Skolen, grafisk design


Heihei♥

Long time no seen eller hva det nå heter. Nå sitter jeg i timen med den nye mac'en vi fikk for noen få timer siden. Nå sitter vi å jobber med grafisk design og skal designe vår egen magasin forside. Bruker noe som heter InDesign. Har ikke jobbet med det sånn alt for lenge, men tenkte å vise dere hvordan det ble:

Litt dårlig bilde, men fikk ikke lagra selve bildet siden det er noe feil med mac'en...

Quote


Hei♥

Bare ett random bilde jeg lagde i farta før jeg legger meg, hva syns du?

Hytta


Hei♥

Nå er jeg tilbake igjen i bloggeverdenen, har hatt en lang pause nå men er tilbake med full energi til å blogge. Har akkurat fått den nye iPhonen min så da blir det også lettere å ta bilder over alt hvor jeg er...om jeg ikke har sagt det så ble den andre iPhonen min stjålet mens vi var i malta så jeg har gått rundt med en rosa Nokia 100 i over en månde. 

Nok om telefonene mine. I går kom jeg hjem fra hytta som jeg har vært på siden fredag og jeg husker riktig, der møtte jeg igjen kusina mi som jeg ser litt for få ganger i året. Utrolig kos å møte henne igjen, og i tillegg var det deilig å dra litt bort fra alt av sivilisasjon og bare slappe av. Tok noen bilder som jeg egentlig tenkte å redigere...men det funka plutslig ikke, men her kommer de i hvertfall:


Vi klarte å sette fra oss båten på grunnt vann, så da vi skulle dra etter noen timer hadde vannet sunket og båten sto på land...


Besteforeldrene mine <3


Det var så mange måker der at jeg satt med regnjakke og hetta på siden jeg var så redd for de...


Sminkefri var også ganske deilig å være i noen dager!

Jeg har i hvertfall hatt det ganske deilig de siste dagene, men nå blir det tilbake til virkeligheten og skolen som starter i morgen...

Nå skal jeg ut en tur. Blogger sikkert senere en gang.

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits