Karibien


Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om Karibien og de to steden jeg var på i sommer! Jeg var på to øyer som heter Aruba og Curacao som begge var helt fantastiske på hver sine måter.

Aruba var vi bare på i en uke, noe som var mer enn nok etter som øya i seg selv ikke var så intresant. Men stranda derimot...den var helt herlig! Det er sånn man ser i reiseblader og tenker det er nok ikke sånn i virkeligheten. Sanda var bare pudder, men like vel blåste den ikke rundt sånn som den kan gjøre noen steder etter som den var ganske "tung". Det blåste mye noe som var utrolig deilig etter som det var like varmt både natt og dag, men om du tenker på å skulle dra dit og har litt langt hår ta med deg hårstrikk ellers er det umulig å spise ute! Vannet...åhh...det beste med hele øya! Aldri sett så blått vann før, men uheldig vis var det ikke så klart vann ved hotellet vårt av en eller annen grunn så dykkemulighetene var ikke så bra.


 

Curacao er en øy jeg absolutt vil anbefale! Den har mange flere muligheter til ting å gjøre enn jeg fikk inntrykk av at det var på aruba. Tempraturene var mer eller mindre de samme, men det blåste litt mindre der noe som gjorde at det virket varmere. Vannet var mye klarere noe som at det var perfekt å dykke der! Det var litt mer variert mijø også, altså ikke bare strand. Fikk til og med svømme med ville skilpadder på en ubebodd øy! Over alt på curacao og aruba, men spesielt på curacao krydde det av øgler i forskjellige farger og størrelser. 


Bildet er tatt mut fra en film vi filmet med gopro, så har jeg lagret det fra facen til tanta mi...så derfor kvaliteten ikke er den beste...
En blekksprut som nekta å komme ut av koppen sin..Klarte å ødlegge undervanns kameraet mitt under turen desverre...


Alle husene var i sterke farger noe som var utrolig fint! Så hadde vi infinity pool på hotellet vi bodde på.


Dette er hele den ubebodde øya der det svømte fullt av store og små skilpadder, sorry for uskarpe bilder men er hentet fra instagram så ikke toppkvalitet.

 


Don't be afraid...


Akkurat nå sitter nok jeg og Guro og spiser frokost på hytta, og siden jeg var litt usikker på om vi hadde nett på hytta akkurat nå så skrev jeg ett lite innlegg som poster seg selv. Så ville bare ønske alle sammen en god dag videre!
Hytta


Okei...så jeg hadde 150 planer i dag og siden jeg er så vant til å ikke skulle gjøre noe på kveldene så har jeg rett og slett tent jeg hadde bedre tid til alt jeg skulle gjøre enn jeg egentlig hadde. Så nå har jeg i full fart pakket klær, sminke og litt andre ting ned i en koffert og står på vei ut døra. Skal nemmlig på hytta vår sammen med Guro denne helga, noe jeg gleder meg masse til! Lenge siden vi har funnet på noe mer enn bare ett par timer på kveldstid. Kanskje det er nett der...kanskje det ikke er det, kommer ann på om ruteren er tatt med hjem fra hytta eller ikke så vet ikke om det blir så mye blogging i helga, og ukas blogg må desverre vente med å kåres til mandag! 

Bilder fra i fjor og i sommer da jeg var på hytta bare...Elsker det stedet!

 God helg og høstferie alle de som har fått det nå!


Spontan kjøp


Som jeg skrev tidligere i ste så skulle jeg å hente iPoden min som har vært på reprasjon. Endte opp med å få en ny en, lurer på hva de gjorde med den gamle...den funket fint å bruke så håper ikke de bare kaster den. I såfall er det utrolig bortkastet. Hvertfall så måtte jeg en tur innom butikken på elkjøp før jeg skulle gå å hente ipoden og endte opp med å kjøpe en printer. Er ikke helt sikker på hvor jeg skal ha den henn siden det starter å bli ganske fullt på rommet mitt, men sikkert greit å ha en printer. Så var det bare det å få satt den opp så den er klar til bruk...Sikkert ikke så lett som jeg liker å tro det er.
Har forresten lagt ut ett nytt gratisdesign så om du er intresert i å se ligger dette HER


Skolen next!


Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og fått på meg litt sminke, ble bare mascara siden jeg ikke har tolmodigheten til å ta på noe mer. Men men, nå er jeg hvertfall klar til å dra en tur på skolen. Sånn nesten hvertfall. Skal dit en liten tur for å møte ett par av lærerene mine, så regner med å være der i 20 min ca før jeg skal en kjapp tur på elkøp å hente ipoden min! I fjor kjøpte jeg nemmlig en ipod touch da iphonen min ble stjålet og tenkte at jeg kunne ha ipoden når noe skjedde med telefonen min neste gang...uheldig vis så har jeg på en eller annen måte klart å ødlegge både iphonen og ipoden på samme tid så har ingen av delene akkurat nå. Utrolig irriterende. Alt av apple produkter jeg har blir ødelagt etter ett år, likevel er jeg dum nok til å fortsette å kjøpe det...
♥Flere som har merka at apple sine produkter ikke tåler noen ting?


Good night!

Gratis design!


Nå har jeg funnet ut at jeg skulle gi dere kodene til noen gratis design jeg har laget siden jeg har fått noen forespørsler om dette! Dere finner gratisdesignene mine ved å klikke i menyen ved siden av haderen der det står gratisdesign. Flere gratis design og koder kommer om folk er positive til dette.

Til nå har jeg to gratis design ute, men har bare lagt ut koden til det ene siden jeg fortsatt gjør litt forandringer på det andre. Dette er designet jeg har lagt ut kodene på:

Nesten det samme designet som jeg har etter som så mange har vist positive tilbakemeldinger på mitt! 

Kom gjerne med forslag g ønsker på design så kommer det noen nye etterhvert...

♥Hva syns du om designet?

♥Skal jeg lage flere gratis design?


Topplista!


Jeg våknet i dag og gikk som vanlig inn på blogg.no for å skjekke hvor jeg ligger ann på topplista i min kommune og fikk se at jeg hadde kommet meg opp på 2. plass i kommunen vår! Hadde ca 250 norske lesere i går og 300 lesere til sammen, skjønner ikke helt dette med leserene enda...Haha, hvertfall så er jeg utrolig fornøyd med å gå fra 17 lesere til 250 lesere på 2 døgn og håper selvfølgelig at folk liker det jeg legger ut. Så tusen takk til alle som har tatt seg bryet med å lese bloggen min, 60 lesere til så klarer jeg å komme meg opp på topplista i Norge!

♥Noe du syns jeg kunne gjort bedre med bloggen?


Siste rest av sommeren


Uff, det er utrolig deprimerene å se at bladene starter å bli gule men samtidig utrolig deilig! Høst luften i Norge må være noe av det beste jeg vet, selvom det betyr at vinteren og kulda er på vei...Heldig vis så virker det ikke helt som om sommeren vil slippe taket, og sola har skint like sterkt som på om det skulle være sommer. Desverre ser det ut til å komme ett par grå skyer på himmelen nå. La sommeren vare litt lenger...

 Er du glad i høsten?


Allerede oppe+ nytt design


Følte bare for å si at jeg allerede er oppe! Akkurat nå sitter jeg å spiser en ikke så veldig spennende frokost, nemmlig gråvbrød med ost. Liker egentlig ikke ost en gang. Men nok om det. I går satt jeg og puslet litt med kodene i bloggen og endte opp med ett uplanlagt nytt design! Gikk for rosa denne gangen fordi...hvem liker ikke rosa? Også passet det litt til headeren så da ble det liksom bare sånn... Er nok ikke helt ferdig enda, så skal gjøre siste finish litt senere i dag.

Det er noe med nye design som får deg til å ville blogge mer, så kanskje dette hjelper meg på blogglysten?Hva syns du om designet?


Gamle selvportretter


Pretty in yarn og say yes er bildene kalt. Lekte meg med litt garn og blonder.♥Hva syns du?


Rommet mitt


Noen har kanskje fått med seg at jeg har byttet rom, andre har ikke så jeg tenkte å vise dere litt av rommet mitt som er en blanding av barnslig og...vet egentlig ikke. Det er ikke helt ferdig enda, men starter å ligne ett rom:

Sofaen og bordet skal jeg bytte ut etter hvert.


Over sofaen.

Alle krukkene jeg har på rommet er sånt som har ståtti huset så lenge vi har bodd her som jeg bare har pyntet litt, disse to skal jeg bruke til å ha hamstermat og sånt i. Ignorer skoesken som ligger i det lille rotehjørnet mitt...


Her er resten av rotehjørnet... Skal få kjøpt inn sånne klistremerker (?) med tekst til å ha på veggen så det ikke blir så tomt.

Ved siden av skapet er ett avisutklipp jeg måtte ha med fra det gamle rommet mitt, skapet mitt har en sangtekst på seg og noen utrolig kreative sirkler på seg, heh... 

Oppå komoden min

Stor hylle med kurver som jeg har ved siden av senga, litt rotete på toppen og skal finne ett bedre sted å ha kamerastativet.


"Minne hylla" mi


Trekiste jeg har hatt på sommet mitt i alle år og hamsterbur siden jeg straks skal få en liten dverghamster. Har to etasjer til til buret som dere kanskje så ligge i rotekroken min.


Over trekista og hamsterburet.


Over senga mi. Vansklig å lage tekst selv, men er midlertidig til jeg får sånn klistremerke over her å...Skal feste lampe ledningene inntill veggen etterhvert.

Tilslutt mitt absolutt favorittsted på rommet mitt! Vinduskarmen min:


Den er over senga mi, skal få inn en madrass der og masse puter og pledd etterhvert...Gleder meg!

Ignorer det skittende vinduet...

 

Såå det var rommet mitt, fortsatt mye som skal gjøres der!

Hva syns du om rommet mitt?

 

  


Hello kitty


Siden jeg egentlig bare sitter hjemme hver dag så har jeg aldri noe å blogge om fordi jeg så og si gjør det samme hver dag...I dag har jeg fått fikset litt småting på rommet som måtte gjøres så nå starter endelig rommet mitt å se nesten ferdig ut. Tenker på å bytte ut sofaen, men har blitt litt i tvil på om jeg skal bruke penger på det når jeg allerede har en. Ellers ble vi bedt opp til besteforeldrene mine i dag på middag, de drar til spania snart og kommer ikke tilbake før rett før jul så koselig å være der en liten tur siden jeg ikke har vært hos dem på utrolig lenge! 

Fant også ut at jeg ville kle meg opp etter bamsen min i dag, hehe...Så hello kitty inspirerte klær til dagens outfit:

Fikk verdens beste kake som bestemor hadde laget♥
Chi


I går kom Guro innom når hun var ferdig på skolen noe som var utrolig hyggelig siden jeg ikke har sett henne på år og dag ( hvertfall en uke). Vi ble sittende å snakke en stund siden..vi er jenter og det er sånt jenter gjør og fordi vi hadde mye å snakke om siden vi ikke har sett hverandre på lenge! Vi dro en liten tur ned til Lillestrøm der vi hentet mat fra Chi for å feire Guros bursdag som jeg hadde lovt henne. 

Hva jeg skal gjøre i dag vet jeg ikke enda, kanskje jeg skal en tur på shopping om jeg orker...Mest sannsynlig ikke.


(ignorer vårt ikke så veldig ryddige kjøkken)


nr. 33 uten nøtter <3

Har du noen planer for i dag?


Spider web
♥Hva syns du?


Vet ikke helt


I dag føler jeg meg faktisk bra, veldig bra. Men samtidig ikke...Jeg vet ikke helt egenltlig. Alt sammen går litt rundt når man går hjemme. Jeg fikk helt sjokk da jeg våknet i dag og hørte søpplebilen utenfor som betyr det er fredag. Jeg var helt sikker på det var onsdag. Vel, egentlig har det ikke så mye å si at det er fredag.

I dag skal jeg for håpentlig vis komme litt lengre med fotooppgaven jeg fikk i går, men jeg føler at jeg står litt fast. Må vente på at sola kommer tilbake, om den gjør det før til neste år. Man vet jo aldri med Norge.


Ikke rukket å fikse meg enda...

 


Flying fairy tail


Jeg har nå endelig fått første skoleoppgave hjem til meg som er en foto oppgave der jeg skal ta ti forskjellige selvportretter og har så vidt startet å ta bilder i dag selv om jeg ikke er helt fornøyd, men man finner jo alltid ting å pirke på i eget arbeid. Uansett så har jeg altså brukt litt tid i dag til å ta bilder av meg selv under plommetreet i hagen. Ikke sikker på om jeg skal bruke noen av bildene enda, så får se hvordan de passer med resten av bildene jeg skal ta..♥Hva syns dere?


Sen frokost


Når man ikke skal på skolen er det utrolig deilig å ta seg god tid om morgenen og lage seg litt ordentlig frokost. Jeg er vanlig vis ikke glad i å stå på kjøkkenet å lage mat, men i dag var det noe som gjorde at jeg fikk lyst til å bruke litt ekstra tid der inne. Jeg er ikke så veldig kreativ når det gjelder mat og kan vel egentlig bare lage omelett som noen ganger ender opp som eggerøre, noe den gjorde i dag... Er utrolig herlig å kunne gå ut å plukke ting fra hagen i hvertfall, den dagen jeg flytter ut skal jeg ha min egen urtehage enten det er inne eller ute!

I dag skal jeg vel egentlig ikke noe spesielt annet enn å jobbe på ett design til ei venninne som er på utveksling i år, så håper jeg får til noe brukelig.

♥Hva skal du i dag?


Gratis design til dere?


Hei!

Nå er det 150 år siden jeg har blogget, men nå er jeg ganske sikker på at jeg er tilbake...i hvertfall håper jeg det!

I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å lage ett nytt design til meg selv og til min nye design blogg der jeg kanskje kommer til å poste gratisdesign etterhvert om folk er intresert i det. Foreløbig har jeg bare lagd ett par design og ikke lagt ut kodene til noen av dem, men det kommer som sagt etter hvert om folk er intresert i det! Kom gjerne med tips til hva jeg skal lage om du har ett spesielt ønske så skal jeg se hva jeg får til, bare husk at jeg fortsatt har mye igjen å lære.

Ta gjerne en titt innom den nye bloggen min ved å trykke på DESIGN i menyen under headeren eller trykk på bildet under!
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits