Rådyr


For ett par dager siden fikk vi besøk av ett par med rådyr i hagen, en mamma og en kalv eller hva man nå kaller ungene til ett rådyr. Egentlig så er jeg ikke sikker på om det var ett rådyr heller, alle sånne dyr er jo prikk like! Men i hvertfall måtte jeg selfølgelig ta fram kameraet og en stor linse og knipse ett par bilder!

Den største av dem, altså "moren" tror jeg faktisk har vært på besøk hos oss i fjor fordi at de ofte kommer tilbake til steder der de har funnet mat før. Ikke de beste bildene, men sånn må det bare være når man ikke kan gå så nærme dem!


Long time no seen


Har ikke blogget på en god stund som noen av dere sikkert har merket! Grunnet at jeg rett og slett har hatt en skikkelig ferie og bare kost meg forran den nye tvn med filmer og popcorn. Utrolig deilig å få slappet av litt når man har muligheten. 

Men som sikkert noen av dere ser så har jeg byttet design, ikke fornøyd med headeren min i det hele tatt og bildet i sidemenyen må byttes ut men det tar jeg litt senere siden jeg er på vei til å ta kvelden nå. Kanskje på tide..?

2013 starter blogginga for fullt igjen. Har virkelig trua på ett bra nyttår!


"Skygge" Bilder


Jeg tok ett par bilder her om dagen siden jeg ville prøve ut om det funka å bruke ting man fant hjemme til å legge skygger og lys i bilder, sånn som man gjør i studio. Tenkte å vise dere ett par bilder, selvom det er litt kleine bilder av meg. I tillegg har jeg også redigert litt på farger og kontraster. Jeg vet selv at jeg ikke er noen modell så ikke konsentrer så mye på hvordan jeg ser ut i bildene, mere på selve helheten i bildene med fargene, skyggene og ja alt i bildene!

 


Du grønne glitrende tre


I dag våknet jeg opp til lukta av juletre, og da jeg kom ut i stua sto det allerede ferdig pyntet med alle lysene tent!

Nå skal jeg rydde og vaske huset. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til det, men må det gjøres så må det gjøres! I tillegg skal jeg pakke inn de siste julegavene og senere i dag blir det pepperkakebaking så da blir det vel jul i år også. Det eneste som mangler er julestemninga som sikkert har rota seg bort i snøværet.


Nelly innkjøp-kjole og sko


For noen dager siden bestilte jeg en kjole og ett par sko fra nelly, og i går kom de endelig til meg i posten! Kjøpte alt på salg så ble ganske billig, men husker ikke akkurat prisen...

Kjolen skulle jeg egentlig bruke i en bursdag, men ble uheldig vis dårlig igjen...noe som gjorde at jeg ikke orket dra ut. Men tenkte å vise dere kjolen uansett:


Fin på håret og greier...men hva gjør vel det. Er man syk så er man syk.

Så kommer jeg til skoene. Egentlig skulle jeg ikke kjøpe sko, men siden de var på salg måtte jeg bare. Jeg tenker alltid sånn: Tenk om jeg angrer på at jeg ikke kjøpte de, og må kjøpe de for full pris en annen gang!

Kjøpte hvertfall to par sko:


 


Gutteblogger, denne må du lese


Har ligget syk fra fredag til tirsdag og etter det har det ikke vært mye å blogge om, men det er ikke det dette innlegget skal handle om!

Jeg tenkte å fortelle dere om en venn av meg sin blogg. Bloggen jeg skal fortelle om er http://haakonh.blogg.no .

Håkon er utrolig flink til å skrive, og skriver gode inlegg om ting jeg faktisk tror intreserer mange! Han er en utrolig sterk/tøff gutt som ikke er redd for å være seg selv, og selvom det å være bifil ikke blir tatt like godt imot av alle klarer han fortsatt være seg selv å være stolt av hvem han er...Noe jeg tror flere kanskje kan hente inspirasjon i eller lære noe av.

Han har ikke blogget så lenge på denne bloggen men jeg er sikker på at du allerede nå vil finne noe som intreserer deg der. Han blogger om outfit, sine meninger om ting og tang, medie og komunikasjons ting (altså grafisk og foto o.l), hverdag og mye mer så jeg tror man finner noe for alle der inne!


Jeg er fast leser og jeg er helt sikker på at du kommer til å bli det også! Så klikk deg inn på bloggen hans:
Opptreden med REX


I går kom jeg hjem fra Oslo så sent at jeg ikke rakk å blogge, og i dag sto jeg opp tidlig for å kjøpe julegaver derfor har det vært lite blogging!

I går var jeg dårlig så jeg holdt meg hjemme fra skolen for å være opplagt til konserten jeg skulle være med på på kvelden. Jeg var litt i tvil om jeg skulle dra eller ikke, men valgte til slutt å dra...noe som ikke var det smarteste jeg har gjort. I dag føler jeg meg ganske dårlig, men kan desverre ikke bli i senga i dag siden jeg må være med i en bursdag til ei vennine. Nok om det. I går dro jeg altså sammen med en liten gruppe til Oslo for å synge på en nattklubb i Oslo sammen med artisten REX. 

Legger ut noen bilder fra i går kveld, og mens dere ser på de må dere høre på sangen til REX! Han er en av mine norske favoritt artister.

 


Eirik på vei til fridays.
Kurere sår hals!


Siden det er vinter nå sliter sikkert mange med sår og vondt hals. Jeg er en av de, og siden jeg synger ganske ofte må stemmen min alltid være i orden...Derfor tenkte jeg å gi dere ett tips til noe som faktisk hjelper mot sår hals i steden for å gå rundt å tygge halspastiller hele dagen.

Oppskriften er egentlig ganske enkel:

Kok opp vann enten i kjele eller i en vannkoker, hell vannet i en kopp. Kutt opp ingefærrot og putt ett par biter i koppen, etter det tar dere en spisekje honning som også skal i koppen. Så er det bare å vente i ca fem minutter sånn at alt skal blande seg. 


Prøvde noe nytt


Har prøvd noe nytt i photoshop i dag siden jeg ikke hadde så mye annet å gjøre. Har aldri brukt photoshop til å redigere bilder før, men rsultatene kan jo faktisk bli ganske kule! Eller det syns i hvertfall jeg. Selvfølgelig kan jeg ikke kalle meg profesjonell enda, men ble vel helt greit til å være nybegynner. Bildene er selfølgelig også tatt av meg om du lurte, kanskje du har sett de før siden jeg har lagt ut noen av dem tidligere...


♥Hva syns du om bildene?


Svart senker natten seg..


I dag som sikkert alle har fått med seg er det Lucia, og hva hører vel mer til i dag enn lussekatter? Ingen ting, og da jeg kom til skolen i dag ble det servert lussekatter i tillegg til lyden av "julemusikk" og fakler som flakket i vinden utenfor bygget. Flott start på dagen, selvom jeg viste at jeg skulle inn å ha matte tentamen en time senere.

Selv bakte jeg lussekatter i går sammen med bestemoren min, noe som har vært en slags tradisjon siden jeg var liten.

Jeg vil ha en liten hund!


Høyt på ønskelista mi står hund, og ikke hvilken som helst rase. Har veldig lyst på en gordonsetter, har god erfraring med de og de virker som en utrolig "hyggelig" hunderase. Måtte låne noen bilder fra nettet sånn at jeg kan vise dere de herlige hundene!I tillegg skal jeg snart starte å øve sånn at jeg kan ta jegerprøven, og da kommer en godonsetter godt med når jeg endelig kan starte å jakte ordentlig. Har vært med på jakt hvert år så lenge jeg husker sammen med pappa og bestefaren min, men har aldri fått lov å holde i geværet selv så det skal det bli en lutt på nå!

Søteste hundene! Mange hunderaser som er kjempe søte når de er små, men så vokser de opp og mister utsenet men ikke denne hunderasen. De er like fine selvom de blir eldre!

♥Har du lyst på eller har du hund?

♥Hvilken rase ville du hatt/har du?


Hvem vil ha en bit?


Besteforeldrene mine har kom hjem fra spania på Lørdag etter å ha vært der i noen månder, så jeg tok meg en tur opp til dem etter skolen i dag. Der hadde bestemoren min en sjokolade kake som jeg bare ikke kunne si nei til! ♥Kunne du tenkt deg en bit av denne kaloribomben?


Bilder-Solnedgang


Måtte bare ut å ta ett par bilder av solnedgangen i ste siden det var så utrolig fint ute! 

 

 


15 days challenge- dag 7


Ett bilde av romme mitt:

Blir en mobilblogg i kveld siden jeg ikke orker å skru på macen.

Tror egentlig ikke dette er tiden for å legge ut bilder av rommet mitt, men må man så må man...

 

Kan legge ut ett par bilder fra i sommer når man faktisk kunne se gulvet så dere får se hvordan det egentlig skal se ut:

Har tenkt lenge på å rydde rommet men har liksom aldri kommet helt i gang. Men det er jo tanken som teller, ikkesant?


Piercing!


Jeg tror jeg har glemt å fortelle dere at jeg på fredag var og tok piercing sammen med Martine! Jeg hadde piercing i navlen før, men måtte ta den ut siden noen rev hardt i den da jeg var i Malta så den nesten ble dratt ut. Siden jeg var så glad i den bestemte jeg meg for å ta den ut, vente ett par månder og ta på nytt.

Rett etter skolen dro jeg og Guro, som skulle være med å se på oss. Klokka fem gikk vi inn døra til piercingstudioet klare for å ta piercing! Måtte ta ett par bilder fra bloggen til Guro, hennes blogg finner dere forresten HER.

Der var nåla igjennom!


Meg og Martine storfornøyde.


Treningsmotivasjon


De fleste tenker vel på det å se bra ut når sommeren kommer og du skal ta på deg bikinien eller badebuksa? I hvertfall gjør jeg det, derfor tenkte jeg å skrive litt om trening og komme med litt motivasjons bilder og sånt.

For å få "drømmekroppen" må man jobbe for det. Selvfølgelig kan man jukse med operasjoner og lignende, men hva er vel morsomt med det? Jeg mener at morroa med trening er når du ser resultater, når du klarer ti situps mer enn du klarte da du startet. Og for å klare det må du først sette i gang og trene, noe som kanskje er det vanskligste med det å trene. Du må komme inn i en god treningsrytme, og om du ikke klarer å komme inn i denne rytmen kan det være greit å ha noen som pusher deg til å ytre ditt beste.

Noen syns trening er utrolig gøy og lever for det å trene, mens andre (som inkluderer meg) syns trening er kjedlig og vil heller ligge på sofaen og slappe av med en film. Jeg tenker ofte på at isteden for å sitte å se på TV'n burde jeg vært ute og jogget eller dratt på treningssenter, men så tenker jeg bare at jeg kan gjøre det i morgen i steden og sånn fortsetter det og jeg kommer aldri ordentlig i gang. Men etter å ha lest ett par quotes har jeg faktisk klart å starte å blande treningen inn mens jeg ser på TV, derfor tenkte jeg å dele det med dere i håp om at kanskje noen av dere får like god bruk av det som meg:

Noen tenker sikkert at man må trene på treningssenter eller ha apparater, og det kan jo otfe være ganske dyrt. Selv trener jeg eller jeg er i hvertfall medlem på ett treningssenter som heter Fresh fitness som er ganske billig, men jeg har vel ikke vært der siden februar i fjord siden jeg heller jogger og trener hjemme. Når jeg trener hjemme har jeg ett par apper jeg bruker som jeg lastet ned på iPhonen som jeg vi anbefale, der er en del korte treningsøkter som jeg vil anbefale deg å laste ned om du ikke har god tid til å trene eller råd til å trene på treningssenter. Alle treningsprogrammene varer alt i fra 5-20 minutter og om du gjør det riktig kan du fatkisk kjenne at du har trent+ alt er bedre enn ingen ting!


De åtte øverste appene er apper med forskjellige treningsprogram. I tillegg vil jeg anbefale ShapeUp om du vil passe på å holde deg til en spesiell sum kalorier. Den teller kalorier og viser deg hvor mye du må trene og spise for å nå den vekten du vil nå.

Tilslutt legger jeg bare til en god del bilder som er med på å motivere meg!

 


15 days challenge- dag 6


Ett bilde av meg selv som liten:

Haha, jeg vet ikke helt hva dere mener med liten så jeg legger ut ett par bilder:

Grilling og juletre hugging


Guro kom til meg i går kveld og sov over her, vi fikk klipt extentionet mitt og spilt litt Wii. Jeg har farget og klippet håret mitt siden det virkelig trengtes...


Litt for mørkt for min smak og så lenge som jeg har slitt med å få hår som rekker litt lengre enn skuldrene så var det kjipt å se det falle ned på gulvet i det Guro klipte det bort..

På morgningen i dag dro vi ut i skogen for å grille pølser og hugge juletrær, så vi kledde godt på oss og pakket sekken før vi kjørte til en skog i nærheten som tilhører noen familievenner.


Uten sminke, men det er sånn det skal være når man er på tur!

Er vel ikke så veldig mye å skrive om i dag, vi fant tre juletrær som vi klarte å presse inn i bilen. Så dro vi hjem til meg igjen og drakk kakao og så på TV og slappet av, slitene etter en lang dag i skogen...

 


15 days challenge- dag 4 og 5


Dag 4- tre ting jeg ikke klarer meg uten

Den første tingen jeg ikke klarer meg uten må være gode venner og familie, grunnen til at jeg tar de to tingene sammen er at familien min også på en måte går litt under venner og venner går litt under familie. Om man ikke har noen som er der for deg og backer deg opp om du er nede, kan du nok få det vansklig etterhvert. Selvfølgelig er det noen som ikke vil ha venner, og det er jo dems valg. Men jeg mener at det å ihvertfall ha en god venn som er der når du trenger noen å snakke med er noe av det viktigste du kan ha, og uten det hadde jeg nok stått ganske fast i livet...Beste jentene!

Den andre tingen jeg ikke klarer meg uten må være mobilen min, føler meg så tom om jeg ikke har den med meg over alt. Og med en gang den går tom for strøm blir jeg helt fra meg og vet ikke hva jeg skal gjøre, skummelt at det har blitt sånn.

Den tredje tingen må være mat, jeg er alt for glad i mat og da særlig pizza tror jeg spiser pizza minst 4 dager i uka...

Dag 5-Dine drømmer akkurat nå

Akkurat nå er mine drømmer å klare å fullføre videregående, og kanskje få meg en deltidsjobb ett sted. Har lyst til å søke, men har aldri hatt tid til å sette meg ned og gjøre det..

 


15 Days challenge-dag 3


Noe jeg savner:

Det jeg tror jeg savner aller mest er det å være mindre, slippe alle bekymringer og bare leve livet uten å tenke på hvordan du ser ut eller hvor flink du er på skolen. Jeg savner å ha en mamma, eller jeg har jo en mamma men jeg savner en mamma som kan være her sammen med meg og snakke med meg når jeg trenger noen å snakke med...

I tillegg savner jeg sommeren, språkreisen og alle de herlige folka jeg møtte der som det er vansklig å møte igjen fordi vi bor så spredt. Har kontakt med ganske mange av de jeg møtte der, men savner fortsatt å være i Malta...varmen, folkene, pizzaen og ikke minst friheten.


Noen bilder fra språkreisen til Malta i sommerferien i år.

 


Oslo tur


I dag var vi i Oslo med PTF klassen. Alle sammen møtte opp på togstasjonen der vi dro videre med trikken til Grünerløkka, der vi startet dagen inne på en cafe for å snakke om en oppgave vi skal jobbe med i ett par uker nå.

Gaute og meg på trikken. Jeg så ut som en dass i dag, men hvem bryr seg?

Samtidig som vi jobbet tok vi oss også noe å drikke, og etter at vi hadde gjort ferdg alt skrivearbeidet bar det videre ut i kulla siden vi skulle vi ut å ta noen bilder av forskjellige cafeer og resturanter, før vi kunne gjøre hva vi ville.


Fine Oraphan og Guro koser seg på cafe!

Årets første kakao!

Læreren vår viste oss først litt rundt og ga oss ett par tips om hvor vi kunne gå og hva vi burde se etter før hun lot oss gå fritt rundt i Oslo resten av dagen.

Håkon koser seg med kakao/kaffe aner egentlig ikke hva det var han kjøpte seg jeg...Stakkaren skal telte ute i natt siden han skal på Lady Gaga konserten i morgen, håper han virkelig har med seg sovepose og masse ulltepper!

Etter en liten stund dro vi tilbake til sentrum og gikk oppover Karl Johan, og endte tilsutt opp utenfor Grand hotel der Lady Gaga bor nå som hun er på besøk i Norge. Vi sto utenfor hotellet en god stund i håp om å så ett glimt av henne, uten hell. Men Håkon og Sandra var så heldige å bli intervjuet av TV2 så da er det bare å følge med på God mogen Norge!


Søte folk som venter utenfor Grand hotel!

Etter å ha stått ute en stund ble det for kaldt for oss til å så der lengre så vi fant ut at vi heller skulle gå å se i noen butikker. Litt senere ble jeg og Guro etterlatt til oss selv i Oslo og vi gikk nok en gang og så i butikker der jeg fant drømmejulegaven min:


Jeffery Campell, vet ikke hva det er med de skoene men jeg vet at jeg bare må skaffe meg ett par selvom jeg egentlig ikke bruker så mye høyhelte sko.

Etter å ha sett i noen butikker gikk jeg og Guro og spiste på McDonalds før vi dro hjem.

Har egentlig lyst til å legge meg nå siden jeg er sliten etter en lang dag med mye gåing, men har litt jobb å gjøre før jeg får lagt meg...

♥Hva har du gjort i dag?

 


15 days challenge-dag 2


Haha, sorry men jeg klarte å Stokke om på rekkefølgen av dager så får ta dag to i dag...

Og sorry for at jeg ikke fikk blogget om dagen i går, men det skjedde litt ting som gjorde at jeg ikke orket å blogge. Legger ut ett innlegg senere om dagen i går som var bursdagen min for dere som ikke fikk det med dere!

Men dag 1 som nå er gjort om til dag 2 så står det: legg ut ett bilde av deg selv uten sminke så here it comes

Meg og pusen min, all natural!

Nå er jeg på vei til Oslo sammen med Guro for å møte klassen så derfor ble det mobil blogging.


15 days challenge-dag 1


1. Ett sted jeg har lyst til å dra

Jeg har egentlig lyst til å dra til ganske mange steder, men ett av de stedene jeg virkelig har lyst til å dra til er Australia. Egentlig hadde jeg tenkt til å ta ett utvekslings år der, men det ble det ikke noe av. Grunnen til at jeg har lyst til å dra til Australia er vel egentlig pga de spesielle dyreartene, plantene, naturen og været! 

Jeg er jo veldig glad i å ta bilder og da særlig naturbilder, så det hadde vært gøy å få ta noen litt mere eksotiske bilder enn bare bilder her i Norge...Håper på å få ta en tur dit om noen år, kanskje i 2014? 

I år skal jeg på en lang ferie til Caribien så blir jo ganske bra det også!

 


15 Days challenge


Tenkte at i tillegg til å blogge vanlig kunne jeg ha en sånn 15, day challenge sånn at jeg blogger om jeg skulle gå tom for noe å blogge om. Lagde en samling av forskjellige ting å gjøre starter i dag. Skal bare ned å se på ett show først.What doesn't kill you only makes you stronger


Egentlig hadde jeg tenkt å skrive om alt det morsomme jeg og Guro har gjort i kveld som å samle inn penger til russebuss, se på julekalendere og gå på meny for å kjøpe 6 kyllinglår sånn at vi kunne få litt varme i kroppene våre, men neida. I det jeg satt meg ned for å starte å skrive kom plutslig dette bildet opp:Bildet er av meg siden jeg var "modell" til ett skoleprosjekt for ei vennine. Oppgaven var å fortelle min historie/fortelle om mitt liv ved hjelp av ett par bilder. Jeg fikk opp ett par tanker i hodet som gjorde at jeg mistet lysten til å skrive om alt som haddeskjedd i kveld og heller komme med noe litt mere seriøst.

Bildet skulle liksom representere meg på de "vonde" sidene. Jeg har vært gjennom en del ting i løpet av livet mitt som både har gitt meg oppturer og nedturer. Hendelser som har gjort meg både sint, trist og glad. Og alt sammen har vært med på å gjøre meg sterkere, selv om tingene en gang virket umulige å leve med da de skjedde har jeg av like vel på en eller annen fantastisk måte greid å komme videre. Eller kanskje ikke komme videre, men bare tenke at det er sånn det er så jeg må bare leve med det og gjøre det beste ut av situasjonen. 

Uansett hvor hardt livet kan være til tider er jeg overbevist om at alt kommer til å gå bra til slutt, man må bare ikke miste håpet! Om du virkelig vil noe kan du klare hva som helst!

 

 

 


Toppblogger besøk og kveldskos!


I dag hadde vi om nettvett på skolen, og i den anledningen så fikk vi besøk av to av norges toppbloggere: http://bennysriddle.blogg.no og http://andreabadendyck.blogg.no. De snakket om hvordan å nå frem i de sosiale mediene, kanskje om jeg hadde fulgt litt bedre med hadde jeg blitt en flinkere blogger jeg også..Men neida, jeg ble liggende å halvsove isteden. Var ganske sliten i dag for å si det sånn.
Ørjan storkoser seg med toppbloggerene!

Etter skolen dro jeg, Guro og Jonas hjem til Guro for å spise og se på julekalender på TV. Olsenbanden Jr. siste kupp!Nå skal vi spise middag, også dra opp til jonas og møte Nicolai♥


Stress!


I dag har vært en litt stressende dag, hadde lyst til å bli i senga men skulle på trening klokka 12 og før det skulle jeg rydde rommet så måtte stå opp tidlig. Den ryddinga ble litt glemt på morgnen så rommet mitt ser like bomba ut som alltid. Men i hvertfall dro jeg og trente fra 12 til 4 også dro jeg rett hjem for å feire familiebursdag. Deilig og svett var jeg mens jeg åpnet pakker, alltid fint det!Nå har jeg akkurat gjort ferdig ett par lekser som var til i morgen så nå skal jeg hjelpe ett par venner med å lage header og fikse litt med designet dems.


Redigert bilde-Photoshop


Jeg øver meg på å bruke photoshop, så tenkte å legge ut ett test bilde jeg nettopp redigerte så here it comes:

Lager også headere, så dette er god trening!

Nå skal jeg kle på meg å dra på poledancing. Blir der i tre timer, gjett hvem som kommer til å være helt død i kroppen etterpå....

 


Kveldskos


Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med verdens beste te, julebrus og en film. Ganske slapp så i kveld blir det en rolig kveld uten noen spesielle planer. Deilig å slappe av i blandt og bare bygge opp krefter til morgendagen!♥Hva skal du gjøre i kveld?
Let it snow!


Siden bildene i forrige innlegg ikke var all verdens gikk jeg ut og tok ett par 1.Desember bilder:Overnatting


I går sov Guro over hos meg, tror ikke jeg har vært med på en mere loka kveld!

Alt startet med at vi lagde oss ett par pizzaer og spiste en pakke is mens vi så på film. Så dro vi til Guro for å hente tingene hennes og da vi kom hjem til meg igjen fant vi ut at vi ville bade i boblebadet mitt nede som vi har gjort ett par ganger før.


Det eneste problemet med dette boblebadet er at vi ikke har nok varmtvann til å fylle hele badekaret så vi pleier vanlig vis å skru av vannet når det har fylt halvveis av boblebadet, men det glemte vi i går så da vi skulle nedi var vannet iskaldt. Vi bestemte oss for å tappe ut halvparten av vannet og vente på at nytt varmt vann skulle komme, men etter hvert ble vi utolmodige og fant ut at vi skulle koke opp vann og putte det i boblebadet for å få det til å gå litt fortere...Så vi gikk opp, fant en stor kjele og satte den på komfyren. Etter at den hadde stått der i ca ett kvarter startet det å lukte brent i hele huset og det var vansklig å puste, jeg løp inn på kjøkkenet og tok av kjelen som det viste seg at vi hadde glemt å fylle med vann! Det lå tykk røyk i hele huset og vi måtte gå ut for å puste..

Etter å ha luftet en god del fant vi ut at vi skulle prøve på nytt å koke vann så vi puttet vann i kjelen og satte den på plata mens vi passet på den sånn at ikke noe mere skulle skje, vi ville ikke at pappa skulle komme hjem til ett nedbrent hus...Etter å ha kokt opp vann og puttet det i boblebadet ett par ganger ga vi opp, siden vi plutslig så at vi hadde glemt å lukke proppen i boblebadet så nesten alt vannet hadde rent ut. Vi bestemte oss for å bade i det siste vannet som egentlig var ganske så kaldt så vi fant ut at vi skulle løpe ut og rulle oss i snøen ett par ganger sånn at vannet inne skulle virke varmere og det funka!Etter å ha badet en liten stund kledde vi på oss og løp bort til statoil for å rekke kjøpe tomatsuppe, så gikk vi å møtte Jonas og Nicolai og dro hjem til meg igjen...Så var de hos meg en times tid og spiste is og slappet av før de dro. 


Så ikke så fint ut i stua etter at vi hadde vært der...

Etter det laget Guro og jeg tomatsuppe, så litt mer på TV før vi la oss.I dag ble vi vekt av at pusen min hoppet opp i senga vår og la seg oppå meg..

Ville bare legge på at vi brukte en linse i går på speilrefleksen min som ikke funker så bra i dårlig lys så bildene ser litt "kornete" ut...Unskyld for det.

Nå drar Guro snart og ser på pus så da står vel jeg opp og lager meg litt frokost.

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits