Nyttårsforsetter


Heii<3

Mine mål for det nye året må bli...

...å få bedre karakterer på skolen (det har vel de fleste på min alder med mindre de bare får seksere)

...å bruke mindre penger

...å sitte mindre forran pcn

Haha, ble ikke så lang liste som jeg håpet at det skulle bli men har ikke så god tid til å blogge nå siden jeg straks skal bort.

Genser: USA       Bukse: BikBok

Jeg fant ut at jeg ikke orker å pynte meg så mye i år og gå med kjole og alt siden vi skal være ute en god stund og da blir det kaldt. 

Kanskje jeg blogger etterpå en gang fra mobilen om jeg får tid.

Har du noe nyttårsforsett?

Hva skal du i dag?

Om jeg ikke blogger mere i kveld så får jeg bare si Godt nyttår på forskudd og kos dere<3

Spania


Heihei!<3

Akkurat nå sitter jeg å pugger på en sang som jeg skal være med å kore på i bryluppet til onkelen til en venninde av meg. Sangen heter I want to know what love is og om du vil høre så kan du bare trykke HER.

Samtidig sitter jeg også å drømmer meg bort i bilder fra spania, gleder meg sykt til vinterferien siden da skal jeg til leiligheten vår i spania. Skal bli godt å komme seg en liten tur ut fra Norge nå etter som jeg har startet å bli litt lei av all isen og tempraturene som går opp og ned.

 

Litt av takterassen vår, utrolig deilig å ligge oppå der og sole seg og om du blir for varm har vi dusj der oppe også sånn at man kan kjøle seg ned. Det er foresten jeg som har designet takterassen, jeg som har kommet med ideer og laget en arbeidstegning eller hva det nå heter som to menn har fulgt for å lage den. Ganske fornøyd med resultatet.

Utsikten fra leiligheten vår, tar ca ett minutt for å komme ned i hagen der basenget er. Deilig å slippe å gå så langt for å kunne bade, ca 10 min unna leiligheten ligger den nærmeste stranden. 

En av strendene, denne ligger i nærheten av ett sted som heter Estepona.

I fjor da jeg var i spania var vi i en sånn dyrepark som skal være en av europas største tror jeg (ikke 100% sikker) men der fant jeg i hvertfall det søteste dyret i verden! Er ikke helt sikker på om det er en ape eller om det var noe annent...

Skal du også ut av landet i vinterferien?
 
 
Videoblogg!


Da er endelig videobloggen ferdig! Uff jeg veit ikke helt hva jeg skal kalle den....må vel bli klein eller no? Se hele greia og kommenter hva du syns om den og gi gjerne tips til hva vi kan forbedre! Og nei kameraet vi brukte er ikke så bra.

Jaja slapp av og nyt filmen!

 

Filmen er på vei


I am bored...skulle egentlig til fresh i dag for å melde meg inn, men må ta det i morgen i steden siden vi fikk gjester som skulle spise her så jeg og pappa rakk ikke å dra ut. Akkurat nå så sitter jeg bare i sofaen og gjør ikke noe, venter bare på at filmen skal bli ferdig med å laste seg opp. Tar nok litt tid til.

hehe fritids.....

Header ferdig tror jeg?


Ja da er jeg ferdig med header til susi så nå tror jeg at jeg skal gå inn på bloggen hennes å se hvordan det blir...<3hva syns du om headerene?

si ifra om du vil ha hjelp til å lage header eller design da så kan jeg se om jeg kan hjelpe
 

 


Fresh!


Åhh....gleder meg nå, i dag skal jeg en tur bort på fresh for å melde meg inn der. Fresh er ett treningssenter til dere som kanskje ikke vet hva det er. Men først skal jeg en tur i dusjen også skal jeg legge ut den videoen jeg snakket om i går+at jeg skal prøve å lage en header til susi og kanskje ett design om jeg orker.


mehe morgenkåpe er så digg^^

What does not kill you makes you stronger..


Jupp jupp, livet går jo opp og ned som en berg og dal bane, eller kanskje jeg skal sammenligne det med leserantallet på blogger? Ganske skummelt å tenke på egentlig...man vet på en måte at når livet ditt er på det beste så kommer det alltid ett eller annent som gjør at du kommer til neddoverbakken i berg og dal banen eller hvordan jeg nå skal si det. Hvorfor er det sånn? Er det noen engler som sitter oppe i himmelen og syns det er utrolig gøy å se på oss mennesker bli kastet opp og ned og bak og fram i vognene mens vi er livredde? Kan de ikke heller skaffe seg ps3 eller noe lignende det, det er vel like bra underholdning eller hva? Det som er litt bra med berg og dal baner er at du kommer av dem i live og kan være stolt over at du klarte deg gjennom hele turen og gå å kjøpe deg en is eller en belgisk vaffel (nammmmm)...med mindre du velger å hoppe av i svingen...

vet ikke helt hvor det der kom fra....men det blir mere å lese for dere så jeg poster det uansett

Bilde redigert og tatt av meg :)

 

Den videoen jeg snakket om i sta er rett rundt hjørnet nå, mangler bare noen små ting så er den klar. Poster den i morgen en gang! Haha om dere liker randome saker kommer dere til å like den. 

Gi gjerne tips til hva videoene skal handle om.

Jeg og susanne skal prøve å lage en video hver andre uke og se om det går bra, mest sannsynlig glemmer vi det så hjelp oss med å huske det!

Og wiii jeg føler jeg kan fortsette å blogge her etter som lesertallet og sidevisningene har vært høye! Hvor kommer alle folkene fra? O.o
videoblogg straks++må gjøre video


jepp du leste riktig! jeg og susi driver nemilg på å klipper og limer litt for å gjøre ferdig en videoblogg, kommer bare til å være masse randome greier fra hva vi har gjort i dag og litt sånt, blir sikkert kjempe gøy så dere får følge med så kommer den ut straks!

driver med redigeringen, men er ikke så lett (buhu...)i tillegg har susi skrevet på bloggen sin at hun og jeg skal lage en må gjøre video som jeg kommer til å poste på min blogg også, så kom med forslag til hva vi skal gjøre i må gjøre videoen 


Dette er meg


Jeg heter Ida og er født 4. desember 1996 noe som både har fordeler og ulemper. Denne bloggen ble opprettet 28.desember 2011 og blir brukt når jeg orker eller føler for å blogge. Siden det ikke var det letteste å finne på ett navn "døpte" jeg bloggen rnum(RandomNavnUtenMening) fordi at jeg ikke kom på noe bedre. Vet jeg er kreativ..

 

Jeg har slitt med angst i noen år nå noe som gjør at jeg har visse begrensninger så sitter mye hjemme. Angsten fører også med seg en del andre komplikasjoner, blandt annet at jeg er mye sliten og deprimert. Like vel prøver jeg å holde hodet høyt og jobber hardt for å bli bedre!

 

Har siden jeg var liten vært veldig glad i å ta bilder og i senere tid redigere og manipulere bilder så bloggen blir ett sted der jeg kan lagre bildene mine til senere. Alt du finner på bloggen min er skrevet/tatt/laget av meg om ikke annet er oppgitt.

 


 


Ny blogg og greier!


Nå har jeg laget meg en egen blogg for første gang. Har jo vært med på å skrive på udb før, men fant ut at jeg skulle lage meg en egen blogg i går så da gjorde jeg det. Jeg må bare si at å finne på ett sånt blogg navn det er noe av det vanskligste man kan gjøre..tror jeg satt i tre timer i går for å finne på ett bra navn som var enkelt å huske, det ble vel egentlig ikke no bra i det hele tatt men sånn er det bare. Jeg kalte i hvertfall bloggen min for RNUM (RandomNavnUtenMening)  fordi at jeg til slutt ga opp å finne på ett navn med mening. I denne bloggen kommer jeg til å skrive når det passer meg og kommer sikkert ikke til å blogge hver dag, men som sagt så blir detta mere en sånn fritids greie etter som jeg sikkert aldri havner på no topplister. Med udb bloggen som jeg har med en venn klarte vi å komme oss opp på 14 plass i kommunen våres og det var jo ganske bra det, men så tok vi en liten pause og nå ligger vi vel ett sted rundt 60 på lista. Vet ikke om min blogg kommer til å havne noe høyere opp på den lista en gang men jeg har egentlig ikke satt meg noe mål om å havne på den heller. Gjør detta mere for gøy og kommer til å bruke bloggen til ett sted jeg kan lagre minner eller no. 

Kommer sikkert til å komme ut masse randome greier her så dere får bare kose dere !

Velkommen til min blogg!


Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits