Boring.....


Heii♥

Lenge siden, men jeg har vært for lat til å blogge...ikke at det skjer så mye for tiden heller. De fleste vennene mine er bortreist, men heldig vis kommer noen hjem i dag så da regner jeg med å dra på Norway cup i morgen. Jeg har vært ganske mye deppa i det siste så har for det meste ligget på sofan og syntes synd på meg selv noe det skal bli slutt på nå.

Det er en av grunnene til at jeg ikke har blogget. Tenkte at dere ikke var så intreserte i å høre om at jeg har ligget på sofaen, men i dag har jeg for første gang på noen dager kledd på meg klær og sminket meg! 


Toppen er fra Cubus, smykket fra en random butikk i Malta og shortsen er fra Top Shop i malta om du lurte.

Akkurat nå sitter jeg og spiser bringebær som jeg nettopp var ute å plukket.


Yummy. Skal si det er ganske greit å ha bringebær i hagen når man er så godtesyk som jeg er nå.
 


Yesterday


Hei♥

I går var det en kjedelig dag, ikke noe spesielt som har skjedde så derfor har jeg ikke så mye å skrive om heller. Det eneste jeg gjorde var å kjøpe en iPod og ta ett par bilder, ellers har resten av dagen gått med på å sitte i sofaen og se på CSI og Castle opptak...Nå prøver jeg å få kontakt med folk, men det er ikke så lett...wish me good luck.

Hjemme..


Hei♥

Nå sitter jeg og spiser frokost, etter en lang natt har det vært deilig å få sove i egen seng. Før jeg går og pakker ut av kofferten tenkte jeg å fortelle kort om turen:

Dagen vi kom til Malta ble vi møtt av en varme som fulgte oss i tre uker, 40 grader og noen ganger mer var ikke noe å klage på! Flyet landet tidlig på morgnen så med en gang vi om fram til hotellet satte vi bare fra oss koffertene i lobbyen og gikk ned på stranden.

Da klokka ble to eller tre fikk vi tildelt rom og romkamerater. Jeg, Helene og Susi kom på rom med to smågale jenter som det var utrolig lett å bli kjent med å glade i, uheldig vis måtte de dra hjem etter ca to uker p.g.a ting jeg ikke nevner her.


Miriam og Mari.

Vi var på en del utflukter til forskjellige steder i Malta:

Blue lagoon eller hvordan det nå skrives var f.eks. ett av stedene vi var. Utrolig herlig vann, men jeg ble brent av en brennmanet for andre gang der og har fortsatt problemer med der jeg ble brent etter to uker...

Savn..

Dykking i Selima. 
Utflukt til Mdina.

Det var ganske mye venting, men tida gikk fort når man var med folk det ikke går ann å bli lei av. 

Hotellrommene vatr ikke noe å skryte av, men vi var nesten aldri der så det gjorde ikke så mye. Hotellet hadde derimot ett stort baseng som vi tilbrakte mye tid ved.

Vi hadde alltid noe å gjøre så her kommer det litt bildedryss fra turen uten så mye tekst:Jeg og Michal tok med Miriam på en svømmetur.


På skolen..


Martin, Nalle og Helene. Lot's of love.


Tobias, Martin, Nalle og André.


Melker og Andre på siste skoledag.


Klassen.


Susi sin henna tatto.


Min henna tatto.


Min andre henna tatto.


Min tredje tenna tatto.


Helene sin henna tatto.

Kommer til å savne alle sammen, eller jeg savner dere allerede! Håper på å møte alle sammen igjen en gang i framtida, selvom det kan bli vansklig siden mange av dem er fra andre land...
 


I'm going to Malta bitches


Hei ♥

Haha, som dere kanskje skjønte ut ifra overskriften så skal jeg dra til Malta om litt under 13 timer, driver å pakker de siste småtingene ned i kofferten før jeg kan låse den og sette den ut i gangen klar sånn at jeg er klar til å dra i natt. Flyet går kvart over fire i morgen tidlig, og vi må være der to timer før så da må jeg stå opp rundt tolv-halv ett en gang sånn at jeg skal rekke å gjøre meg klar. Som noen av dere vet og andre ikke vet så skal jeg på språkreise og blir borte i tre uker. Jeg drar sammen med Susi og Helene som jeg regner som mine beste venner, så det skal bli kos! 


Pen uten sminke?

Jeg kommer til å pakke med meg mac'en, men vet ikke om det blir så mye blogging. Skal prøve å få til ett innlegg i ny og ne om det er nett der, men vet ikke.

Helene, jeg og Susi har lagd en blogg som bare skal handle om de neste tre ukene, så ta gjerne en titt innom der også: http://maltabitches.blogg.no/

Vi kommer nok til å blogge mest der etter at vi har kommet hjem, men kan hende det kommer ett og annet innlegg på den bloggen mens vi er i Malta også.

Legger med ett bilde av hvor vi skal henn som jeg fant på google:
Skal bli deilig å komme seg vekk fra alt regnet det har vært i det siste...Meldt 33 grader i morgen i Malta, tror det skal bli sånn passe deilig!

Nå skal jeg gå å spise pølser, nam.

Dette vil jeg gjøre før jeg dør..


Hei♥

Tenkte å ta en liten Dette vil jeg gjøre før jeg dør så her kommer det:

1. Få i hvertfall ett barn.

2. Ta ett kokkekurs eller noe for å lære meg å lage ordentlig mat.

3. Hoppe i fallskjerm.

4. Farge håret blondt, har alltid hatt lyst til å gjøre det...

5. Svømme med delfiner. Haha, ser så gøy ut.

6. Få en tattovering.

7. Lære meg å surfe, også dra til ett sted der det er store bølger og vise fram talentet mitt. Haha..

8. Kjøre seilbåt fra norge til ett eller annet land lengre syd. 

9. Gifte meg.Blir en tidlig kveld på meg nå siden jeg må prøve å snu døgnrytmen litt...
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits