Fisketur


Hei♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra fisketur, ikke det at det ble så mye fisking...Etter å ha blitt klissvåt på første kastet satte jeg meg heller opp ved bålet og spiste sjokolade og ventet på at de andre skulle få fisk. Det ble faktisk en god del fisk til sammen, regner med det ble rundt 30 fisk...kanskje litt mer. 

Men mens jeg ventet på at de andre skulle bli ferdig å fiske gikk jeg rundt med kameraet mitt og tok litt bilder, følte jeg var litt flinkere til det enn å fiske siden det bare er å trykke på en knapp. Noen bilder er ikke av den beste kvaliteten siden jeg ikke turte å ta med speilrefleksen ned til vannet.


Flotte fiskestedet vårt.


Bestefaren min fikk fisk påtredje kastet...var ikke lite misunnelig etter å ha stått i 20 min uten å få så mye som ett napp..


Fine fiskestanga mi som hadde bestemt seg for å ikke få en eneste fisk-.-


Brage og Hermanholdt ut litt lengre enn meg..


Klarte ii hvertfall å tenne bål da, hvor lenge det holdttrenger jeg ikke nevne her.

Når jeg først har ett speilrefleks kamera som jeg ikke kunne ta med ned til vannet fant jeg ut at jeg skulle ta noen bilder når jeg kom opp til hytta, så jeg tok på meg støvlene igjen og gikk en liten tur.Håret ble bare finere og finere på turen, gleder meg til å ta meg en dusj nå!


Fant en flaggermus og kalte han for Åge.


Måtte jo prøve luftgevær og gasspistol også.

Randome bilder for dere som ikke har fått nok av bilder enda:


Flua Per.

 

 

En dag på Sørumsand


Hei♥

Tenkte bare å legge ut noen bilder fra skolen så lenge den har vart. Vi har foto i hele dag noe som egentlig er ganske deilig siden vi ikke gjør så mye annet enn å ta bilder. Temaet for bildene er naturskapt og menneskeskapt. Men når man først får lov til å gå ut av timen gjør man jo selfølgelig noen ting man kanskje ikke skal...


...som f.eks. yoga.


Også måtte jo selvfølgelig jeg og Guro teste ut selutløseren. Flotte bilder med solstråler!


Sørumsand babesa...Så har Guro har blitt proff fotograf og greier. Desuten er hun menneskeskapt så da kunne jeg jo ta bilde av henne.

Men her er i hvertfall noen av de bildene jeg tok i dag som jeg kanskje skal bruke i oppgaven:


Naturskapt


Menneskeskapt

Nå er det pause som betyr mat.

 

 

 


Old camera


Hei♥

Satt å så gjennom noen av kameratingene mine da jeg plutslig kom over ett gammelt kamera. Må si kameraene har utviklet seg en del de siste årene! 

Syns egentlig at det var litt søtt. Selvom det ikke har skjerm eller noe og bruker sånn "filmrull" eller hva jeg nå skal kalle det i steden for minnekort, men det er vel kanskje litt av sjarmen?

Haha, var egentlig ett litt fail bilde siden kameraet ikke var på....men men.
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits