Redigere øyne-Photoshop


Tenkte jeg skulle vise dere en måte å redigere øyne på i photoshop som er veldig rask og enkel! Selvfølgelig finnes det andre måter å gjøre dette på, men dette er som regel sånn jeg gjør det. Dette ser kanskje veldig mye ut, men når du får teken på det bruker du under ett halvt minutt på å gjøre dette! Du kan bruke denne teknikken selvom du ikke bare har bilde av øynene dine. Er veldig fin å bruke i vanelige bilder for å få fokuset til øynene der det bøt være i ett bilde.

Her er bildet jeg skal redigere:

  

1. Start med å lage ett nytt layer. Det er alltid veldig lurt å lage ett nytt layer sånn at om du ikke er fornøyd med det du har gjort kan du bare slette layeret og starte på nytt.

2. Bruk Dodge tool go burn tool på stedene market på bildet under. Exposure bør være på 50%, brush hardness 0%.


Da vil det se sånn ut:

 

3. Gå til Filter-> Other-> High Pass og velg 10,0 pixels. 

 

 

Det vil da se ut som på bildet under:4. Gjør om layerstyle fra Normal til Overlay og velg Opacity 60%. 

 

 

5. Lag en Layer Mask. (Add vector mask/ firkanten med runding)

 

6. Velg svart og hvit brush om du ikke allerede er på det og bruk den svarte brushen for å viske ut alt av layeret unntatt forran øynene. Om du er uheldig å virker feil bruker du hvit brush og tegner tilbake det du visket feil. Pass på at du jobber i Layer masken du lagde ellers virker ikke dette.

Det skal da se sånn ut:

 

7. Gå på Add an adjustment-> Black&White. Dra Reds litt ned mot svart og Yellows litt opp mot hvit.

Fargene kommer ikke til å se helt like ut i ditt bilde som i mitt fordi det mest sannsynlig er forskjellige farger, lysstyrker og kontraster, men bare dra reds litt ned og yellows litt opp.Da skal det se ca sånn ut.8. Gjør om Layer style fra Normal til Overlay og sett Opacity til 60% og lag en layermask som forklart lengre opp og virk bort alt unntatt forran øynene.

Så er du ferdig!


Jeg pleier å endre styrker på tingene over alt ettersom hvordan jeg vil at øynene skal se ut så bare prøv deg fram med forskjellige styrker og opacity på layerene! Her har jeg kanskje overdrevet litt så dere skal se at det er forskjell.

 

 

Hva syns du om tipset?

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits