilde fra bussturen hjem siden jeg ikke tok så mange bilder i Oslo.

Jeg hadde allerede pakket tingene mine siden jeg skulle sove hos Susi fra lørdag til søndag, og på vei hjem fant vi ut at Helene også skulle sove der så da dro Helene hjem en tur for å pakke "litt" ting hun også.

På kvelden fant vi ut at vi skulle fylle en bolle som rommer to liter med sjokolademelk så da gjorde vi det, jeg har desverre ingen bilder fra den kvelden etter som jeg ikke har speilrefleks og Helene har tatt masse bilder som jeg ikke har fått enda...


Dette er da den bollen eller skåla eller hva man nå kaller det som vi hadde sjokolademelk i.

Søndag:

Vi la oss halv 6 på morgnen og sto opp mellom 2 og 3 ett sted. Da dro Helene rett til Christine fordi at hun skulle sove der, og jeg og Susi startet å lage frokost. Og da vi lagde frokost fant vi capser som vi måtte prøve...Etter som det var lillebroren til Susi sine capser var det litt vansklig å få dem ordentlig på som du ser under:


Trøtt i trynet. 

Etter at vi hadde lagd frokost nærmet klokka seg 4 og vi bestemte oss for å dra en tur ut for å møte Simen, Thomas og Trym. Så da dro vi dit og var hos Trym i en eller to timer før vi dro til en som heter Jørgen og badet i jacuzzien hans. 

Så dro vi hjem da klokka nærmet seg ti. 

Mandag:

Vi hadde skole, jeg tror vi er den eneste skolen i Akershus som hadde skole i går...Men vi kom oss igjennom skoledagen alle sammen! 

Etter skolen dro jeg og Susi hjem til Susi for å jobbe med en framføring, men Helene hadde tatt med seg laderen til macen min og den var allerede tom for strøm så da fikk vi ikke jobbet med framføringen som er til Onsdag. I steden for å gjøre lekser dro vi heller til Christine og fikk kake og fikset oss før vi dro ut og møtte masse folk. Så var vi med dem og koste oss ute.

I dag:

Akkurat nå sitter jeg i sofaen alene hjemme og slapper av. Nå tenkte jeg å starte på framføringen eller rydde rommet...

Har du gjort noe spesielt de siste dagene?
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits