Sunday funday?


Nå skal jeg straks sette i gang med skolearbeid...På en søndag. Dagen man egentlig skal bruke til å slappe av og hvile seg ut før en ny uke må dessverre jeg bruke på å jobbe for å få ting levert inn til riktig tid. Har vel egentlig bare meg selv å takke, så skal ikke klage. 

Heldigvis er det kaldt og guffent ute så det gjør meg ingen ting å måtte sitte inne i varmen med en kopp kakao, en skål sjokolade, myke tøfler. Selv om jeg gjerne skulle byttet ut leksene med en god film...Jaja, kvelden er enda ung så forhåpentlig vis klarer jeg jobbe effektivt nok til å rekke å bruke litt tid på noe jeg selv har lyst til.

 


♥ Hva har du brukt din søndag til?


Tilbake!


Det har gått noen måneder siden siste innlegg. Utrolig nok har jeg faktisk alt fra 5 til 30 lesere daglig uten å ha lagt ut noe nytt på så lenge så jeg føler nesten jeg får gi litt lyd fra meg. Har også fått noen forespørsler om jeg ikke snart skal starte å blogge igjen, så nå tenkte jeg det var på tide. Jeg har vært innom bloggen i blandt. Skrevet innlegg jeg aldri har postet av grunner jeg egentlig ikke vet. I bunn og grunn har jeg godt av bloggen. På den får ut det jeg måtte ha på hjertet og jeg må kle på meg og fikse meg opp litt hver dag for å ta bilder. Det er ganske lett å bare ville bli i senga når man ikke har så mye skole eller andre ting å gjøre, så kan være fint å ha en grunn til å måtte fikse seg litt i blandt...

 


 

Uansett..ææ. Er det flere som er gira på jul nå? Det er hvertfall jeg! Har gått å sunget på julesanger siden sommern så nå synes jeg endelig det var på tide at den er rett rundt hjørnet! Har allerede fått juletreet opp på rommet mitt, men skal nok ikke tenne det før litt nærmere julaften. Det finnes ikke mye som er koseligere enn juletiden. Masse lys, kakebaking, varm kakao, kos forran peisen, julefilmer man ser om og om igjen hvert år uten å gå lei, varme pledd å surre seg inn i og det å være med venner og familie er vel det juletiden min går til. Ikke rart jeg er gira, og jeg er kanskje ikke den eneste heller? 

 
Skal forhåpentlig vis få fikset litt på designet i nærmeste tid. Hvertfall få inn noen nye bilder så den passer litt mer til denne årstiden...

 

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits