Blåbær frokost


Jeg skal snart ut å ta meg en liten løpetur, men før jeg skal gjøre det måtte jeg få i meg en liten og lett frokost. Det endte med blåbær yoghurt, havregryn og nyplukkede blåbær fra hagen. Merker jeg er evig taknemmelig for bærbuskene i hagen nå. Ikke bare sparer vi masse penger på å ha de, men det er er så sykt lettvint å hente bær rett utenfor døra som får maten til å se mye mere fristende ut! 

 

Banan pannekaker


Heihei!

 

Jeg har vært borte en god stund nå og vet ikke om jeg er tilbake for å bli nå heller, men jeg tenkte å dele en oppskrift med dere på banan pannekaker! Disse er utrolig lette å lage, og det mener jeg virkelig for jeg er ikke akkurat ett geni på kjøkkenet...Men disse pannekakene klarte jeg faktisk å lage, og det på få minutter. De passer perfekt som en liten luns eller ett mellommåltid, men du kan også lage deg disse om du har lyst på noe søtt å kose deg med. Disse pannekakene er det faktisk lov å spise som snacks ettersom de er så sunne! I tillegg til å være sunn inneholder de verken gluten eller melkeprodukter så dette er noe de fleste kan spise, nesten for godt til å være sant...

 

Ingredienser:

1 egg

 1 banan (helst godt moden)

 1/2 teskje bakepulver 

 1/2 teskje vaniljesukker

 Litt kanel (ca 1/4 teskje bruker jeg)

 

Med disse ingrediensene fikk jeg ca 10 pannekaker. Disse er jo ikke like store som vanlige pannekaker...heller mer på lappe størrelse, men dette gjør de mye lettere å steke.

 

 

Dette gjør du:

  Finn fram noe du kan blande i

 Mos bananen med en gaffel helt til den har blitt en slags stiv røre

 Tilsett egget og rør god rundt for å blade det sammen med bananen

 Tilsett bakepulver, vaniljesukker og kanel

 

Kan serveres med nyplukkede bær som jeg har gjort. Men kan også serveres med fryste bær, syltetøy eller kanskje is om man vil unne seg noe ekstra. Selfølgelig går det fint ann å spise disse uten noe tilbehør for de smaker herlig!

 


Lunsjen min i dag. Bananpannekaker og smoothie.

 

 

 

♥ Har du smakt banan pannekaker før?

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits