Bilder


Ja, jeg vet har jeg har vært borte fra bloggen i det siste, men tenkte å titte innom nå å legge ut ett par bilder så dere får sett hva jeg driver med. Det har skjedd ganske mye i det siste som jeg velger å ikke skrive om på bloggen men noe av det jeg driver med er i hvertfall en skoleoppgave så kan legge ut ett par bilder som skal brukes i oppgaven.

Har fikset så det ikke er gjenskinn i vinduet på det bildet jeg skal bruke..

♥Hva syns du?


To blogger jeg leser


Tenkte jeg kunne vise dere hvilke blogger jeg trykker meg inn på så og si hver dag. Leser ett par av toppbloggerene, men føler ikke for å liste opp de i dette innlegget.

 

Den første av bloggene jeg leser er marenviks.blogg.no 

Hun tar utrolig mange nydelige bilder, og i tillegg så liker jeg at hun ikke dekker til virkeligheten så mye, selvom vi selvfølgelig alle ting vi ikke vil fortelle på bloggen....Jeg tror nesten jeg må si at dette er min favoritt blogg. Hun er en stor inspirasjon på flere måter, både fordi hun kjemper seg gjennom sykdom, pga det hun skriver og bildene hun tar. 

 


Den andre bloggen jeg leser er ajworld.blogg.no

Anette heter jenta bak denne bloggen og hun er utrolig kreativ! Hun sliter også med litt av hvert som du finner ut av om du leser bloggen hennes. Klikk deg inn på bloggen hennes, den er virkelig verdt en titt!

 

Skrev ikke så mye om hver blogg fordi du rett og slett må se de selv....

 

Leser du noen av de fra før?


Skogen


I dag har jeg og pappa vært ute å gått en litt lengre tur enn forventet fordi at vi skulle prøve å gå en ny vei og klarte å komme inn på en sti som bare fortsatte og fortsatte i steden for å ta oss ned til stin vi vanlig vis går på. Vanlig vis elsker jeg å gå i skogen, men i dag var den fullt av små innsekter som biter seg fast på deg og nekter å slippe taket. Utolig ekkelt når man kommer hjem og tror man er kvitt alle sammen også finner 10 stykker i bh'n.


Stormy night


Satt sammen av to forskjellige bilder jeg har tatt for en stund tilbake...

Nå skal jeg ut i skogen en tur sammen med pappa å se om det er noe sopp der.
♥Hva syns du?

 


Mye å gjøre...


I dag har jeg vært en rask tur på IKEA og kjøpt inn en ny kommode, lyspærer, teppe og ett par bokser til å ha ting i. Kommoden er desverre ikke i helt samme farge som resten av tingene mine på rommet. Eller egentlig så er ikke noen av tingene mine i lik farge, så går veldig bra. Den er en før bursdags gave fra farmoren min siden jeg sa at jeg virkelig trengte den nå så jeg får ryddet bort det siste rotet mitt. Skal prøve å sette den opp selv litt senere i kveld, men vet ikke helt om jeg klarer det siden det er mye bæring og jeg har problemer med ryggen som gjør at jeg ikke skal løfte på ting så mye og særlig ikke tunge ting. Legger ut bilder av hvordan det ble når jeg er ferdig.

Har mye igjen å gjøre, noe på lista har jeg gjort i dag, og resten skal jeg få gjort i løpet av helga og den neste uka forhåpentlig vis... 


Noen dager...


Noen dager ser jeg meg i speilet og tenker: I dag ser jeg faktisk helt grei ut. Andre dager er det helt motsatt...Sånn har vel de fleste det. Rart hvordan mennesker skal rakke ned på seg selv og andre pga utsenet når det er personligheten som teller...
♥Hvordan føler du deg i dag?


Selvportrett- Good nightmares


Så lite inspirasjon til å ta bilder nå...lei av hagen, lei av rommet, lei av stua, lei av meg...skulle ønske jeg bodde på landet eller i skogen så jeg hadde litt flere muligheter til å ta bilder. Skulle ønske jeg hadde tykt hår så jeg kunne farge det, krølle det, gjøre hva som helst med det. Men det har jeg ikke. Alt nå blir så ensformig. 

♥Hva syns du?


Rosa sløyfe måned


Å være med på å støtte noe så viktig som brystkreft forskning bare ved å kjøpe en liten sløyfe er ganske fantastisk å tenke på! Jeg selv mistet moren min for noen år tilbake da hun tapte kampen mot brystkreft. Så nå som det er Oktober og rosa søyfe måned så har jeg sevfølgelig kjøpt en i håp om at kanskje akkurat min sløyfe var det lille som skulle til for å finne en kur! Desverre er nok ikke min sløyfe nok...men den er med på starten av noe bra og jeg håper at om 5-10 år vil det finnes en kur mot kreft som gjør at man ikke trenger miste foreldre, barn, venner eller andre for kreft! Skriver som det står på kreftforenigens hjemmeside: Bystkreft rammer fler enn bare de som får det... 

 

♥Har du kjøpt en rosa sløyfe?

Om du ikke har kjøpt noen rosa sløyfe produkter finner de i mange forskjellige butikker og du kan også kjøpe de H E RSen frokost


I dag ble det bare en ganske sen, rask og enkel frokost fordi jeg ikke egentlig liker å lage mat.

Forsvaret


Da pappa kom inn med posten i dag lå det to brev der til meg. Det ene var ett brev jeg får hver måned med kontoutsrkiftene mine, men det andre brevet hadde jeg aldri sett før. På utsiden sto det FORSVARET og inni var det ett brev om at jeg er innrullert i Forsvaret. Vet egentlig ingen ting om forsvaret, er det sånn at alle blir innkalt? Hadde en god stund lyst til å komme inn i det da jeg var mindre. Nå vet jeg ikke helt hva jeg vil...Skal ta sesjon del 1 senere i kveld siden den er obligatorisk. Mest sannsynlig kommer jeg ikke til å være kvalifisert...Lille meg på 1.60 skal være med på å forsvare landet, men man vet jo aldri. Litt skummelt...♥Har du blitt innkalt til forsvaret?

♥Vet du noe om det?


PHOTOSHOP - Far away


I går brukte jeg litt av kvelden min til å redigere sammen ett bilde i photoshop. Det er ikke helt ferdig, men tenkte å vise dere hvordan det ser ut så langt...♥Hva syns du?Koslig dag


I går var en utrolig koselig dag! Jeg satt på med pappa når han skulle dra til jobben og ble sluppet av hos farmor. Har ikke vært der på veldig lenge så følte det var på tide å ta seg en tur. Vi lagde oss egg til frokost, satt å snakket litt, lagde eplepai og snakket enda mer. Måtte drikke ett par kopper te fordi at jeg ble så dårlig i halsen etter mye snakking...tror kanskje jeg starter å bli forkjølet. 

Ble en sånn lettvint variant siden jeg kom på kort varsel.


Helgen


På fredag kom Guro til meg og har vært her hele helga. Vi har hatt det utrolig koselig! Jeg syns i hvertfall det og det virket som Guro syntes det også. På fredag slappet vi av med ett par filmer og avsluttet dagen i boblebadet der vi ble sittende i noen timer å prate og slappe av. Lørdagen startet med ett par filmer til før vi fant ut at vi skulle spille ett gammelig spill på noe som heter gamecube. På kvelden kom Sebastian en tur og var hos meg til ca halv ett før jeg og Guro tok kvelden. Utrolig deilig å bare slappe av å slippe å stresse med ting men bare ta alt som det kommer. 


Dverghamster


På mandag var jeg ute å kjøpte meg dverghamster. Han er ca 7 uker gammel og heter Ozo. Nå har jeg hatt han i 3-4 (?) dager og han er verdens søteste! Har ikke hatt noen problemer med at han er våken på natta siden han er veldig forsiktig i bevegelsene sine og han er egentlig veldig lat så han løper ikke så mye rundt foreløbig...Han har fått ett 4 etasjes bur men akkurat nå har han bare en av etasjene siden han ikke brukte noen av de andre, men det bygger jeg nok på etterhvert. Virker som han trives godt i buret sitt og han har startet å vende seg til meg så nå tørr han faktisk sitte i hånda mi å spise.

Høy ISO fordi jeg ikke har så mye lys på rommet ettersom alle lyspærene mine har gått så det forklarer skurrete bilder...Senere i dag kommer Guro og skal være hos meg hele helga mens resten av familien min er i Tyskland.

♥Har du noe dyr?


New in til rommet


Store puter fra Kid, husker ikke prisen men ett sted rundt 300kr pr pute. Små puter fra IKEA som jeg heller ikke husker prisen på, men mellom 150 ogg 200kr.

Skilt fra Kid 129 tror jeg..

Sengeteppet er egentlig to tepper som er lagt ved siden av hverandre, ca 500kr pr teppe/pledd.

Øverste skiltet er fra en random butikk på senteret vi har her jeg bor og kostet 79kr. Det nederste skiltet er fra Kid og kostet 29 kr.

Uff jeg er dårlig til å huske priser og kviteringa er borte så...


Mørvika


Det har skjedd litt av hvert i det siste så jeg har vært veldig lat på bloggfronten og sånr det meste av det som har skjedd er private ting som jeg ikke har lyst til å nevne på bloggen så blir det lite å skrive om... men hvertfall så var jo jeg og Guro på hytta i helga som var utrolig koselig! Vi gjorde vel bare typiske ting man gjør på hytter som å være litt ute og sitte å se på gamle barnefilmer under varme ulltepper. 

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits