Juleinspo


Sitter i mattetimen og hører på julemusikk. Kjenner julestemningen er på plass!

Blir i så godt humør av julesanger, egentlig er jeg ikke noen fan av Justin Bieber...men elsker ett par av julesangene hans!

Mistletoe-Justin Bieber

All I want for Christmas is you-Justin Bieber ft. Mariah Cary 

Santa Claus is coming to town- Justin Bieber 


Chi


Skulle akkurat til å legge meg da mobilen min startet å blinke. Guro sendte meg en melding, og min første reaksjon til det var...ja...nå skulle vi finne på noe kødd, eller at hun ikek skulle på skolen i morgen. Men neida, jeg lukker opp meldingen spent på å se hva som står i den og der leser jeg dette:

Søteste! Chi er en kina resturant med utrolig god mat! Jeg og Guro har vært der en gang sammen før og har vel egentlig funnet ut at vi ikke passer så godt inn på fine resturanter...Men på tirsdag har jeg bursdag så vi gjør ett lite unntak! Og hvordan kan man ellers feire en bursdag bedre enn med god mat og en bestevenn? 

Siden jeg snakker om meg å Guro nå slenger jeg med ett bilde av oss fra fotostudioet før jeg tar kvelden:Natta♥


Ny tegning


Lagde en ny tegning på illustrator fordi vel...jeg kjeder meg. 

Nisse film


Min flotte klassekamerat har lagd en liten julefilm dere bør se, den setter dere virkelig i julestemning!


Fine jenter


Nå sitter jeg i norsktimen sammen med Guro og koser meg med boller og brus! Neida...only in my dreams. Vi har nettopp fått i oppgave å lage en presentasjon så da er det bare å starte for fullt etter at jeg har blogget, er så glad jeg får dele oppgaven sammen med denne baben!
Guro klorte meg på nesa...

Time to work! Ønsk oss lykke til, vi trenger det.

 


Illustrator


Satt og kjedet meg så fant ut at jeg ville prøve å tegne litt i illustrator, noe jeg aldri har gjort før siden jeg var borte i den timen på skolen der man lærte om det...så jeg prøvde meg fram og fikk til ett helt greit resultat som jeg tenkte å vise dere!

Først ett par under prosess bilder...

Ble en del ting å holde styr på så det var greit å kunne dele inn i layers.

Ferdig resultat(kanskje noen småting jeg fikser på senere en gang):


Det blogg navnet er ikke på selvetegningen. Hehe, ikke så flink til å lage nese eller hender enda...

Men nå legger jeg meg! Natta♥
Bilder


Tenkte å legge ut ett par bilder jeg har tatt nå i det siste på skolen, de er tatt noen forskjellige foto oppgaver.

Ikke alle bildene har like mye med vinteren å gjøre men det får gå.


Hårmodell


Mye å gjøre for tiden med lekser, framføringer, trening og att på til prøve å få litt fritid. Derfor blir fort bloggen min glemt, men fikk en melding i ste av ei som lurte på om jeg kunne blogge så da gjør jeg det nå.

Det har ikke skjedd så mye i dag annet enn skole, film og popcorn så jeg velger heller å blogge om Søndagen. Som sikkert noen vet var jeg hårmodell for Petite som er en frisørsalong som holder til på senteret her jeg bor. De hadde 10 års jubileum og lagde derfor ett slags moteshow der de trengte ett par modeller og jeg var da en av dem, ikke det at jeg er en modell...

Jeg møtte i hvertfall opp 11.30 sliten og trøtt etter gårsdagen, men det kunne jeg ikke bry meg noe særlig om. 

Salen vi gikk catwalk i, ikke ferdig fikset enda.

Først fikk vi utdelt kjoler og ble plasert på forskjellige grupper som sort, paljett, ball o.l. Jeg kom i gruppen paljett og fikk ha på meg en gull paljett kjole som var verdt mer enn jeg noen gang kommer til å kjøpe kjoler for.


Den nærmeste kjolen var min.

Så gikk det over til fiksing av hår, fjerning av gammel sminke også på med ny. På bildet under hadde jeg værste morra tryne du kan finne så måtte redigere det bort, tro meg...jeg gjorde dere en tjeneste.

Fikk de lengste øyevippene jeg har hatt på meg, føltes ut som jeg hadde på meg ett tak noe som gjorde at det var vansklig å ha øynene åpne mens jeg gikk på catwalken.

Dårlige bilder tatt med iPhone....

Vi hadde en generalprøve der vi ble forklart hvordan vi skulle gå, og etter det ble vi fikset ferdig, fikk spist litt pizza og gruet oss/gledet oss litt før vi endelig skulle gå.

Har desverre ikke noen bilder fra når jeg gikk, siden ja, jeg var jo på catwalken så hadde ikke mulighet til å ta bilder. Kanskje noen har bilder av meg ett sted, men jeg har de hvertfall ikke tilgjenglige nå. Har dette ene bildet fra rett før jeg skulle på bare:Etter en lang søndag skal jeg si det var godt å komme hjem, få av seg all sminken og hoppe i dusjen. 

Men nå kaller drømmeland på meg, natta♥ 


Kalender, shopping og pole dancing


Dagen startet med å forsove seg så jeg ikke rakk bussen, og da jeg endelig kom fram var det rett i gang med å lage julekalender som er det eneste vi gjør på skolen denne uka. Utrolig kos, unntatt at julestemningen har kommet litt for tidlig. I dag ble jeg i hvertfall ferdig med kalenderen min som er lagd av 24 fyrstikkesker og litt grafisk design, pluss en masse lim. Under kan dere se den omtrent ferdig.


Etter skolen dro jeg en rask tur innom hjemme for å legge fra meg ting før jeg og pappa dro ut for å shoppe noen klær.


Kjole // Vero moda // 359.- om jeg ikke husker helt feil.


To par bukser, dårlig farge men den ene er grønn og den andre grå // Vero moda // 279.-Neglelakk // Vero moda // 29.-

Uff ser bildene ble utrolig dårlige, skal skjerpe meg...pluss skifte en lyspære i taket så lyset blir bedre.

Etter shoppingen dro jeg og møtte Susanna for å være med på pole dancing/pole fitness for første gang. Har villet prøve det lenge, siden jeg har hørt det er god trening og det så utrolig gøy ut og jeg ble ikke skuffet! Drar tilbake dit så fort jeg kan.Må poste ett skrytebilde over hvor flink jeg har blitt på bare en time.

Nå tenkte jeg å legge meg om jeg ikke finner på noe mere intresant å gjøre, mest sannsynlig ikke..

 


Jeg prøver igjen


Nå er det utroulig lenge siden jeg har blogget. Ser på datoen fra sist innlegg, 16.09.2012. Alt for lenge siden, men jeg har hatt mye å tenke på og lite blogg lyst så det har vært godt med en pause. Men i ste da jeg satt på pc'n og redigerte ett par bilder som etterhvert ble til en header fant jeg ut at jeg ville starte å blogge. Bare for å ha ett sted å gjøre av alle bildene som jeg tar eller har tatt.

 

Headeren er ganske enkel, men det enkle er ofte det beste ikkesant?

Lånte ett gratisdesign siden jeg ikke orker å stresse med koder, fikser bare småting som farger og mellomrom på ting. 

Men det er en ny dag i morgen, så better get some sleep.

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits