Ett nei er ett nei


Hei♥

Satt å leste ett par blogger, og plutslig fant jeg en link til en film som handler om voldtekt. I Norge er loven sånn at om gutten ikke har en truende atferd eller tyr til vold før ett samleie så regnes det ikke som en voldtekt selvom jenta sier nei og ikke vil. Jeg er litt dårlig til å forklare, men Amnesty og FN mener at loven bør endres og det mener jeg å. For å få endret loven er det derfor en underskriftskampanje der du skriver deg på for å støtte kravet om at Norge skal endre loven. 

For å signere går du bare inn på denne linken <HER> ser filmen, og på slutten av filmen kommer det opp en gul firkan der du skriver navnet ditt.
 


Random innlegg


Hei♥

Etter enda en dag i sofan foran tvn har jeg ikke akkurat fått noe mere sommerfølelse. Til vanlig pleier sommerfølelsen å ha kommet på denne tida av året, men jeg har fortsatt ikke fått den! Kanskje ikke så rart etter som været ikke er det beste. Nå kjenner jeg at det skal bli deilig å dra til syden om ett par dager, men blogger om det senere en gang. 

Men hva kan man egentlig gjøre når man er for lat til å fikse seg og dra ut? Jeg pleier i hvertfall å ta bilder, så tenkte å finne noe å ta bilde av etterpå. 


Dagens outfit består av hvit singlet, hullete joggebukse, strikker på armene og morrasveis. Hva syns du?


I tillegg har jeg tatt på ny neglelakk, for lat til å lakke hele neglen som du ser.

Jeg husker ikke om det var i går eller over i går jeg så gjennom bloggen min, og da la jeg merke til hvor lite jeg egentlig poster bilder av me selv..Vet ikke egentlig hvorfor jeg ikke har gjort det, så siden jeg ser så bra ut i dag har jeg tatt en liten photoshoot med meg selv.

Nehuff, dette ble ett litt random innlegg. Er ikke så mye å blogge om så da får det bare bli sånn...  

 


Freaker ut


Hei♥

Okei, vanlig vis pleier jeg ikke å være redd for insekter og sånt...Men når jeg ligger i senga med lyset ganske dempa og konsentrerer meg om det som skrjer på skjermen og jeg plutslig får se noe som kryper rundt på dyna mi i sidesynet er det ikke serlig gøy. Mindre morsomt er det når jeg ser at det er noe stort og svart som kommer nærmere og nærmere meg. Jeg prøvde å fanke den sånn at jeg kunne få den ut av rommet, men i det jeg rørte meg hoppet den ned på gulvet og ble borte. Nå blir jeg altså sittende uten å tørre å røre en muskel i redsel for å plutslig ta på den tingen som går rundt i rommet mitt..

True story jeg fant på weheartit...

Nå skal jeg gå på innsektjakt, ønsk meg lykke til.

Bilder- Regn


Hei♥

Det har blåst og regnet i hele dag, men i steden for å ligge inne å klage på været har jeg vært ute en tur og tatt noen bilder. Turte ikke å ta med speilrefleksen ut siden det regnet så mye, så disse bildene er tatt med ett lite digitalkamera. Hva syns dere?


Tabita ville være med på bildene
Nå sitter jeg i sofan og ser på VG lista...synd jeg ikke er der, men får ta det til neste år.

Shopping med Helene


Hei ♥

Lenge siden jeg har blogget nå, mye pga at det er sommerferie og jeg har bedre ting å gjøre enn å sitte på pcn og mye pga jeg har vært syk i det siste. Er fortsatt ikke helt frisk, men starter å bli litt bedre.

Men i dag har jeg følt meg ganske bra så da dro jeg og Helene en tur til Oslo for å shoppe. Etter å ha vært innom butikkene vi skulle i og kjøpt alt vi trengte og ikke trengte av klær og andre småting gikk vi ned mot aker brygge. Der gikk vi forbi plassen der VG lista skal være i morgen og fikk med oss ett par sanger som skal spilles i morgen.


Håper på at det blir like fint vær i morgen som det var i dag! Uheldig vis er det meldt regn tror jeg...

Etter å ha spist samtidig som vi så på mange voksne og eldre danse no par dans eller hva det nå var de danset på aker brygge bestemte vi oss for å dra hjem, og da klokka ble 11 kom jeg inn døra hjemme.

Tenkte å legge med bilder av det jeg kjøpte, men orker ikke skrive pris så sier bare at totalsummen kom på litt over tusen lappen.


Skal nok ikke bruke vanlig bh under denne eller den oransje toppen. Nesten alt er kjøpt på salg siden utrolig mange butikker hadde salg i dag! Elsker salg siden man får mye for pengene.

♦Noen som skal på VG lista ?

♦Flere som elsker salg ?

♦Hva syns dere om innkjøpene?

Redigerte bilder


Hei ♥

Rart hvordan det er med oss mennesker, eller i hvertfall meg: Når jeg våkner kan jeg helst sove i noen timer til, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke. Og på kvelden når jeg har bestemt meg for å legge meg tidlig, ja da går det rett og slett ikke ann å sove! Derfor har jeg ligget og lagd noen bilder på ett redigeringsprogram på mobben som jeg tenkte jeg kunne legge ut:

Jeg startet bare med ett helt hvitt bilde som jeg la på mange forskjellige efekter på, syns det ble ganske kult.

♦Hva syns du om bildene? 


Game dag


Hei♥

Nå sitter jeg og broren min å gamer fifa. Jeg er vel ikke egentlig noe god, noe som gjør sånn at jeg taper. Kan vel si at jeg ikke er noe glad i å tape i spill, så kontrollene har havna i andre siden av rommet ett par ganger...Haha, fant fram det eldste spillet vi har. Ser store forandringer på hvordan fifa var før og hvordan fifa er nå.

Men nå skal jeg tilbake til gaminga, blogger senere.


Middags kos


Hei♥

Da har alle gjestene dratt og jeg har kommet meg i senga! Skal prøve å ikke legge meg sånn alt for sent, selvom klokka sikkert kommer til å nærme seg ett før jeg faktisk klarer å logge av pcn. 

I dag har vi hatt besøk av rundt 20 stykker på middag, alle sammen er gamle barndomsvenner eller familie. Kos, men samtidig rart å møte igjen mennesker du var utrolig god venn med for mange år tilbake som du ikke har sett på kjempe lenge! Jeg har ikke tatt så mange bilder av i dag. Egentlig skulle vi spise ute, men siden det regnet bestemte vi oss for å spise inne noe som gjorde at jeg ikke gadd å ta så mange bilder. Det blir ikke samme lys og stemning inne som ute, så tok ett par bilder før vi skulle spise.


Salat♥


Voksendrikke...


En stakkar som ble sendt ut i regnet for å grille.


Langbord. Ignorer at det ikke er like stoler.

Alt i alt en koslig dag med masse mat, nesten litt for mye...

24.06.2012


Hei ♥

Nå kom akkurat de første gjestene inn døra, så jeg bør vel egentlig gå å si hei. Men før jeg går ut for å hilse på dem tenkte jeg å blogge raskt. I dag sto jeg opp tidlig for å rydde rommet, igjen! Men nå er det heldig vis helt ryddig så håper på å klare å holde det sånn en stund...


Nå hører jeg enda en bil, så rekker ikke blogge mer. Tar nok noen bilder i dag så blogger jeg senere en gang.

I går og i dag


Hei♥

Sommerferien har jo startet, og alle dagene går utrolig fort!

I går våknet jeg ti og siden jeg er så heldig å ha verdens beste bror som dro på butikken og kjøpte litt sunn frokost til meg, slapp jeg å gå sulten i går.Kan godt ha flere sånne frokoster!

Rundt ett tida fikk jeg besøk av Jonas, og før jeg viste ordet av det var klokka over ellve. Selvom vi ikke gjorde sånn alt for mye ble det plutslig mørkt ute, og jeg hadde ikke rukket å dra på shopping som jeg egentlig skulle i går.


Haha, fint folk uten sminke og greier!


Søte eller?

I dag våknet jeg og bestemte meg for å prøve å spille tetris, vet jeg henger litt etter med det siden alle spilte det for mange månder siden. Men jeg ble i hvertfall sittende i noen timer og spille for jeg og pappa dro ut og shoppet litt ting både til meg, han og huset. Da jeg kom hjem lagde jeg meg kakao og slappet av med TV'n i en time før pappa kom med kebab.

Etter jeg hadde spist kom Helene og vi dro og tok sol, etter det gikk vi bare ute og surra en stund.

Akkurat nå har jeg sett på en video som ble postet på face om en dame på nesten 70 år som ble mobbet av noen små unger til hun startet å gråte. Kjenner at jeg blir utrolig irritert av å se på sånne ting! Hvem er det som kan finne på å gjøre noe sånt? Ikke nok med at det er mobbing, men at de i tillegg er flere stykker som skal "angripe" en eldre dame... 

Legger til en link til filmen som jeg syns alle bør se, mobberene har selv lagt ut videoen fra da de mobbet damen på youtube..ikke det smarteste de kunne ha gjort.

http://www.dbtv.no/?vid=1701407604001

Hvordan klarer noen å være så hjerteløse?

Hvordan var din reaksjon til filmen?
 

 


Ferdig på ungdomskolen!


HEI♥

Å være ferdig på ungdomskolen er en rar følelse. I løpet av tre år har jeg blitt kjent med helt fantastiske mennesker! Teamet vårt har blitt nesten som en familie, vi har stilt opp for hverandre og støttet hverandre gjennom tre år på skolen. For hvert år som har gått har vi blitt knyttet tettere til hverandre og blitt bedre kjent. Det å skilles fra så mange fantastiske venner er en rar følelse. Å ikke dra til den gamle skolen din og møte de samme vennene dine kommer til å bli rart. Nå høres det ut som om jeg aldri kommer til å se noen av dem igjen. Men jo, det kommer jeg til å gjøre! I løpet av de tre årene har jeg fått venner som jeg ikke kommer til å klare å bli kvitt så lett, og ikke vil jeg det heller. I dag da vi satt å hørte på talet tenkte jeg først at det kom til å bli utrolig trist å skilles fra de andre, jeg fikk ett par tårer i øynene men etter å ha tenkt litt fant jeg ut at det ikke var noe å gråte for. Jeg kommer til å møte de igjen, selvom vi ikke går på skole sammen.  Jeg har blitt utrolig glad i hele teamet og kommer til å savne å se dere hver eneste dag.. 

Legger med noen bilder fra i dag:


Lærerene våre


Så var det min tur til å få vitnemålet!


Beste jentene i hele verden! ♥

God sommer alle sammen!  


Vitnemål


Hei ♥

Nå er jeg straks klar for vitnemålsutdelingen, skal bare spise litt også drar jeg! Var ute og kjøpte to par nye sko i dag siden jeg trengte nye sko, skal bruke det ene paret i dag. Høye heler så ønsk meg lykke til!Det var det ene paret, også kjøpte jeg de i en annen farge også.

Legger ut bilder av outfiten min:


Stygt bilde...


Det andre paret med sko:) Ekelt bilde...

Nå må jeg gå, wish me good luck

Oslo tur med teamet


Hei ♥

I dag har vi vært i Oslo på teamtur for å se på en båt på ett museum. Er skikkelig glad i teamturer fordi at alle fra begge klassene er veldig gode venner, og om en mangler blir stemningen liksom ikke helt den samme. Litt trist å tenke på at vi snart skal starte på forskjellige skoler nå som alle har startet å bli ordentlig kjent med hverandre. Men da er det litt fint at vi i teamet får dratt på turer, selvom det bare er korte dagsturer til museer. 


Sånn båt skal jeg ha!Fint folk.

Ombord i FRAMKontiki.

Etter en dag i norges hovedstad dro jeg hjem og sov ett par timer før jeg og de andre fra teamet dro opp i skogen for å grille og kose oss. Martine har tatt bilder, så de får dere se en annen dag. På kvelden dro jeg og Susi hjem til Susi, og noen ble igjen i skogen for å sove der.

Jeg kjenner at jeg fortsatt er trøtt etter litt for lite søvn, så nå går vi å legger oss...
 


Redigerte bilder..


Hei ?

Jeg har lagd ett par nye bilder, alle er tatt og redigert av meg. Hva syns du?


Nå skal jeg ut i skogen å grille, blogger senere i kveld om dagen i dag.

18. juni


Hei♥

Nå skal jeg straks dusje, pakke og dra ned til Susi siden jeg skal sove der til i morgen. Først tenkte jeg å blogge kort om i dag, så legger jeg ut ett par bilder som jeg har redigert etterpå en gang.

I dag våknet jeg opp alt for tidlig p.g.a barnehage barn som hylte og skrek utenfor vinduet. Jeg bestemte meg for å stå opp og spise frokost før jeg satt meg på pc'n en stund. Mellom halv ett og ett en gang kom Jonas, og vi ble sittende å prate litt før vi bestemte oss for å lage tomatsuppe. Ingen av oss er mesterkokker, men suppa ble spiselig den og brant seg nesten ikke. Etterpå gjorde vi vel ikke egentlig noe spesielt...


Haha, han blir sikkert veldig glad i meg når han ser at jeg har lagt ut disse bildene...Normale sa du? 

Nå går jeg i dusjen.

Wants fra nelly


Hei♥

Nå sitter jeg og spiser frokost og ser på kjoler fra nelly.

Så fort jeg får penger for karakterkortet skal jeg kjøpe meg ett par nye kjoler! Tror jeg kommer til å kjøpe disse:


499.-


199.-399.-

♦Hva syns du om kjolene?
 

 


Summer of love


Hei ♥

Har sittet og redigert ett par gamle bilder. Alle bildene er enten tatt av meg eller er av meg. Halveis kjærlighet, halveis sommer tema på dem...

Legger med en sang:


♦Fortell meg hva du syns om bildene?

♦Flere som gleder seg til sommerferien?

♦Vil du jeg skal lage fler?

Victoria Secret bikini gis bort


Hei ♥

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, men først en liten ting.

Jeg hadde bestilt en bikini fra victoria secret som ikke var så dyr mest for å prøve ut størrelser, og bestilte en topp og en bikini truse. Da den kom i går viste det seg at de hadde sendt to topper...Litt deppa siden jeg må ut på jakt etter bikinier i butikken nå noe som er utrolig vansklig siden jeg ikke finner noen jeg liker.

Men tilbake til toppene, egentlig er begge to litt småe for meg...burde ha en størrelse større neste gang jeg kjøper. Men jeg har i hvertfall lyst til å bli kvitt den ene toppen siden jeg ikke orker å ha masse for småe klær i skapet mitt, ikke har jeg plass heller.

Sånn ser den ut:

Toppen er i størrelse small og er litt mer rosa enn på bildene over. Den bør passe til alle som bruker A eller B i bh størrelse, og er aldri brukt.

Om du er intresert så får du bare si ifra, jeg trenger den ikke.

Bikinien har fått ny eier :)

 


Så trøtt...


Heihei♥

Jeg skulle egentlig blogge i går, men jeg var så urolig sliten så etter ett par minutter på face måtte jeg lukke pcn og legge meg. Men nå klarte jeg ikke sove mer av en eller annen rar grunn. Det er alltid sånn at når jeg må opp tidlig for å dra på skolen vil jeg helst sove noen timer til, mens når jeg har fri så klarer jeg ikke sove lenge. Jeg er egentlig utrolig trøtt, men det går ikke ann å sove! Noen flere som har det sånn?

Først så ville jeg bare skrive litt kort om jentekvelden. Den var utrolig koselig selvom det skjedde litt ting som ikke skulle skjedd..


Bildet over er fra jeg og Guro ventet på å dra, var ikke så usosiale på kvelden. Men jeg har ikke egentlig så mye å si om kvelden og har desverre ikke bilder heller..

I går startet jeg dagen hos Elise før jeg og Guro dro ned til Guro og slappet av en time eller to foran tvn. Etter å ha vilt litt dro vi til Lillestrøm for å se hva som skjedde der siden det er byfest og da pleier det alltid å være mange boder med mye forskjellige rare ting i, og konserter.Ble nesten litt lei meg siden jeg ikke hadde penger. Hadde utrolig lyst til å kjøpe noen piercinger siden det var fullt opp av dem i går, men jeg hadde ikke penger i går så jeg dro tommhendt hjem.

Etter at jeg og Guro hadde spist middag hjemme hos Guro og sett ferdig to filmer dro vi ut og møtte Martine. Etterhvert kom det flere folk ut.


Så ble vi værene ute en stund og prate og huske, før jeg dro hjem.

I dag har jeg ikke noen spesielle planer, annet enn at jeg må rydde rommet...IGJEN! Jeg føler at jeg rydder det hele tiden, og etter noen dager så er det like ille som det var før jeg ryddet. Ønsk meg lykke til, jeg bruker nok ett par timer på å finne fram til gulvet i dag.

Legger til ett par sanger som går på replay for tida:

Cher Lloyd- Want U Back 

Cher Lloyd- Grow up

Chris Brown- Don't wake me up

Karmin- Broken hearted

Tone Damli ft. Eric Saade- Imagine

 

Klar for jentekveld!


Hei <3

I dag har bestevennina mi Susi bursdag så gratulerer med dagen ! Vi skal feire dagen hennes med en jentekveld som alltid er kos. Nå har jeg fått på meg extentionet og pakket ned litt ting som jeg skal ha med til Elise som vi skal være hos. Orket ikke ta bilder med speilrefleksen p.g.a latskap...


Litt skeiv?

Akkurat nå sitter jeg på gulvet og kjenner på at bena sakte men sikkert sovner, det gjør egentlig litt vondt så får vel reise meg opp...

Hva skal du gjøre i kveld?

Oppsumering


Heihei♥

Jeg har tatt meg en slags ferie fra bloggingen. Tror jeg har tatt meg en sommerferie litt for tidlig. Men nå sto jeg opp så tidlig, og siden jeg ikke har noen planer før senere i kveld kan jeg jo blogge litt. Jeg husker ikke hvilke dager jeg har gjort hva så jeg lager bare en kort oppsumering av det som har skjedd i det siste uten noen spesiell rekkefølge på dagene.

Det første store jeg husker at jeg har gjort den siste tiden er å være på Nicki Minaj konsert! Jeg og 11 andre venninder dro først på T.G.I Fridays for å spise litt før konserten. Bildene er tatt med iPhone...Det betyr ikke topp kvalitet. Etter at vi hadde sittet å spist og kost oss i noen timer gikk vi mot Oslo spektrum og ble stående i kø i 2-3 timer, men tida gikk fort og vi fikk komme inn i Spektrum.


Det ble fort fullt og folk dyttet, slo, skrek og bannet til hverandre for å komme seg lengre fram. Vi hadde stååplasser og ble stående noen få meter fra scenen i starten, men under konserten ble vi dyttet lengre bakover. Det var fulstendig kaos! Folk besvimte fordi at de ble klemt sånn at de ikke fikk puste, og jeg så mange som gikk gråtene ut. 


Etter en lang pause mellom oppvarmingsartisten og til da Nicki skulle komme startet endelig den ordentlige konserten. Helt sykt å være der! Alle danset og sang, og under konserten sluttet tilogmed folk å dytte så mye og ble heller venner.


Så var konserten slutt, og jeg og Christine dro hjem til Christine for å spise litt før vi dro opp til Martin sammen med noen flere folk. Så ble vi værene der til ca klokka to før vi dro hjem og la oss.

Neste dag dro jeg på tusenfryd med familien min, og noen venner av familien. Tre ord kan beskrive hvordan dagen var for meg: Koselig, kald og trøtt. Måtte stå opp klokka 7 for å være klar til å dra så tidlig som mulig... Har ingen bilder fra den dagen.

På mandag fikk jeg og Guro vite hva vi kom opp i til muntlig eksamen, og vi kom opp i Norsk. Vi var overlykkelige over at vi ikke kom opp i matte, og feiret med å spise 1 liter is. Resten av den første dagen gikk mest ut på å spise is og godteri+ se på film.

Neste dagjobbet vi litt med oppgaven og ble nesten ferdig. Siste finpuss gjorde vi på morgnen da vi skulle ha eksamen, og fikk gått gjennom presentasjonen to ganger før vi skulle framføre den. 

Vi endte opp med karakteren 5 som vi er utrolig fornøyde med! For å feire tok vi oss ett laaangt bad i boblebadet mitt og spste en pakke med saftis.Masse skum ♥

Etter at vi badet dro vi på butikken og kjøpte 48 nye saftis:

Så dro vi til Guro og la de i fryseren før vi dro ut og møtte noen venner. Da vi kom inn igjen ble vi sittende på pcn og slappe av.Guro klarte på en eller annen måte å knekke skjermen på pcn sin så hun måtte bruketvn som skjerm...sånt skjer når man har litt for mye muskler.

Nå skal jeg spise frokos, dusje og fikse meg før jeg drar til Guro. 
 

Dagen i dag


Hei <3

Dumme pc, eller burde vel kanskje si dumme mac! Den jobber så tregt nå og har ikke mere minne igjen aå alt jeg gjør tar 100 år lengre enn det burde. Tror ikke det er helt min dag i dag. Dro til strømmen for å kjøpe en shorts, men shortsen var jo selfølgelig utsolgt. Derfor satte jeg og Susi oss ned for å spise en is før vi dro videre til Lillestrøm hvor de heller ikke hadde shortsen.


Yummy <3

Litt tidligere i dag var jeg jo på skolen og der tok vi også noen bilder, eller rettere sagt Christine tok de.

Normale venner <3

Driver å lager noen nye design så jobber heller med det enn å skrive lange innlegg. Unskyld for dårlig blogging <3
 


Fotoshoot med Christine


Hei <3

Var ute i ste og tok ett par bilder med Christine, og skal bruke bildene til å lage en header til henne. I ste lagde vi også en sminke video som jeg kommer til å legge ut i morgen eller i kveld, alt etter som hvor raskt jeg klarer å redigere den. Men før jeg starter å redigere videoen legger jeg ut noen av bildene vi tok i dag:

Måtte jo være med på noen bilder jeg å...

Redigerte ett par av bildene for morroskyld :)

Det var noen av bildene vi tok i dag, hva syns du?

Nå skal jeg bestille ett par bikinier fra victoria secret før jeg starter å redigere filmen, og etter det skal jeg lage header til Christine eller jobbe litt med noen design ting.
 


Superkokker


Hei <3

Nå sitter jeg hjemme hos Christine og har akkurat spist suppe. 

Nå skal jeg straks til legen for å få underskrift på noen papirer, og etter det skal jeg og Christine ta noen bilder og kanskje det kommer en film?

 


Oslo tur med Susi


Hei!<3

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og ligger i senga og er klar til å blogge.

Etter at vi hadde spist i ste løp vi til bussen for å dra til Oslo.Etter en stund vi kom fram, og med en gang vi gikk ut av T-banestasjonen var det fullt av folk der. Jeg og Susi har alltid uflaks når vi skal til Oslo og velger å dra på dager der det skjer noe. I dag var det marraton løp i der, så gatene var stappa fulle av mennesker som skulle se på.


Stapp fullt var vel kanskje litt å ta i, men det var mye folk der!


Dagens innkjøp er fra Gina tricot og kostet 99 kr. Har sett på den en god stund, men har liksom aldri orket å kjøpe den før i dag...

Nå sitter jeg og er en smule deppa siden vi skal ta klassebilde i morgen. Liker ikke å bli tatt bilde av, i hvertfall ikke når man må være seriøs og ikke lage grimaser eller lignende. Etter klassebildet er tatt skal vi se på film i to timer, så tror jeg skal ta med meg en pute og ett teppe så jeg kan sove litt i løpet av filmen. 
 


Middag


Hei <3

Nå har jeg og Susi akkurat spist "middag". SIden begge to er helt elendige på kjøkkenet smakte ikke maten veldig godt, potetmosen var som å tygge modeleire. Men vi klarte å spise det opp til slutt!


Og folk sier at man ikke kan kjøpe lykke...


Super kokken...


Tomt.

Regner litt ute...

Nå skal jeg og Susi til Oslo en liten tur.
 


Dagens innkjøp!


Hei <3

Nå har jeg kommet hjem fra shopping, dro en tur til Jessheim senteret siden de har mere utvalg i butikker der enn de har på strømmen.

Legger ut noen bilder av det jeg har kjøpt i dag:


Måtte kjøpe litt solkrem og afther sun siden sommeren nærmer seg. Kjøpte alle tre på Cubus og prisen ble til sammen ble 378 kr.


Verdens beste bh! Har flere av den, men måtte ha en til siden de er så gode. 169 kr fra Cubus.Elsker denne toppen fra H&M, skal selfølgelig bruke en tube bh under... Kostet 149 kr.


Mascara fra H&M til 119 kr.Shorts fra H&M til 99 kr. Legg merke til at jeg har "ryddet" kjempe bra! Alt er stappet under pulten eller oppå den...


En slags tube bh ting...skal kjøpe en med paljetter også, men de hadde det ikke der jeg var i dag. Den er fra Gina tricot og kostet 59 kr.


Skjorte eller hva jeg nå skal kalle det fra Gina tricot. Denne kostet 199 kr.


Gul topp med kors på fra Gina tricot, denne kostet 99 kr.


Åjj, dårlig bilde...men en ola vest fra Gina tricot til 399 kr.


Shorts fra Urban som kostet 299 kr.


Marineblå Converse fra Urban som kostet 699 kr.


Sånn beskyttelses spray til å bruke på skoa fra Urban som kostet 89 kr.

Hva syns du om innkjøpene?

Shopping next


Hei <3

Etter å ha ryddet ferdig rommet kan jeg puste lettet. Pappa ville nemlig ikke dra ut å shoppe med meg om jeg ikke ryddet rommet først, men nå som rommet er ryddig er det vel ikke lenge til vi drar ut. 


Ble så utslitt etter all ryddinga så orket ikke å reise meg opp for å ta bilde...

I det siste har det vært mye drålig blogging, og jeg kan ikke love at jeg kommer til å fortsette for fullt igjen. Det er ca tre uker igjen til jeg er ferdig på ungdomskolen så det er mye å gjøre der, og når jeg har sittet stille og jobbet i 5 timer frister det ikke så mye å dra hjem og sette seg forran pc'n. Men jeg har tenkt til å blogge så mye som mulig.

Da jeg ryddet fant jeg ett par neglelakker...Så nå bestemte jeg meg for å lakke neglene. Problemet mitt er bare at jeg ikke orker å putte på neglelakk på begge hendene, siden jeg syns det er så vansklig å gjøre det med venstrehånda. I tillegg ble jeg litt usikker på hvilken av de to fargene jeg skulle ta på, så jeg bestemte meg for å bruke begge.Fint ikkesant?


Ganske fornøyd med resultatet som du ser....Neglelakk er ikke helt min greie. Eller sminke generelt er ikke min greie, vet ikke om neglelakk regnes som sminke eller ikke?


La til ett bilde av outfiten min for i dag....


...og outfiten til telefonen min <3

Nå skal jeg spise middag, også drar jeg og pappa en tur på senteret.

Blogger senere i kveld tror jeg, om jeg ikke blir for opptatt med å hjelpe Miriam med header og sånt til bloggen hennes.
 


Lite blogging


Hei <3

Blogglysten er ikke helt på topp. Det er varmt og lyst ute til langt på kvelden, og da frister det mere å være ute! De siste dagene har jeg ikke gjort noe spesielt. I går tok jeg mitt 8 hull i øret, så nå er det straks stopp på flere hull der. Regner med å ta to til.


Webcam bilde, men det øverste hullet er det nye....Speilrefleksen er tom for strøm, skal lete etter laderen etterpå en gang. Eller i morgen?

Nå sitter jeg og spiser is med bær i. Det er lov å være litt usunn på lørdager.


Yummyy <3

Dårlig blogging, i know...Har som jeg skrev lengre opp har jeg nesten ikke noe blogglyst lenger. Men satser på å starte fullt opp igjen på mandag!
 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits