Sminkevideo-Hverdagssminke


Dette trodde jeg faktisk aldri skulle komme på bloggen min, men Guro hadde fått en forespørsel om å lage en sminkevideo og siden jeg var hos henne brukte hun meg som en "modell" i videoen. Så siden jeg er med i den kan jeg legge den ut på bloggen min også. Så her kommer den første, og mest sannsynlig også den siste sminkevideoen dere kommer til å se på denne bloggen! 

Filmen passer ikke inn i bloggen egentlig, så om dere vil se den i riktig format må dere dobelklikke sånn at dere ser den på youtube...


Musikk video og dagen i går!


Heihei! <3

Jeg, Christine og Helene har laget en liten musikk video/ remix av masse randome sanger synget av oss. Det er bare masse kødd...men fortell hva du syns da! 

 

Etter at vi hadde lagd denne flotte videoen som egentlig varte i 45 minutter dro vi til Lillestrøm sammen med Susi. Så satt vi og spiste pizza på peppes og møtte Guro og June og skulle på kino litt senere. Nam!

Etter det dro jeg, Christine og Helene hjem til Christine en liten tur før jeg dro hjem og la meg siden jeg var dårlig.

Akkurat nå sitter jeg i stua siden jeg våknet tidlig i dag også...Nå tenker jeg på å ta meg en dusj og spise før jeg skal til Jonas.

Bare en ting før jeg går i dusjen: Vil du at jeg skal ha en må gjøre video, eller spørsmålsrunde, eller kanskje begge deler? Bare skriv i kommentar feltet om du har noen ideer for hva jeg kan gjøre! Eller skriv hva du syns jeg skal gjøre i en må gjøre video.

Video fra i går


Hei <3

Legger bare ut en random video fra i går....ikke mobb at jeg er litt fjortiss der-.-

 

 


Videoblogg!


Da er endelig videobloggen ferdig! Uff jeg veit ikke helt hva jeg skal kalle den....må vel bli klein eller no? Se hele greia og kommenter hva du syns om den og gi gjerne tips til hva vi kan forbedre! Og nei kameraet vi brukte er ikke så bra.

Jaja slapp av og nyt filmen!

 
Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits